ben sunu merak ediyorum uygulamadan sonar hissizlik oluyomu acaba. güzel görünelim darken olanıda kaybetmeyelim
Hayır canım,kesinlikle hissizlik olmadı.Bu ikinci yaptırışım zaten.Eger sorun yaşasaydım ikinciyi yaptırmazdımŞu anda sadece gerginlik ve şişlik var Dogal olarak.Birkaç güne normale dönecek
ben bir kaç kişiden hissizlik olduğunu duymuştum bu da beni korkutuyor
Bilmem,ben yaşamadım.Dudk dolgusu bölümde dolgu yaptıran arkadaşlarda böyle bir sorun yaşamadılar.Acaba senin dediğin olay dudağa silikon operasyonu olabilirmi?? Silikonda bu risk olabilir belki ..
hayır canım ben göğüsleri kastediyorum :18::18::18:
gayet dogal ve guzel
Ayy ben yanlış anladım,pardon canım :)) Aklım dudaklarımda olduğu için şu anda
Evet,göğüslerinde hissizlik yaşayan arkadaşlarımız olmuştu.Bende bundan korkuyordum fakat doktorum ameliyattan önce bana kesinlikle his kaybı gibi bir durumla karşılaşmayacagımi söyledi ve garantisinide verdi.Allaha şükür gerçektende bir sorun yaşamadımBurada doktor tecrübesi,dikkatli çalışması rölü büyük bence.Üstelikte birçok kişi,doktor meme ucu kesisinde bu riskin fazla oldugunu söyler.Alakası yok işte... Bu ameliyatda his kaybı olması çok kötü bir durumdur.İnşallah sende böyle bir durum yaşamazsın canım
İşte yeni Duduşlarım kızlarr :)) Nasıl olmuş
öncekinden çok daha iyi olmuş canım çok beğendimm, bu sefer gözle görülür değişim var baya, bende düşünüyorum ilerde,alt dudağım dolgunda üste istiyorum sadece, belki eski sayfalarda yazmışsındır okumadım tüm yorumları ama, silikon mu dolgu mu yaptırdın? kaç aylık oluyor canım bir iki bilgi verirsen sevinirm
hayır canım ben göğüsleri kastediyorum :18::18::18:
bence dikkat et bazen ördek gibi yapıyolar
bende sol göğüs ucunda hissizlik oldu, hiç hissetmiyordum... yaklaşık 3 ay içinde geçti şu an eskisi gibiler, ama alt dokularda hala çok hafif uyuşukluk var 6 . aya girmeme rağmen, gitgide azalıyor , hissizlik bence düşünceğin en son şey olsun derim :) nasılsa öyle yada böyle zamanla geçiyor
büyüttünmü küçülttünmü peki? çünkü küçültmelerde genellikle his kaybı gerçekleşiyomuş
büyütme benim canım
Tugce ye katiliyorum oncekinden daha iyi olmus, cok guzel. gule gule kullan canim:)
kaç cc kullandılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?