Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Albüme iki farklı sütyenle çekildigim foto ekledim kızlarBakın bakalım hangisini begeneceksiniz
![]()
Ben bayraklı olanı begendimm cnmpullu olması bile yeterli benim için:)
diğeri korkuttu beni, eşini korkutmakta da işe yarayabilir![]()
Nerden buluyosun böyle değişik şeyleri, 2. sütyen tam böyle film çekimlerinde felan kullanılabilcek kadar ilginçç,
emeğine ve araştırmacı yanına çabana sağlık![]()
Ooooo yeni cicilerini güle güle kullan arzumcum. Bende bayraklı olanı begendimmmm![]()
Yavrucum hep destek tam destek :))
Seni çizginin karşısında evli, çok daha mutlu, çocuklu görmek istiyorum :) :13:
Pek mubarek bir tarihte ameliyat oluyorsun seni hiç unutmayacağım canım :)
Evet,bayraklı olan gerçektende güzel ve sporDigeri aslında öyle korkutucu degil,eşim görünce gözleri açıldı ve vauvvv....
dedi
![]()
Vamp desek daha dogru olur sanırım,degişik kışkırtıcı birşey.Dogru kombine edilirse bence çok sexy şeyler ortaya çıkabilir
Hiç araştırmadım,direk karşıma çıktı diyebilirim.Çılgın degişik şeyleri sevdigimden dolayı karşıma çıkabiliyor diye düşünüyorum
![]()
Gögüs estetiginin istanbulda fiyatlar ne civarlarda arkadaslar
bencede cok degisik ben begendim![]()
Teşekkür ederim canımBedenini bulunca hemen alıcam tamam :13:
![]()
nasılsın arzum arkadaşımdın fakat silmişsin beni sanırım nedenini öğrenebilirmiyim acaba![]()
ordamısın canım ? cvp vermedin bana![]()
ne olur sanki bizede alsan uzaklardanim diye yapilirmi bu![]()
Sizce evlenmeden önce silikon taktırmak doğru mu? Yani hiç göğsünüz yoksa dümdüz ise :/ Şunun için soruyorum diyelim ki evlenmeden silikon taktırdınız evlendikten sonra çocuk oldu ne olacak o silikonlar çıkacak mı ya da emzirdikten sonra burda bahsedildiği gibi sarkacak mı![]()
canim istedigin resim eklenmistir duyurulur![]()
hhmm hemen listemi hazirlayim ozaman bak caymak yok haYavru sen ne istiyorsan bana bilgi ver ben sana kargoyla gönderirim aşkolsunBen uzaklarda görmüyorum seni,yanıbaşımdasın sen hep
![]()
sagolasin canimBaktım ve yorumlarımı yaptım yavrum..Harikasın![]()