• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

öncekinden çok daha iyi olmuş canım çok beğendimm, bu sefer gözle görülür değişim var baya, bende düşünüyorum ilerde,alt dudağım dolgunda üste istiyorum sadece, belki eski sayfalarda yazmışsındır okumadım tüm yorumları ama, silikon mu dolgu mu yaptırdın? kaç aylık oluyor canım bir iki bilgi verirsen sevinirm :7:

Canım,yağ enjeksiyonu yapıldı.Dudaga silikon yaptırmam açıkcası.Birçok sanatçı bu dudak Silikonu yüzünden çok yapay kötü bir görüntüye kavuştular,sorun yaşadılar..Birde ben cesaret edemem ona sanırım :19: Yok yok,bana göre degil....

Canım,yağ enjeksiyonu yapıldı.Dudaga silikon yaptırmam açıkcası.Birçok sanatçı bu dudak Silikonu yüzünden çok yapay kötü bir görüntüye kavuştular,sorun yaşadılar..Birde ben cesaret edemem ona sanırım :19: Yok yok,bana göre degil....

aynen canım çok iyi yapmışsın açıkcası ben doğal duran her estetiğe açığım yani, doğal durmadıktan sorna ne anlamı var, ilerde bende düşünüyorum sağol canım:16:

Tugce ye katiliyorum oncekinden daha iyi olmus, cok guzel. gule gule kullan canim:)

güzel olmuş, güle güle kullan :54:

:52: vay vay vay.....hırıl hırıl çalışırken Arzum neler yapmış burada :51::51::51:....Maşallah çok hoş olmuşlar...doğal görüntüsü var ama tabi şişkinlikler inince aynı dolgunlukta kalacak mıdır ??? Umarım istediğin gibi olmuşlar...Koca ağlamıyor dimi ??? :18::18:

Teşekkür ederim kızlar..Gerçektende bu sefer sonuç daha güzel,Dogal,dolu dolu oldu :16:Tabi zamanla biraz inecek,bu şeklide kalmayacak :31:Şu anda biraz şiş duruyor tabi :27: Ama yinede çooookkkkk güzellerrrr :52: Koca mızmızlanıyor tabi biraz :9:Ama beni pek ilgilendirmiyor,daha çok Hoşuma gidiyor açıkcası :21::23:

Arzucmmmm süper görünüyor dudakların 443 . sy baktım çok dogal duruyorlar şişlikler gidince hele dadından yinmez :))

:33:
Kızlar bu arada sesimi tekrar duyurayım ben de 1.5 ay içinde Hasan Fındıka meme ameliyatı olacağım. gögüs dokum az da olsa var, 75 dolgusuz oluyor ama böyle dolu dolu değil :/ meme çevrem geniş, belim 66 kalcam 96 olunca memişlerde büyük değilse de dolgun olsun istiyorum özellikle üst
leri. malum daha cocuk emzireceğiz :) high profil düşünüyorum ama cc de kararsızım, 300 altı istemediğime eminim ama 350 fln da çok mu olur ip diyrum, ya kas zarı altı yada kas altı olacagım. Olmus arkadaşlar beni ekleyip yardımcı olabilirlerse çoooooooooooook sevinirim :)

Back