arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Ha haaa sana hediye etsinler bence pro karti bi de para mi vercen?? Youtube da bu kadar tiklansan milyoner olurdun bee

Teşekkür ederim tatlım...Ay evet,sorma...Açtıgım her konu ziyaretçi rekoru kırıyor Beni takip edenler,araştırma yapanlar falan..Güzel,iyi şeylere vesile olabiliyorsam ne mutlu bana.Birçok arkadaşım dostum oldu bu forum sayesinde.Doktor,hasta ayrımı yapmadım hiç.Bana bir adım gelene on adım geldim.Pofpoflanmak,geyik sohbet içinde burada degilim..Bilgilendirmek yardımcı olmak amacım Ama tabi arada sohbetlerede ihtiyaç oluyor.Bizler burada büyük bir aileyiz..
Youtube da falan işim yok,amacım arkadaşlarıma,hemcinslerime yardımcı olabilmek edindigim bilgileri sunabilmek Bu kadar güzel,iyi niyetli dostlarım,sizler varsınızya yeter bana Ben zaten sizin gibi arkadaşlar edindigim için zenginim zaten

arzumcum merhaba .nasıl gidiyor evlilik yıldönümü hazırlıkları.... allah izin verirse karne tatilinde bende silikonlanacagım ANKARADA karın germemi yaptırdığım doktoruma

arzumcum merhaba .nasıl gidiyor evlilik yıldönümü hazırlıkları.... allah izin verirse karne tatilinde bende silikonlanacagım ANKARADA karın germemi yaptırdığım doktoruma

Canım geçtigimiz hafta sonuydu.Yaptık bitti bile Cumartesi günü clübe gittik,sabaha kadar zıpladık,egendik coştuk verdik coşkuyu :122: Sabahta bastık gittik Yalovaya termal otele Masajı,spası,havuz keyfi..offf..akşamıda güzel bir yemek,uyku derken sabah kahvaltımızı yaptık evimize döndük
15 tatildemi olacaksın canım ameliyatını? Hayırlısı olsun canım.Bak meme ameliyatın daha mutlu edecek seni,inan bana.Hayırlısı olsun inşallah,istedigin görünüme gögüslere kavuşursun inşallah... Doktorun kimdi bu arada :44:

aslında ben meme büyütmeden korkuyorum... çok saçma biliyorum ama öyle saatlarce ameliyatta kaldım haftalarca iki büklüm yürüdüm karın ameliyatımda ama... içeri yabancı birşey gireceği düşüncesi beni korkutuyor... göğsümle ilgili gerçekten sıkıntım var içi tamamen boş ve sarkmış durumda 3 çocuk annesiyim 32 yasındayım.hani böyle küçük ama diri olsalar takmazdım kafaya ama benim için tazuri hale geldiler doktorum ankarada NEBİL BOZDOĞAN 350 cc mentor yuvarlak konuşmuştuk en son koltuk altından kohozif jel uygulayacak inşallah

çok güzel geçmiş.. çocukları nereye bıraktın kaç yaşındalar seninkiler

güzel geçirmişsiniz çocuklarını nereye bıraktın berabermiydiniz. seninkiler kaç yaşındaydılar

Yahu koskoca karın germe ameliyatı olmuşsun meme büyütme ameliyatındanmı korkuyorsun yahu Koltukaltından olacaksan mecburen kas altına koyacak protezini.Ben koltukaltı yöntemine pek sıcak bakmıyorum.Tabi sen bilirsin,doktorun vücuduna göre yöntemi uygun görmüştür Hayırlısı olsun canım,neden böyle bir yöntem tercih ettiniz.Senmi istedin,doktorunmu istedi?

güzel geçirmişsiniz çocuklarını nereye bıraktın berabermiydiniz. seninkiler kaç yaşındaydılar

Yok canım,çocukları almadık yanımıza tabikide Evlendigimizde onlar yoktuki evlilik yıldönümümüzde yanımızda olsunlar,deeerrrmişim Kayınvalidemdeydiler.Zaten büyüdüler artık kızım 15 yaşında,oglumda 10 yaşında Kimseye bir yükleri yok artık

doktorumun en meşhur yöntemi bu. bu konuda çok iyi olduğunu biliyorum .sen neden bu yöntemi beğenmedin senin destetiğin ve önerin benim çiçn önemli doktorum yaklaşın 18 yıldır bu yöntemi uyguluyormuş hiç şikayetçi olan lamamış sadece iki bayan alışamadıklarını söyleyip çıkartmışlar sonrada tekrar kendilerine geri gelmişler.....bu arada senin çocuklar büyükmüş benim ilk kızım öldü... yasasaydı 14 yaşınsa olacaktı şimdi kızım9 oğlum 5 yaşında bize böyle bir gece gecirmek için daha zaman var anlıycağın

:118: ohhh ne güzel. sonrasındaki spa olayıda cok iyi olmus. bayılırım masaja:128:

Evet canım,Nebil beyin genellikle bu yöntemi tercih ettigini biliyorum aslında.Tabi senelerce aynı teknikle ameliyat yaptıgı için artık işin uzmanı olmuştur.Koltukaltı yöntemi için birçok doktor riskleri olan bir yöntem oldugunu söylüyor.Nedir bu riskler..Endoskopik yöntemle yapılıyor biliyorsun.Ufak bir kamera sayesinde protez için açılacak cebe ulaşılıyor.Açılan o cebin dogru yerde olmama durumu oluyor.Yani bir biraz daha aşşagıda biri yukarıda gibi.Yada yanlarda..Kanama kontorlünün zor oldugu söyleniyor,çünkü koltukaltından meme için açılan cep gözle görünmüyor,yine kamera sayesinde oluyor.Büyük bir protez kullanma şansı pek olmuyor deniliyor.Genellikle serum fizyolojik yani sonradan doldurulan protezler kullanılıyor.Çünkü açılan o kesiden gögüs cebine kadar büyük jel bir protezi geçirmek mantıkende zor olur,öyle degilmi Ama doktorun jel protez kullanıcagını söylemiş,bu iyi.Umarım gögsüne göre küçük gelebilecek bir protez büyüklügü olmaz.Serum fizyolojik protez kullanılırsa bunun eksileri var bu yöntemde.Birde koltukaltından açılan kesiden gögüs cebine kadar gidilen o yolda bazı kol kasları yani lifleri zarar görüyor.Buda ameliyattan sonra ciddi kol hareket kısıklılıgı yaratıyor.Bunun gibi eksileri var bildigim canım.Gerçi her yöntemin eksileri komplikasyonları var.Önemli olan doktorun başarısı,egitimi,bu konuda bilgisi sana ne kadar güven ve garanti verecegidir.Doktorun sana bazı şeylerin garantisini verebiliyorsa ve sen güven duyuyuorsan gerisi boş.İnşallah en güzel şekilde ameliyatını olursun,sorunsuz bir biçimde

Allah rahmet eylesin canım,üzüldüm şimdi.Allahım geride kalanlara uzun saglıklı ömürler versin rabbim..Büyürler canım,hiç merak etme.Zaman öyle akıp gidiyorki bizlerde yaşlanıyoruz onlarda büyüyorlar

arzumcum doktoruma ALLAH var güveniyorum kendisi beni aileden biri gibi görüyor ben ankaraya 5 saatlik uzaklıktayım ve doktorum karın germeden sonra beni evimde ziyarete geldi aramızda duygusal bir bağ oluştu kendisini babam gibi seviyorum oda eşim ben ve çoculkarımı . ben çok soru sordu kendisıne artık bu ameliyatı gözü kapalı halde yapar kale gelmiş hem kamera falan kullanmıyor tamamen elleriyle hissederek yapıyor kesinlikle jel ve büyüklüğü içinde 400 bile koyarım sana dedi ben 350 istedim. hastalarından birini görmeme izin verdi ben çok şasırdım çok güzel ve doğaldı 3 aylık bir göğüstü sen nebil beyi nerden tanıyorsun ona yaptıran birilrini tanıyıomusun yaa ben çok korkuyorum...protezi hisstemekten .ne olur beni cesaretlendir

Canım benim...Doktoruna bu kadar güvenmen çok güzel birşey..Bende kendi doktoruma en az senin kadar güveniyorum ve o birşeye olur derse tamam diyorum,olmaz dersede unutuyorum İçine sinmiş herşey belli,o zaman sonucunda eminimki çok güzel olur ve çok mutlu olursun Büyüklüge karışma bence.Çünkü seninki kas altı olacak ve kas protezi ezeceginden dolayı normal olan görüntüsen bile daha küçük görüntü sergileyecek.400 dediyse 400 olsun yahu,niye 350 diyorsun 350cc lik bir protezi gördünmü sen hiç,ne kadar küçük bir protez..Nebil beye ameliyat olan bir kaç arkadaş vardı forumdan.Oradan hatırladım,birde nettende araştırmıştım kendisini Yani bizzat tanımıyorum.Hiç korkma canım.Yöntemin kas altı olacagı için protezi hissetme gibi bir durumla karşılaşmazsın.Çünkü kasın protezin üstünü tamamen örtecek,endişe etme canım..Ben eminimki herşey çok güzel olacak,tabi eger sen 350cc olsun illa diye diretmezsen

teşekkür ederim allah razı olsun içimi rahatlattın nebil bey bana protezleri gösterdi. eşimle beraber elledik durduk sıktık patlatmak için uğraştık nafile... şaka bir yana ben küçük bir yerde oturuyorum köy de diyebiliriz.ben karın ameliyatı olduğumda herkez dedikodumu yaptı... şimdi bu daha mahrem birşey .eşlerine bile söylemişler halbuki ben kötü bir şey yapmadım ama çok kıskanıldım ve dedikodum yapıldı .simdi kimsenin anlamasını istemiyorum.... şimdi bana güleceksin ama insanların gözü alışsın diye dolgulu sütyenin içine bile pamuk koyuyorum... hep böyle sansınlar diye yoksa beni burda günah keçisi yaparlar hepsinin eşleri duyar eşim kimsenin bilmesini istemiyor

Yok anam yok,vallahi patlamaz onlar.. Benimki patlamadıysa kimseninki patlamaz yani Canım benim korkma,sen dekolte vermedigin sürece yada köyde bikini giyinipte güneşlenmedigin sürece kimse senin ameliyat oldugunu filan anlamaz.Aslında anlamaları için zaten senin şu anki halini görmeleri gerekki dekolte versende yada bikini giyinsende aradaki farkı anlasınlar Şu anki halinide gördüklerini sanmıyorum,o yüzden rahat ol Beni şu anda gören hiçkimse bu ameliyat olmuş demiyor.Çünkü gerçektende gayet dogal görünümde ve büyüklükte gögüslere kavuştum,izimde yok şükür Seninde gögüs bölgende izin olmayacak ne güzel Ayrıca Kıskanıldıgına inanırım,zira bu ameliyattan sonra beni tanıyanlarda beni kıskandı tanımayanlarda Çekemeyen anten taksın diyoruz artık Allahım kem gözlerden korusun bizleri Boşver sen kimseye söyleme canım benim,gögsümde beze çıktı ameliyat olacagım dersin

teşekkür ederim.... ameliyatımı olalı 1.5 yıl oldu ozamandan bu zamana hayatımda çok şey değişti. sıra bunda inşallah senin doktorun hasan beydi herhalde.. bugün doktorumdaydı

teşekkür ederim.... ameliyatımı olalı 1.5 yıl oldu ozamandan bu zamana hayatımda çok şey değişti. sıra bunda inşallah senin doktorun hasan beydi herhalde.. bugün doktorumdaydı

Meme ameliyatından sonra hayatın daha çok degişecek inan bana Evet canım Doktorum Hasan bey.Sanırım o gün Doktorum programının konuguymuş ama ben izleyemedim ne yazıkki haberim yoktu.Sonra netten izlerim Çok güzel haberlerle aramızda ol inşallah,herşey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…