- 11 Mart 2010
- 858
- 31
- 318
arzum sana cuma günü gönderidğim mesaj gelmemiş sanırım şuan fark ediyorum. çarşamba gününe çok az kaldı heycanlıyım ve telaşlıyım. yanımda giysi olarak nasıl bişey götürmem gerekir ilk gün kolumu hiç bir şekilde oynatamıcak mıyım çok mu ağrı olucak uyanır uyanmaz ağrı oluyor mu sen neler hissetmiştin daha bir sürü sormak istediğim soru var aslında. rahatsız ediyorum seni de kim bilir kaç defa bu sorulara cvp verdin.. tekrar teşekkürler
canım öncelikle şimdiden hayırlı olsun bende hasan beye ameliyat oldum bazı sorularını cevaplıyım ben kas altı ameliyat oldum uyandığında baya bi ağrı hissediyosun daha doğrusu kaburgalarında bi baskı ve ağırlık hissediyosun kollarını oynatman çok zor zaten kendini yorucak hareketler yapmanı tavsiye etmem ağrıları ağrı kesicilerlee büyük ölçüde azaltıyolar ama merak etme tabi bu senin ağrı eşiğine göre değişir tek sıkıntın sırt üstü yatmaktan sırtının ağrıması ve ağrıdan uyuyamıyo olman olabilir. üstüne giyecek olarak önden düğmeli bir pijama al en önemlisi şal al
çünkü kolunda kelebek serum ws. bişey olduğunda üstünü giyemessin şal alman en mantıklısı ben öyle yapmıştım getirdiğim eşofmanıda hiç giymedim