arzum sana cuma günü gönderidğim mesaj gelmemiş sanırım şuan fark ediyorum. çarşamba gününe çok az kaldı heycanlıyım ve telaşlıyım. yanımda giysi olarak nasıl bişey götürmem gerekir ilk gün kolumu hiç bir şekilde oynatamıcak mıyım çok mu ağrı olucak uyanır uyanmaz ağrı oluyor mu sen neler hissetmiştin daha bir sürü sormak istediğim soru var aslında. rahatsız ediyorum seni de kim bilir kaç defa bu sorulara cvp verdin.. tekrar teşekkürler
arzum sana cuma günü gönderidğim mesaj gelmemiş sanırım şuan fark ediyorum. çarşamba gününe çok az kaldı heycanlıyım ve telaşlıyım. yanımda giysi olarak nasıl bişey götürmem gerekir ilk gün kolumu hiç bir şekilde oynatamıcak mıyım çok mu ağrı olucak uyanır uyanmaz ağrı oluyor mu sen neler hissetmiştin daha bir sürü sormak istediğim soru var aslında. rahatsız ediyorum seni de kim bilir kaç defa bu sorulara cvp verdin.. tekrar teşekkürler
melita ve arzum çok teşekkür ederim..:) evet benim ameliyatım çok hızlı karar verilmiş gibi oldu daha doğrusu şuan 24 yaşındayım 4 senedir falan olmak istiyordum ama hiç cesaret edemedim. en sonunda burdaki sizlerin yorumlarını okuyup özellikle arzumm senin yorumların Hasan Beyi tercih etmem de çok etkili oldu ve tabiri caizse bir gaza geldim, hasan beye randevu aldım sonrası zaten ameliyat tarihine karar verdim en erken tarih çarşamba günüydü hemen tamam dedim ve ameliyat oluyorum bu çarşamba günü:)).. ama bir yandan da korkuyorum çünkü çalışıyorum ve pazartesi işe geldiğimde ağrıdan duramama gibi bir durumum olur diye de telaşlıyım.
bana da kas altı ameliyatı olucak doğal durmasını istedim kaç cc olacağına ameliyattan önce karar verecek Hasan Bey.. sizce pazartesi işe başlayabilir miyim, başlarsam da durabilir miyim:44:
Arzumm bu sabah ameliyat oldum suan hastanede yatagimdan yaziyoum cok agrim sizim olmadi ama sanki silikonlar kucuk olmus gibi gerci ben dogal olsun demistim zatrn. takilan protez275cc. bura ki yazilarda 300ccden altini yaptirmayin deniliyordu sanki kucuk gibi geliyor dedigim gibi bunun disinda gayet iyiyim :)
Arzumm cok tesekkur ederim seni tanimiyoum ama farkinda olmadan yazdiklarin sayesinde cok yardimci oldun bana:) dogal olmasini ben soyledim evet ama Hasan bey zaten daha buyugunun dogal duracagini dusunseydi yapardi diye dusunuyoum ki zaten amrliyattan once konustgmumuzda da gogusumu begenmisti. dedigin gibi suan hem sis sert ve takilan sutyen bayaa sikiyor. Cok merak ediyoum bir kac ay sonra ki hallerini. :) bu arada kas zari alti 275cc takildi ve evet suan sadece yataga yatip kalktigimda aciyor onun disinda da hic bi sorun yok.
arzumm kontrole cumartesi gittim yarın da dikişler alınacak kendimi çok iyi hissedyorum iyi ki yaptırmışım, yaptırmak isteyen ama tereddüt eden varsa benden tavsiye bir kaç gün belki sıkıntı oalbilir ama sonrası gerçekten çok güzel:)
Arzumm bu sabah ameliyat oldum suan hastanede yatagimdan yaziyoum cok agrim sizim olmadi ama sanki silikonlar kucuk olmus gibi gerci ben dogal olsun demistim zatrn. takilan protez275cc. bura ki yazilarda 300ccden altini yaptirmayin deniliyordu sanki kucuk gibi geliyor dedigim gibi bunun disinda gayet iyiyim :)
Sevgili oozdegeçmiş olsun güle güle kullan. Ben de doktora karar verdiğim anda operasyonu yaptıracağım. Sevgiler
Arzum bu kizin silikonlari ne bicim olmus yaa cok kotu gorunuyor bence??
Arzum bu kizin silikonlari ne bicim olmus yaa cok kotu gorunuyor bence??
Bence protez için açılan cepte sorun var.Tam yuvarlak açılmamış sanki :44: O yüzden dikdörtgen bir görüntü oluşmuş gibi gibiGenellikle koltuk altı kesisi yönteminde görülüyor bu durum.Çünkü endoskopik bir yöntemle yapılıyor.Açılacak cep net görünmüyor...
İşte yeni Duduşlarım kızlarr :)) Nasıl olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?