• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Albüme iki farklı sütyenle çekildigim foto ekledim kızlar :52: Bakın bakalım hangisini begeneceksiniz :34:

Ben bayraklı olanı begendimm cnm :10: pullu olması bile yeterli benim için:)
diğeri korkuttu beni, eşini korkutmakta da işe yarayabilir :9:

Nerden buluyosun böyle değişik şeyleri, 2. sütyen tam böyle film çekimlerinde felan kullanılabilcek kadar ilginçç,
emeğine ve araştırmacı yanına çabana sağlık :42:

Ben bayraklı olanı begendimm cnm :10: pullu olması bile yeterli benim için:)
diğeri korkuttu beni, eşini korkutmakta da işe yarayabilir :9:

Nerden buluyosun böyle değişik şeyleri, 2. sütyen tam böyle film çekimlerinde felan kullanılabilcek kadar ilginçç,
emeğine ve araştırmacı yanına çabana sağlık :42:

Evet,bayraklı olan gerçektende güzel ve spor :34: Digeri aslında öyle korkutucu degil,eşim görünce gözleri açıldı ve vauvvv.... :23: dedi :37: :9: Vamp desek daha dogru olur sanırım,degişik kışkırtıcı birşey.Dogru kombine edilirse bence çok sexy şeyler ortaya çıkabilir :34: Hiç araştırmadım,direk karşıma çıktı diyebilirim.Çılgın degişik şeyleri sevdigimden dolayı karşıma çıkabiliyor diye düşünüyorum :31::52:

Evet,bayraklı olan gerçektende güzel ve spor :34: Digeri aslında öyle korkutucu degil,eşim görünce gözleri açıldı ve vauvvv.... :23: dedi :37: :9: Vamp desek daha dogru olur sanırım,degişik kışkırtıcı birşey.Dogru kombine edilirse bence çok sexy şeyler ortaya çıkabilir :34: Hiç araştırmadım,direk karşıma çıktı diyebilirim.Çılgın degişik şeyleri sevdigimden dolayı karşıma çıkabiliyor diye düşünüyorum :31::52:

bencede cok degisik ben begendim :34:

nasılsın arzum arkadaşımdın fakat silmişsin beni sanırım nedenini öğrenebilirmiyim acaba :(

Sizce evlenmeden önce silikon taktırmak doğru mu? Yani hiç göğsünüz yoksa dümdüz ise :/ Şunun için soruyorum diyelim ki evlenmeden silikon taktırdınız evlendikten sonra çocuk oldu ne olacak o silikonlar çıkacak mı ya da emzirdikten sonra burda bahsedildiği gibi sarkacak mı :(

nasılsın arzum arkadaşımdın fakat silmişsin beni sanırım nedenini öğrenebilirmiyim acaba :(

ordamısın canım ? cvp vermedin bana :(

Kişisel bir sorun degil tabiki,olamazda..Arkadaş listemi ara ara kontrol ediyorum.Meme büyütme ameliyat olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak,bilgilendirmek adına fotograf yüklüyoruz.Arkadaş listemde ekli olan kişilerden meme estetigi hakkında yorumları yoksa,bu ameliyatı olmayı düşünmüyorlarsa yada foruma uzun süreli giriş yapmayan kişileri listemden çıkarıyorum.Eger bu ameliyata tekrar karar verdiyseler ve benim fotograflarım bilgi verecek durumdaysa ekliyorum tekrardan.Sizin yorumlarınıza baktımda sadece foto görmek amaçlı birlaç kişiye istek göndermişsiniz.Meme büyütme ile ilgili bilgi alışverişiniz yok.Bu yüzden listemden çıkarmış olabilirim yada uzun süredir forumda konu ile ilgili yorumlarda bulunmadıysanızda olabilir.Zaten sizi yine merakınızdan dolayı eklemiştim ve fotolarımı görmüştünüz. Merak ettiginiz bir konu olursa,benim bilgim varsa bu konuda size yine yardımcı olurum tabi.Ama sırf foto görmek için yazılan yorumları samimi bulmuyorum..Sevgiler...

Sizce evlenmeden önce silikon taktırmak doğru mu? Yani hiç göğsünüz yoksa dümdüz ise :/ Şunun için soruyorum diyelim ki evlenmeden silikon taktırdınız evlendikten sonra çocuk oldu ne olacak o silikonlar çıkacak mı ya da emzirdikten sonra burda bahsedildiği gibi sarkacak mı :(

Evlenmeden önce silikon taktırmak...Yani şöyle söyleyebilirimki eger şu anki durumunuz sizi ciddi anlamda rahatsız ediyorsa,sosyal hayatınızı etkileyip psikolojinizi bozuyorsa,maddi olanagınız varsa tabiki bekarken bu ameliyat yaptırılabilir.Evlenmeden önce silikon yaptırınca evlendikten sonra hamilelik ve emzirme işlemlerinden sonra gögüste oluşacak deformasyonu engellemez.Sizin emzirme sürecinize,cilt yapınıza,deri kalitenize göre deformasyon olacaktır.İlerde silikonlarınızı yeniletme veya dikleştirme ameliyatı ile beraber silikonlarınızı yeniletme ameliyatı olma durumunuz tabiki yüksektir.Hamilelikte silikonları çıkartmayı birçok doktor tavsiye diyor.Birçok sanatçı,ünlü bayanda bunu yapıyor eger bu tür haberlere denk geldiyseniz farkındasınızdır zaten.Emzirme işleminden sonrada silikonlarını yeniletip tekrar bıçak altına yatıyorlar.Bu durum aslında doktorla sizin aranızda karar vereceginiz bir durumdur.Biz artık çocukları yaptık,emzirdik,artık çocuk düşünmedigimiz için onu pek düşünmüyoruz.Ama bir 10-15 sene sonra dikleştirme ameliyatı gerekirse zaten o zamanda protezlerimizi yeniletiriz.Zaten protezlerin 15-20 sene sonra yenilenmesi taraftarı oluyorlar doktorlar.O zamana kim öleee,kim kala..Allah büyük tabi :31:

Yavru sen ne istiyorsan bana bilgi ver ben sana kargoyla gönderirim aşkolsun :29: Ben uzaklarda görmüyorum seni,yanıbaşımdasın sen hep :16::54:
hhmm hemen listemi hazirlayim ozaman bak caymak yok ha:52:yuregi guzel insan almis gibi oldum valla
Baktım ve yorumlarımı yaptım yavrum..Harikasın :nazar::34::16::54:
sagolasin canim:16: Allah hepimizi nazarlardan korusun aminnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar:

Back