Albüme iki farklı sütyenle çekildigim foto ekledim kızlarBakın bakalım hangisini begeneceksiniz
Ben bayraklı olanı begendimm cnmpullu olması bile yeterli benim için:)
diğeri korkuttu beni, eşini korkutmakta da işe yarayabilir
Nerden buluyosun böyle değişik şeyleri, 2. sütyen tam böyle film çekimlerinde felan kullanılabilcek kadar ilginçç,
emeğine ve araştırmacı yanına çabana sağlık
Ooooo yeni cicilerini güle güle kullan arzumcum. Bende bayraklı olanı begendimmmm
Yavrucum hep destek tam destek :))
Seni çizginin karşısında evli, çok daha mutlu, çocuklu görmek istiyorum :) :13:
Pek mubarek bir tarihte ameliyat oluyorsun seni hiç unutmayacağım canım :)
Evet,bayraklı olan gerçektende güzel ve sporDigeri aslında öyle korkutucu degil,eşim görünce gözleri açıldı ve vauvvv.... dedi Vamp desek daha dogru olur sanırım,degişik kışkırtıcı birşey.Dogru kombine edilirse bence çok sexy şeyler ortaya çıkabilir Hiç araştırmadım,direk karşıma çıktı diyebilirim.Çılgın degişik şeyleri sevdigimden dolayı karşıma çıkabiliyor diye düşünüyorum
Gögüs estetiginin istanbulda fiyatlar ne civarlarda arkadaslar
bencede cok degisik ben begendim
Teşekkür ederim canımBedenini bulunca hemen alıcam tamam :13:
nasılsın arzum arkadaşımdın fakat silmişsin beni sanırım nedenini öğrenebilirmiyim acaba
ordamısın canım ? cvp vermedin bana
ne olur sanki bizede alsan uzaklardanim diye yapilirmi bu
Sizce evlenmeden önce silikon taktırmak doğru mu? Yani hiç göğsünüz yoksa dümdüz ise :/ Şunun için soruyorum diyelim ki evlenmeden silikon taktırdınız evlendikten sonra çocuk oldu ne olacak o silikonlar çıkacak mı ya da emzirdikten sonra burda bahsedildiği gibi sarkacak mı
canim istedigin resim eklenmistir duyurulur
hhmm hemen listemi hazirlayim ozaman bak caymak yok haYavru sen ne istiyorsan bana bilgi ver ben sana kargoyla gönderirim aşkolsunBen uzaklarda görmüyorum seni,yanıbaşımdasın sen hep
sagolasin canimBaktım ve yorumlarımı yaptım yavrum..Harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?