Merhabalar...
Sanırım Barış beye ameliyat olmuştunuz.Barış bey büyük gögüsten yana degil zaten.Haa..büyük demişken inek memesi gibi gögüslerden bahsetmiyorum karıştırılmasın..Ben ameliyattan önce birçok doktorla görüşme yapmıştım,Barış beylede görüşmüştümde ondan biliyorum.Banada maksimum 320cc gibi bir ölçü söylemişti ama buna bile garanti verememişti.Ameliyattan denerim ama çok umutlanmayın demişti.Benim düşüncelerime uymadıgı için vede elektrik almadıgım için kendisini seçmemiştim.Başka bir doktora ameliyat oldum.Nasıl bir gögüs istedigim anlattım,ameliyatta denemiş ve 400cc kullanmış.Sonuç....İstedigim büyüklükte ve görünümde gögüsler
Dekolte vermedigim sürece hiçkimse gögüslerimi büyüttürdügümü anlamıyor,gayet vücuduma göre olması gereken ölçülerde duruyor.Dekolteli ve bikinili hallerinde ise gayet dolu dolu,gösterişli,dik gögüslerim inanılmaz güzel duruyor.Evet sonuçtan çok çok memnunum
Dolgulu,balenli sütyenleri 3. aydan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz benim bildigim kadarıyla.Ama tabi en iyisini doktorunuz söyleyecektir
Birinci senye kadar gögüsler daha bir şekle giriyor,ödemler gidiyor,gögüs aşşagıya dogru iniyor.Bu yüzden şu anki görüntü hakkında pek yorum yapmamanızı ve sabırlı olup beklemenizi öneririm
Birinci senenin sonunda eger görüntüden memnun kalmazsanız tabiki tekrar ameliyat olup protezlerinizi biraz daha büyüttürebilirsiniz.İkinci ameliyatınız çok daha kolay olacaktır
Sevgiler...