ben meme protezi konusunda henüz 15 günlük bir çöm olarak yetişkinlerime, bu konuda bilgililerime sormak istiyorum;
benim o kabuk bağlayamamış yaramı ne zaman pansuman için açsam sargı bezine yapışık oluyo açarken kopuyo tabi e o nasıl kabuk bağlıycak ki bilemedim ben onu
böyle problemi olanlar nasıl aştı bunu..
Benim bu konudaki daha önceden yazdıgım,bahsetmek istedigim durumda buydu aslında...Bu durumu bende yaşamıştım,başka bir arkadaşımızda yaşamıştı.Bu biraz sıkıntılı bir süreç oluyor ama çareside var tabi.O bölge delik gibi oluyor ve erken tedavi edilmezse iz kalıyor,hatta hafif çukur gibi kalıyor..Özel bir solüsyonu var onun.Ben sürekli doktora gidiyordum uygulatmak için ama evde kendinde yapabilirsin tabi..Önemli olan doktorunun o ilacı önermesi.Cam,ucu kırılan igneler oluyorya öyle bir şişenin içinde,kırmızı renkte bir ilaç.Agzını kırıp o bölgeye döküyorsun.Bu işlemi yatarak yapman gerekiyor ve ilacın o bölgenin üzerinde bir süre kalması gerekiyor.Sonra özel bir bant oluyor,hani dikişlerin üzerine bantlanan,sudan etkilenmeyen bantlardan yapıştırılıyor.Birkaç gün bu işlem tekrarlanıyor 2-3 günde bir.Sonrasında o ilaç o bölgeyi kurutuyor ve düzeliyor..
Bunun için doktoruna gitmen lazım bebegim.Yoksa iz kalır ve orası çukur kalır bilgin olsun ..
Benim bu konudaki daha önceden yazdıgım,bahsetmek istedigim durumda buydu aslında...Bu durumu bende yaşamıştım,başka bir arkadaşımızda yaşamıştı.Bu biraz sıkıntılı bir süreç oluyor ama çareside var tabi.O bölge delik gibi oluyor ve erken tedavi edilmezse iz kalıyor,hatta hafif çukur gibi kalıyor..Özel bir solüsyonu var onun.Ben sürekli doktora gidiyordum uygulatmak için ama evde kendinde yapabilirsin tabi..Önemli olan doktorunun o ilacı önermesi.Cam,ucu kırılan igneler oluyorya öyle bir şişenin içinde,kırmızı renkte bir ilaç.Agzını kırıp o bölgeye döküyorsun.Bu işlemi yatarak yapman gerekiyor ve ilacın o bölgenin üzerinde bir süre kalması gerekiyor.Sonra özel bir bant oluyor,hani dikişlerin üzerine bantlanan,sudan etkilenmeyen bantlardan yapıştırılıyor.Birkaç gün bu işlem tekrarlanıyor 2-3 günde bir.Sonrasında o ilaç o bölgeyi kurutuyor ve düzeliyor..
Bunun için doktoruna gitmen lazım bebegim.Yoksa iz kalır ve orası çukur kalır bilgin olsun ..
benimde kullandığım ampul arzumun dediği canım buradan ilaç ismi verebiliyormuyuz bilmiyorum ama R ....ampul diye geçer bende karın germede bunu kullandım hiç bir zararı yok benim oğlu öyle bir pişik olurduki hiç bir krem fatda etmezdi doktorumuz bunu verirdi benim evde hep bulunur bu şu an bile dolapta bir tane var
canım özel mesajla yollarmısın bana adını alayım eve giderken
canım özel mesajla yollarmısın bana adını alayım eve giderken
Canımm...Ben o işlemi hep doktora yaptırdıgım için ismini bilmiyorum malesefAma ffz arkadaşımız özel mesajla sana yazabilir
risus isminide yanlış yazmışım özür... canım benziyor ama sarırım bir benzeri rif.... noktalı yerlerde dolacak ismi böyle sen eczaneye git durumu anlat rif.... diye bir ampul varmış de kesin verirler batikon gibi bir sey zaten öyle farklı birsey olsa kimin haddine ilaç tavsiye etmek doktorlarımız varken ........
canım numaramı attım sana uğraştırdım ama :26: en kötü eczacıya soracağım artık ya :26:
risus isminide yanlış yazmışım özür... canım benziyor ama sarırım bir benzeri rif.... noktalı yerlerde dolacak ismi böyle sen eczaneye git durumu anlat rif.... diye bir ampul varmış de kesin verirler batikon gibi bir sey zaten öyle farklı birsey olsa kimin haddine ilaç tavsiye etmek doktorlarımız varken ........
ffz çokk teşekkür ederim canım aradın uğraştın sesin neşe veriyor vallahi çok sağoll
benim için herkez bunu söyler .. birkeresinde 4. sınıfa giden kızım var öğretmenimizi aradım biraz çekinerek ödevle ilgili.. ... hanım sizin sesinizi duymak bana çok iyi geliyor ara sıra konuşalım dedi gülerek bu arada öğretmenimiz bayan. ben yapı olarak böyleyim...allah neşeden ayırmasın keder vermesin ama sizinkiler gibi memeler versin valla hiç itirazım yok
benim için herkez bunu söyler .. birkeresinde 4. sınıfa giden kızım var öğretmenimizi aradım biraz çekinerek ödevle ilgili.. ... hanım sizin sesinizi duymak bana çok iyi geliyor ara sıra konuşalım dedi gülerek bu arada öğretmenimiz bayan. ben yapı olarak böyleyim...allah neşeden ayırmasın keder vermesin ama sizinkiler gibi memeler versin valla hiç itirazım yok
Bak kıskandım şimdi,bende sesini duymak istiyorum ama :102:
Sen karın germe ameliyatı oldunya memeleride yaptırırsın inşallah canım
seninlede konuşuruz inşallah... rusis arkadaşım tel nosunu bırakırken tedirgin oldu herhalde ama çok normal bir davranış birbirimizi tanımıyoruz çünkü ama ben kendi adıma kimseyi rahatsız etmem asla.. çünkü banada bunu yapılmasını istemem .. yoksa arkadaş olup konuşmanın hiç bir sakıncası yok
Arkadaşlarım her yere yazıyorum Allah nasip ederse 24 Aralık'ta memeleniyoruummm :)) hakkımda hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?