arzumcum ıkıncı amelıyat oldum demıssın okuduguma gore,sımetrı sorunu biraz bellı oldugu ıcın rahatsız olup duzeltmıstın durumu? ee bu durumda bı kez daha kestıler bır gogus ucunu? ve buna ragmen ız kalmadı mı? suan hayretler ıcerısındeyım
2.sorumda Hasan beyden randevu alıcam artık orası allahın emrı oldu,senın izsizligini gorunce:) umarım bana da uygundur bu yontem.hıs kaybım olur dıye korkmuyor degılım.Evlı dıılım bısey dıılım,baslamadan bıtırmeyeyım cınsel hayatımı
neyse soruma geleyim,ben kas ZARI altı ıstıyorum.Bu nokta da da alexus'un doktoruna aklım kayıyor.cunku o hem meme ucu hem kas zarı altından olmustu.Hasan beyın bu yonteme bakıs acısını nedır bılıyor musun? merak ettım
arzumcum hasan bey kas ZARI altından da ameliyat yapıyor muydu? ya da meme ucundan dual plan yapıyor mudur?
:)))yanı suan tus'a gırsem kazanırım,sabaha kadar oku oku gozlerım cıktı=)merak edıyorum napıym...bır an once olmak ıstıorum cunku
bir de meme ucunu sen mı tercıh ettın?yoksa doktorunda bu yontemı mı en sık kullanıyormus.Benım bu yontem cok ıcıme sındıgı ıcın ,bu yontemı en sık kullanan doktorun benı amelıyat etmesını ısterım.arastırmalarıma gore Onur Erol zorunda kalmadıkca meme bası kesısı yapıyormus.ancak kesın ucmustur onun fıyatları dıe maalesef ona gıdemıcem.Aradım aslında ama muayene etmeden fıyat soyleyemıceklerını soyledıler.nyse hakkımda hayırlısı korkmaya basladım,ya kotu bırsey basıma gelırse dıe
Sakincigim..İlk ameliyatından bir hafta sonra sag gögsümde sıvı birikmesi nedeniyle acil ameliyata alındım.Aynı yerden kesildi,o yüzden izimde bir fazlalaşma belirgin olma durumu yaşamadım.Sag gögüs ucum biraz dışa dogru bakıyordu,bu durum beni rahatsız ediyordu.Gögüs ucum biraz daha içe dogru alındı..Yani sag gögüs ucum 3 kez işlem gördü aslında.Aynı yerden kesi açıldıgı için sorun yaşamadım.Meme ucu yani kahverengi halkanın tam kenar kısmından kesi yapıldıgı için izi çok iyi bir şekilde kamufle ediyor
Hayret edilecek bir durum degil yani
Ben başka ameliyatlarda oldum normal deri yerinden kesilen kesi izlerim hala belirgin.Örnek veriyorum ilkokul 1. sınıftayken Fıtık ameliyatı oldum hala izim duruyor silikleşmedi.Bazı ten izleri silikleştirmiyor,kalıcı oluyor.O yüzden eger meme altından kesim olsaydı sonucu düşünemiyorum bile
Ama burada birçok arkadaşımız izlerin silikleştigini söylüyorlar.Yani kişiden kişiye degişen bir durum oluyor..
His kaybı durumu Hasan beyin çok önem verdigi bir konu..Ben his kaybından hiç korkmadım.Muayene esnasında -Meme ucundan olunca his kaybı oldugunu okudum netten,gerçi, bu benim için önemli degil.His kaybı olsun önemli olan izimin olmaması plajda bikinimi giyinip uzandıgımda kollarımı arkaya attıgımda,bikinim üste kayınca görünen dikkat çeken bir izimin olmasını istemiyorum.Kimse bana bakıpta aa izi var bu ameliyat olmuş desin istemiyorum demiştim..Hasan bey bana kızgın gözlerle bakarak -Ne demek his kaybı önemli degil,bu ameliyattan sonra his kaybı olmaması gerekir.His kaybı olan bir durumda ameliyat başarısız geçmiş demektir.Gögüste his gittikten sonra ne yapacaksın ister gögüslerin büyük olsun ister küçük..Ameliyattan sonra his kaybında olmayacak,süt kanallarında zarar görmeyecek,ilerde çocugun olursa eger rahatlıkla emzirebileceksin dedi ve garantisinide verdi..
Meme ucu kesisinde bilinen yanlışlar var.Şöyle açıklayayım..Kesi meme başı kahverengi halkanın alt kısmından yarım daire biçiminde yapılır. Protez meme başından yerleştirilirken meme dokusu azda olsa kesilebilir,fakat bu kesinlikle emzirmeye etki edecek derecede değildir. Hem meme başından protezi yerleştirmek hem de meme dokusunu hiç kesmemek mümkündür. Meme başından girildikten sonra göğüs kasına kadar cilt altı dokudan ilerlenirse meme dokusu hiç kesilmemiş olur.Zaten süt kanalları bu kesilen yerde degil meme ucuna baglıdır,meme dokusuda kesilmedigi için süt bezleri zarar görmez.Yalnız bu kesi yerine uygun olmak için meme başı kahverengi halkanın belirli bir büyüklükte olması gerek.Birde meme ucunun açık renk olmaması gerekiyorki izi saklasın
Ben hissizlik gibi bir durum yaşamadım.İlk zamanlar uyuşma gibi bir durum vardı,sonra kaşınmalarım başları dokularım kendini yeniledi ve hissim geldi.Cinsel hayatımızda herşey yolunda.Bende eşimde herşeyden çok memnunuz iyiki yaptırmışız diyoruz.Hatta eşim bendeki bu rahatlıgı,mutlulugu özgüveni gördükçe neden bu ladar beklemişiz,keşke daha önce yaptırsaydık diyor
Protezi hissetme gibi bir durumda yok.Ne ben nede eşim asla hissetmiyoruz normal bir meme görünümünde ve kıvamında..Ama benim meme dokum yeterli derecede vardı tabi,B cuptım ben.Hasan bey muayene esnasında yeterli meme dokun var,kas zarı altı yöntemine uygun bir adaysın.Kesi yeri içinde iki yer olur.İster meme altından yaparız ister meme ucundan karar senin dedi
Ben iz konusunda hassasım meme ucu olsun dedim tamam dedi..
Hasan bey yeterli meme dokusu olmayan kişilere kas altı yöntemini uygun görüyor.Her doktora göre yeterli meme dokusu olma durumu farklı olabiliyor.Mesela bazı arkadaşlar Hasan beye muayeneye gittiler Hasan bey yeterli meme dokunuz yok kas altı olur dedi.Ama başka doktorlar aynı hastaya meme dokunuz var demiş.Meme dokusunu az gödügü hastalarına kas altı öneriyor çünkü ilerisinde bir sorun problem yaşamamaları için canım.Sen kas zarı altı yöntemini istedigini söylersin,bu yönteme uygun olup olmadıgını söyler açıklamayı yapar sana zaten..Onur Erol tabi,çok ünlü bir profesör.Fiyatı nedir bilemiyorum.Muayene olmak lazım ögrenmek için,muayeneside ücretli Onur beyin
Hayırlısı olsun canım,yönteme çok baglı kalma diyecegim ama sen bayagı bayagı kafaya takmışsın bu yönteme.Akın beyde daha yeni bir arkadaşı ameliyat etti kas altı yöntemini uygun görmüş mesela
Bunun için illede kas zarı altı olsun diye gögsüne vücüduna yanlış olacak,sorun yaşayacagın bir yöntemi tercih etme canım.Akın beylede görüş bakalım ne diyecek.Nasılsa muayene ücretsiz
hangi doktor sana uyarsa,memnun kalacagın bir sorun yaşamayacagına dair bir garanti verirse onu tercih edersin