• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

arzum sana cuma günü gönderidğim mesaj gelmemiş sanırım şuan fark ediyorum. çarşamba gününe çok az kaldı heycanlıyım ve telaşlıyım. yanımda giysi olarak nasıl bişey götürmem gerekir ilk gün kolumu hiç bir şekilde oynatamıcak mıyım çok mu ağrı olucak uyanır uyanmaz ağrı oluyor mu sen neler hissetmiştin daha bir sürü sormak istediğim soru var aslında. rahatsız ediyorum seni de kim bilir kaç defa bu sorulara cvp verdin.. tekrar teşekkürler

canım öncelikle şimdiden hayırlı olsun bende hasan beye ameliyat oldum bazı sorularını cevaplıyım ben kas altı ameliyat oldum uyandığında baya bi ağrı hissediyosun daha doğrusu kaburgalarında bi baskı ve ağırlık hissediyosun kollarını oynatman çok zor zaten kendini yorucak hareketler yapmanı tavsiye etmem ağrıları ağrı kesicilerlee büyük ölçüde azaltıyolar ama merak etme tabi bu senin ağrı eşiğine göre değişir tek sıkıntın sırt üstü yatmaktan sırtının ağrıması ve ağrıdan uyuyamıyo olman olabilir. üstüne giyecek olarak önden düğmeli bir pijama al en önemlisi şal al
çünkü kolunda kelebek serum ws. bişey olduğunda üstünü giyemessin şal alman en mantıklısı ben öyle yapmıştım getirdiğim eşofmanıda hiç giymedim ;)

arzum sana cuma günü gönderidğim mesaj gelmemiş sanırım şuan fark ediyorum. çarşamba gününe çok az kaldı heycanlıyım ve telaşlıyım. yanımda giysi olarak nasıl bişey götürmem gerekir ilk gün kolumu hiç bir şekilde oynatamıcak mıyım çok mu ağrı olucak uyanır uyanmaz ağrı oluyor mu sen neler hissetmiştin daha bir sürü sormak istediğim soru var aslında. rahatsız ediyorum seni de kim bilir kaç defa bu sorulara cvp verdin.. tekrar teşekkürler

Yok canım,bana özel mesajın gelmedi.Sanırım yeni üye oldugundan dolayı özel mesaj yazma hakkın olmayabilir :34: Ben sana özel mesaj yazmıştım,onu aldınmı?E e-mail adresimide gönderdim sana oradanda yazabilirsin bana,yada msn ne ekle oradanda rahatlıkla görüşebiliriz :34:
Sen Çarşamba günü ameliyatmı oluyorsun yahuuuu.... :52: Ay çok sevindim,hadi hayırlısı olsun,herşey gönlünce olsun inşallahh :16: Yanına eşofman altı,çorap elastik bir atlet koy.Melita arkadaşımızında dedigi gibi şal al yanına.Omuzlarına örtersin,çünkü birşey giyinip çıkartmak zor oluyor..Önden fermuarlı bir hırka alabilirsin yada önden dügmeli bir pijama falan :34: Ameliyattan çıkıp kendine gelmeye başladıgın zaman agrıların fazla olabilir ama hemen agrı kesiciler yapıyorlar ve yarım saate kadar agrılar diniyor ve rahatlıyorsun merak etme..Agrı eşigi kişiden kişiye göre degişen bir sonuçtur.Burada Hasan beye ameliyat olan Papatya arkadaşımız var,o da kas altı yöntemiyle ameliyat oldu ama Maşallah çok az agrısı olmuştu..Bende tabiki agrı hissettim.Gögsünde baskı hissi oluyor ilk zamanlar,gerginlik oluyor.Haliyle hareket zorlugu oluyor.İlk zamanlar sürekli sırtüstü yattıgın için sırt agrın olur.Ama merak etme hepsi gelip geçici agrılar bunlar.Onlar gelip geçiyor ama muhteşem gögüslerin oluyor :21: Sormak istedigin ne varsa sor canım,beni sıkmazsın :34: Bizler sizlere yardımcı olabilmek,yaşadıgımız süreci sizlerle paylaşıp yardımcı olmak için buradayız..

Son düzenleme:
melita ve arzum çok teşekkür ederim..:) evet benim ameliyatım çok hızlı karar verilmiş gibi oldu daha doğrusu şuan 24 yaşındayım 4 senedir falan olmak istiyordum ama hiç cesaret edemedim. en sonunda burdaki sizlerin yorumlarını okuyup özellikle arzumm senin yorumların Hasan Beyi tercih etmem de çok etkili oldu ve tabiri caizse bir gaza geldim, hasan beye randevu aldım sonrası zaten ameliyat tarihine karar verdim en erken tarih çarşamba günüydü hemen tamam dedim ve ameliyat oluyorum bu çarşamba günü:)).. ama bir yandan da korkuyorum çünkü çalışıyorum ve pazartesi işe geldiğimde ağrıdan duramama gibi bir durumum olur diye de telaşlıyım.
bana da kas altı ameliyatı olucak doğal durmasını istedim kaç cc olacağına ameliyattan önce karar verecek Hasan Bey.. sizce pazartesi işe başlayabilir miyim, başlarsam da durabilir miyim:44:

melita ve arzum çok teşekkür ederim..:) evet benim ameliyatım çok hızlı karar verilmiş gibi oldu daha doğrusu şuan 24 yaşındayım 4 senedir falan olmak istiyordum ama hiç cesaret edemedim. en sonunda burdaki sizlerin yorumlarını okuyup özellikle arzumm senin yorumların Hasan Beyi tercih etmem de çok etkili oldu ve tabiri caizse bir gaza geldim, hasan beye randevu aldım sonrası zaten ameliyat tarihine karar verdim en erken tarih çarşamba günüydü hemen tamam dedim ve ameliyat oluyorum bu çarşamba günü:)).. ama bir yandan da korkuyorum çünkü çalışıyorum ve pazartesi işe geldiğimde ağrıdan duramama gibi bir durumum olur diye de telaşlıyım.
bana da kas altı ameliyatı olucak doğal durmasını istedim kaç cc olacağına ameliyattan önce karar verecek Hasan Bey.. sizce pazartesi işe başlayabilir miyim, başlarsam da durabilir miyim:44:

Ne demek canım,yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bizlere :29: Ne güzel,gençken güzel gögüslere sahip olacaksın :31: Biz iki çocuktan sonra kavuştuk ama olsun gögüsleride toparlatmış,yeniletmiş olduk :34: Hasan beyle görüştükten sonra bende başka bir doktorla görüşmedim,gerek duymadım çünkü istedigim tüm cevapları ve güveni verdi bana Hasan bey :16: İnşallah sende benim kadar başarılı ve güzel bir sonuç alırsın canım :54: Çarşambaya az kalmış,hayırlısıyla ameliyatını olur kurtulursun inşallah.İsmini bilseydim eger hastaneyi arar konuşurdum seninle ameliyattan sonra :40: Canım kas altı yönteminde çabul toparlanan arkadaşlarımızda var,dedigim gibi Papatya arkadaşımız çok çabuk ayaklandı ve agrısı sızısı olmadı hiç.İnşallah sende bu kadar kolay atlatırsın :34: Ameliyattan sonra bir hafta izin alabilseydin iyi olurdu.Masa başı işiyse,kollarını fazla kullanmadıgın bir işse yinede rahat geçirebilirsin.Duruma göre bakarsın zaten,olmazsa izin alırsın :34: Agrı kesicilerle agrılar kontrol altına alınabiliyor,önemli olan kollarını zorlamaman :34:

Arzumm bu sabah ameliyat oldum suan hastanede yatagimdan yaziyoum cok agrim sizim olmadi ama sanki silikonlar kucuk olmus gibi gerci ben dogal olsun demistim zatrn. takilan protez275cc. bura ki yazilarda 300ccden altini yaptirmayin deniliyordu sanki kucuk gibi geliyor dedigim gibi bunun disinda gayet iyiyim :)

oozde cok gecmiş olsun öncelikle. Hala yok mu ağrın sızın? kas altı yontemi oldun sen de sanırım öyle mi? Ben de doktor araştırması yapıyorum Osman Oymak Hasan Fındık Barış Çakır arasında gidip geliyorum.

Arzumm bu sabah ameliyat oldum suan hastanede yatagimdan yaziyoum cok agrim sizim olmadi ama sanki silikonlar kucuk olmus gibi gerci ben dogal olsun demistim zatrn. takilan protez275cc. bura ki yazilarda 300ccden altini yaptirmayin deniliyordu sanki kucuk gibi geliyor dedigim gibi bunun disinda gayet iyiyim :)

Geçmiş olsun canım :16: Şu an Ödemlerden dolayı şekilleri bozuktur ve basıktır.Gögüs şeklin bozuktur yani :34:Emin ol zamanla öne dogru çıkıntısı ortaya çıkacaktır.Dogal olsun dediysen doktor ona göre yapmıştır canım.Biz hep ne diyoruz burada,DOKTORUNUZA NE İSTEDİĞİNİZİ ÇOK İYİ ANLATIN.KENDİNİZİ İYİ İFADE EDİN...Diyoruz :31: 275 cc ile 300 cc arasındaki fark çok az zaten üzülme.25 gr jeli düşün.Aynısı yani :34:Zamana bırak,şimdiden görüntü için yorum yapmak çok erken :54: Agrılarınında bu kadar az olmasına çok sevindim :nazar:Maşallah sana :nazar:

Arzumm cok tesekkur ederim seni tanimiyoum ama farkinda olmadan yazdiklarin sayesinde cok yardimci oldun bana:) dogal olmasini ben soyledim evet ama Hasan bey zaten daha buyugunun dogal duracagini dusunseydi yapardi diye dusunuyoum ki zaten amrliyattan once konustgmumuzda da gogusumu begenmisti. dedigin gibi suan hem sis sert ve takilan sutyen bayaa sikiyor. Cok merak ediyoum bir kac ay sonra ki hallerini. :) bu arada kas zari alti 275cc takildi ve evet suan sadece yataga yatip kalktigimda aciyor onun disinda da hic bi sorun yok.

Arzumm cok tesekkur ederim seni tanimiyoum ama farkinda olmadan yazdiklarin sayesinde cok yardimci oldun bana:) dogal olmasini ben soyledim evet ama Hasan bey zaten daha buyugunun dogal duracagini dusunseydi yapardi diye dusunuyoum ki zaten amrliyattan once konustgmumuzda da gogusumu begenmisti. dedigin gibi suan hem sis sert ve takilan sutyen bayaa sikiyor. Cok merak ediyoum bir kac ay sonra ki hallerini. :) bu arada kas zari alti 275cc takildi ve evet suan sadece yataga yatip kalktigimda aciyor onun disinda da hic bi sorun yok.

Aaaa... Kas zarı altımı oldun sende.Ben seni kas altı sanıyordum :44: Yönetemimiz aynı demekki :34: Tabiki sana yakışan ne ise onu tercih etmiştir.Dedigim gibi zamanla şişlikler gidecek daha dogal bir görünüme kavuşacak :21: Yatıp kalkarken dikkat et,mümkünse birisi sırtından destek versin.Kollarını zorlama ama süreklide yatma sakın :34: Bu şekilde daha erken ve kolay iyileşeceksin canım Allahın izniyle :16: Kontrole ne zaman geleceksin?

arzumm kontrole cumartesi gittim yarın da dikişler alınacak kendimi çok iyi hissedyorum iyi ki yaptırmışım, yaptırmak isteyen ama tereddüt eden varsa benden tavsiye bir kaç gün belki sıkıntı oalbilir ama sonrası gerçekten çok güzel:)

arzumm kontrole cumartesi gittim yarın da dikişler alınacak kendimi çok iyi hissedyorum iyi ki yaptırmışım, yaptırmak isteyen ama tereddüt eden varsa benden tavsiye bir kaç gün belki sıkıntı oalbilir ama sonrası gerçekten çok güzel:)

Çok güzel canımm :16: Ne kadar güzel böyle mutlu,yaptırdıgına pişman olmayan,pozitif hastalar gördükçe çok mutlu oluyorum gerçekten :16: Bende perşembe günü dudak dolgusu yaptırmaya gidecegim Hasan beye,çok heyecanlıyım vallahi :52: Daha öncede yaptırmıştım ama eridi gitti,şimdi ikinci dolguda sıra,bakalım nasıl olacak :54::34:
Her ameliyatın sonrasında sıkıntıklar olur.Ama estetik ameliyatların sonunda bekleniler,istenilen yeni görünüme kavuşuldugu için sonuç daha bir mutlu olur.Tabi istenilen sonucu alabilirsek :34: Bu ameliyattan sonrada çok önemli olan şey sabırlı olup beklemek,doktorun kişiye özel tavsiyelerini dinlemek,uygulamak :34: Her hastaya önerdigi şey başka bir hastaya uygun olmayabiliyor çünkü..Yaza kadar daha çok mutlu olacaksın canım,inan bana :29: Çünkü bir seneye kadar inanılmaz dogallaşıp güzelleşiyorlar :16:

Sevgili oozde :16:geçmiş olsun güle güle kullan. Ben de doktora karar verdiğim anda operasyonu yaptıracağım. :21: :21: :21: Sevgiler

:118::124:
Sevgili oozde :16:geçmiş olsun güle güle kullan. Ben de doktora karar verdiğim anda operasyonu yaptıracağım. :21: :21: :21: Sevgiler

Hakkında hayırlısı olsun canım benim..Çok mutlu olacagın kararları vermeni diliyorum canı gönülden :16: Yarın bende ikinci dudak dolgumu yaptıracagım sevgili doktorum Hasan beye :54: Çok heyecanlıyım yahuuu :52::119:

çok geçmiş olsun canım ...biraz göğüs dokun varsa 275 iyi ama göğüsün yoksa dümdüz isen küçük oluyor gayet doğal duruyor sanki hiç silikon yaptırmamış gibi..

Arzum bu kizin silikonlari ne bicim olmus yaa cok kotu gorunuyor bence??

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 46
  • $image.jpg
    $image.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 46
  • $image.jpg
    $image.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 53
Arzum bu kizin silikonlari ne bicim olmus yaa cok kotu gorunuyor bence??

Bence protez için açılan cepte sorun var.Tam yuvarlak açılmamış sanki :44: O yüzden dikdörtgen bir görüntü oluşmuş gibi gibi :9:Genellikle koltuk altı kesisi yönteminde görülüyor bu durum.Çünkü endoskopik bir yöntemle yapılıyor.Açılacak cep net görünmüyor...

Bence protez için açılan cepte sorun var.Tam yuvarlak açılmamış sanki :44: O yüzden dikdörtgen bir görüntü oluşmuş gibi gibi :9:Genellikle koltuk altı kesisi yönteminde görülüyor bu durum.Çünkü endoskopik bir yöntemle yapılıyor.Açılacak cep net görünmüyor...

ben sunu merak ediyorum uygulamadan sonar hissizlik oluyomu acaba. güzel görünelim darken olanıda kaybetmeyelim :17:

Back