Teşekkür ederim canım Birkaç güne dahada güzel olacaklar inşallah.Şu an gergin ve şişler
Arzum merhabalar,
Msn adresini özelden yazabilir misin? ekleyeyim :)) İyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım Birkaç güne dahada güzel olacaklar inşallah.Şu an gergin ve şişler
250 ve 300cc canım bende asimetri vardı biri küçüktü
silikon olan kötü oluyor ama dolgu olan yani yağ enjeksiyonu deniyor sanırım, o oldukça doğal duruyor yaptıran arkadaşlar oldu :26:
öncekinden çok daha iyi olmuş canım çok beğendimm, bu sefer gözle görülür değişim var baya, bende düşünüyorum ilerde,alt dudağım dolgunda üste istiyorum sadece, belki eski sayfalarda yazmışsındır okumadım tüm yorumları ama, silikon mu dolgu mu yaptırdın? kaç aylık oluyor canım bir iki bilgi verirsen sevinirm
Canım,yağ enjeksiyonu yapıldı.Dudaga silikon yaptırmam açıkcası.Birçok sanatçı bu dudak Silikonu yüzünden çok yapay kötü bir görüntüye kavuştular,sorun yaşadılar..Birde ben cesaret edemem ona sanırım Yok yok,bana göre degil....
Bu seferki dolgum benimde yağ enjeksiyonu.Sonuç gerçektende daha Dogal ve dolgun
Tugce ye katiliyorum oncekinden daha iyi olmus, cok guzel. gule gule kullan canim:)
güzel olmuş, güle güle kullan
vay vay vay.....hırıl hırıl çalışırken Arzum neler yapmış burada ....Maşallah çok hoş olmuşlar...doğal görüntüsü var ama tabi şişkinlikler inince aynı dolgunlukta kalacak mıdır ??? Umarım istediğin gibi olmuşlar...Koca ağlamıyor dimi ??? :18::18:
Arzum merhabalar,
Msn adresini özelden yazabilir misin? ekleyeyim :)) İyi geceler
yağı nerden aldılar
Göbek bölgemden aldılar canım...
hımmm zor olsa gerek alma duduşlar gerçekten hoş olmuş
Hayır,hiç zor olmadı.Kesinlikle acı hissetmedim zaten..Teşekkür ederim
başka estetiğin var mı??
arzucum yeni dudişlerin de hayırl ıolsun :)) eminim yakısmıstır sana malum ben gene resim göremiyorum :S
arzucum yeni dudişlerin de hayırl ıolsun :)) eminim yakısmıstır sana malum ben gene resim göremiyorum :S
Evet var..Tahmin et bakiyim nedir sence
bilmem hiçbir fikrimde yok