Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arzum bazı arkadaslar ameliyat olduktan sonra foruma ugramamıslar sen ve senin gibi destek olan arkadaslara tekrar tesekkürler.
Arzummm nerdesin sekerim. destegini eksik etme :13:
arzumcum ben hem burun hem meme buyultme ameliyatı olmak ıstıyorum ama EN EN EN öncelıgım goguslerım.Neler arastırdım bılemezsın.Son olarak yöntemde karar kıldım.Meme ucu kesisiyle,kas zarı altına ıstıyorum.250-290 cc arası.damla gorunumlu ıstıyorum ancak henuz karar vermedım damla mı yuvarak mı,onu doktorla bırlıkte secerız dıye dusundum.Gelelım sorularıma=)
1.Meme ucunun kesi ızlerı ne kdr bı sure alenen bariz bellıydı? ne zamandan sonra siliklesmeye basladı? fotografların varsa görmek ıstıyorum.Lutfen benı ekle.
2.Normal meme kıvamına ne zaman gelmeye basladı?
3.Ne gıbı sıkayetlerın var,neler tavısye edersın?
belkı sıkılmıssındır sureklı benzer sorulardan ancak en kısa zamanda olmak ıstıyorum.Istanbuldayım ve doktor arıyorum
arzum77 seni ekledim kabul edebilir misin
arzum mrb cnm bugün ilk doktor görüşmemi yaptım,gazi üni hastanesinde özellkle bi doktor istemeden muayene oldum genç bi doktordu ismi bora özel daha önce duydunmu?meme dokum olduğunu bunun için iyi sonuç alıncağını söyledi bn cc sormadım ama ölçüm yapınca kağıda 300 ve 400lü bişiler yazdı onlar sanıyorum cc.ydi.damla protez kullanıyorum ddi kas üstüne yerleştiriyorumuş dren takmıyorum bn genelde gerek olmuo ddi,bi gece yatış veriyorlarmış,aralığa kdr baya yoğunmuş bn erken olmak istyrm deynce 15 ekime ameliyat günü verdi!ben o zmna dr aklımdaki diğer doktorlarla grşüp karar vericem.çok kararsız bi insanım konu ameliyat olunca insan daha kararsız oluyor.yrn taner baharla grşcem prş günüde serdar öztürkle.
canım ben doktorla ilgli hiç yorum göremedm desem doğru olur bi burun ameliyatında bi arkdaşın ona ameliyat olduğunu okudum sen nerden ulaştın o bilgilere :)
sizden gördüğüm kdryla yuvarlak daha çok hoşuma gdiyor ama damla resmi olan arkadaş pek görmedm hrlde aklında varmı damla olan biri?
bnm aklıma takılan 2 şey var genç olması ve dren takmaması,bu dren takma meselesi için ne düşünüyorsun herkes drenler çıkınca çok rahatladım yazıyor yani çoğu doktor kullanıyor sanırım
arzum,bir şey sormak istiyorum? ameliyatı olduktan 1ay sonra el ve kollarını rahatça kullanabiliyor musun ?
Evet canım.Ameliyattan sonra ilk hafta sıkıntılı geçiyor.Sonrasında gayet rahat,normal bir döneme geçiyorsun
Canım netten arama motoruna Dr.Bora Özel yaz,arat..eniyihekim adlı siteye git..Orada altta doktor ile ilgili yorumlar var,oku Bşka sitelerde var,araştırmanı geniş tut bulursun
Genş olması işinde başarısız olması anlamında degildir..Ben yaşı ilerlemiş olan ama ameliyat sonuçları kötü olan doktor sonuçlarıda gördüm araştırma yaptıgım dönemlerde.Tabi ilk başta öyle düşünüyor insan ama yanlış bir düşünce o..Dren olayına gelince kimi doktor dren kullanmaz kimi kullanır..Ameliyat bittikten sonra hastanın gögsü kapatılmadan masada biraz bekletilir,eger bir kan sızması varsa dren takılır.Ama ameliyat esnasında kesilen o küçük kılcal damarlar görülmeyip yakılmazsa o kan sızmaları olur.Dikkatli yapılan her ameliyattan sonra dren kullanılmaz.Doktorun kendine güveniyor demekki Gerek görülürse tabiki kullanacaktır bu konuda endişen olmasın.Sonuçta o lan gelipte dikilirse sorun yaratır,hiçbir doktorda bunu göze almaz.. Dren çıkınca rahatlama durumu ayrı.Dren gögüste kaldıgı sürece çok sıkıntı yaratır ve agrı yapar.Çıkınca çok rahatladım,dünya varmış sözleri o yüzden kullanılır Benim ilk ameliyatımda dren kullanmadı doktorum,gerek görmemiş.Fakat ikinci ameliyatımdan sonra dren vardı ve hiçte hoş bir durum degildi o drenli saatler