- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.834
- 498
mrh arzum resimlerini gördüm çok çok beğendim güle güle kullan canım bende ameliyat olacağım Cenk Beyle yapacağım ilk görüşmeyi Ekim ayında düşünüyorum ameliyatı ben hiç anne olmadığım için koltukaltı istiyorum riskleri çok ağrılı ve asimetri sorunu olmasıymış sanırım başka varmı bilmiyorum. göğüsaltı beni iz konusunda korkutuyor açıkçası zaten güzel olmak için yaptırırken yamalı gibide olmak istemem. göğüs ucunu anne olsaydım isterdim. yalnız bu Mentor,yuvarlak,yüksek profil protezin özelliğinide araştıracağım ben dual plan istiyorum.
Teşekkür ederim canım..Cenk bey başarılı bir cerrahtır.Ameliyat sonuçlarını çok begenirim.Istanbulda Hasan beyle karşılaşmasaydım Cenk beye gidecektim bende

Meme başından yapılan kesi de süt kanalları zarar görmez.Ama başarılı bu konuda uzman olan bir cerrah tarafından yapılırsa tabi.Süt kanalları meme ucuna yani çıkıntı olan uca baglıdır.Kesi kahverengi halkanın altı kısmından yarın daire biçiminden açılır.Meme başından girildikten sonra göğüs kasına kadar cilt altı dokudan ilerlenir ve böylece meme dokusu hiç kesilmemiş olur. Doktorum bebegim olsa rahatlıkla emzirebilecegimin garantisini vermişti bana.Çocuk düşünmesemde bunu duymak yinede iyi gelmişti

Mentor marka protezde sorun yaşayan kimse olmadı hiç.Bendede Mentor protez var kıvamından ve duruşundan çok memnunum.Yüksek profil protez taba çapı dar olan ama yüksek yani gögsü çok dik gösteren bir protezdir.Bunada doktorun karar verecek.Senin gögüs çapını ölçecek,tabanına bakacak.Ona göre protez tipi belirleyecek.Bunun içinde yine doktorunun seni muayene etmesi gerekiyor canım..Yani kıssacası doktor görüşmelerine başlayınca kafandaki çogu şey netleşmiş olacak.Ben bunu istiyorum,böyle olsun demek yanlış üzücü sonuçlar dogurabilir.
Çok güzel sonuçlar alırsın inşallah