• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Arzum bazı arkadaslar ameliyat olduktan sonra foruma ugramamıslar sen ve senin gibi destek olan arkadaslara tekrar tesekkürler.:72:

Arzum bazı arkadaslar ameliyat olduktan sonra foruma ugramamıslar sen ve senin gibi destek olan arkadaslara tekrar tesekkürler.:72:

Ben teşekkür ederim canım :54:Bunları görebilen,anlayabilen ve karşılık beklemeden yapılan bu yardımlar sonucunda güzel bir sohbete saygı gösteren arkadaşlarımada ben teşekkür ederim..

arzumcum ben hem burun hem meme buyultme ameliyatı olmak ıstıyorum ama EN EN EN öncelıgım goguslerım.Neler arastırdım bılemezsın.Son olarak yöntemde karar kıldım.Meme ucu kesisiyle,kas zarı altına ıstıyorum.250-290 cc arası.damla gorunumlu ıstıyorum ancak henuz karar vermedım damla mı yuvarak mı,onu doktorla bırlıkte secerız dıye dusundum.Gelelım sorularıma=)

1.Meme ucunun kesi ızlerı ne kdr bı sure alenen bariz bellıydı? ne zamandan sonra siliklesmeye basladı? fotografların varsa görmek ıstıyorum.Lutfen benı ekle.

2.Normal meme kıvamına ne zaman gelmeye basladı?

3.Ne gıbı sıkayetlerın var,neler tavısye edersın?

belkı sıkılmıssındır sureklı benzer sorulardan ancak en kısa zamanda olmak ıstıyorum.Istanbuldayım ve doktor arıyorum

arzumcum ben hem burun hem meme buyultme ameliyatı olmak ıstıyorum ama EN EN EN öncelıgım goguslerım.Neler arastırdım bılemezsın.Son olarak yöntemde karar kıldım.Meme ucu kesisiyle,kas zarı altına ıstıyorum.250-290 cc arası.damla gorunumlu ıstıyorum ancak henuz karar vermedım damla mı yuvarak mı,onu doktorla bırlıkte secerız dıye dusundum.Gelelım sorularıma=)

1.Meme ucunun kesi ızlerı ne kdr bı sure alenen bariz bellıydı? ne zamandan sonra siliklesmeye basladı? fotografların varsa görmek ıstıyorum.Lutfen benı ekle.

2.Normal meme kıvamına ne zaman gelmeye basladı?

3.Ne gıbı sıkayetlerın var,neler tavısye edersın?

belkı sıkılmıssındır sureklı benzer sorulardan ancak en kısa zamanda olmak ıstıyorum.Istanbuldayım ve doktor arıyorum

İnşallah istedigin yönteme ve kesi yerine uygun bir adaysındır canım..Ben buradan arkadaşlara hep yönteme ve protez tipine baglı kalmayın,iyi yöntem yoktur kişiye uygun olan yöntem vardır diyorum hep..Bana uygun görülen yöntem sana uygun olmayabilir.O arkadaş memnun kalmıştır bir sorun yaşamamıştır ama seninde memnun kalacagın sonucunu dogurmaz bu sonuç :34: O yüzden çok doktorla görüş,fikir al..En önemliside her yöntemi uygulayan,her protez tipini kişinin gögüs vücut yapısına göre tercih eden bir doktorda tercihini yapmanı tavsiye ederim :34: Ancak bu şekilde en iyi sonucu alırsın..Meme ucu kesisine uygun olabilmen için gögüs ucu çapının belirli bir büyüklükte olması gerekiyor ve doktorunun bu konuda uzman,işinin ehli bir doktor olması gerekiyor.Yani senin bu ameliyattan sonra bir sorun yaşamaman için söylüyorum bunu canım.Neyse sorularını yanıtlamaya çalışayım şimdi..

1.Meme ucu kesim aslında ilk zamanlarda bile belli degildi.Kesi yeri tam kahverengi, halkanın kenarından yapıldıgı için çizgi şeklinde bir iz vardı.Bana alınan dikiş kullanmıştı doktorum,çünkü tercih edilen protez büyüklügü biraz büyüktü.Dikişlerin alındıktan sonra süper bir görüntü olmuştu.İz dedigim çizgiler beni hiçmi hiç rahatsız etmemişti yani :34:
2.Normal meme kıvamına birinci yadan sonra gelmeye başladı.Bu süreç bir seneye kadar sürdü.Her ay tamam,daha yumuşamaz artık,gerçek kıvama geldi diyordum ama her ay farklı bir görünüme geliyordu..Bu beni inanılmaz mutlu ediyordu tabi :16:
3.Bir şikayetim yok Allahıma şükür.Ameliyattan sonra daha önceden olan Sag gögüs ucu asimetrim memelerim büyüyünce daha çok belli oldu.Bu beni rahatsız ediyordu ama onuda ufak bir operasyonla düzelttik..Bir sorun yaşamadım,kalmadı yani :nazar::nazar:
Yok canım,sıkılmam.Bu soruarı defalarca yanıtladım ama sayfalar geriye gidince o kadar sayfayıda okumak zor oldugundan dolayı tekrar yanıtlarım tabiki.Biz yardım için buradayız,başka bir amacımız yok sonuçta..Rahat ol :34: Ekliyorum seni,albümümde gögüs ucu kesi yerimin fotosu var.Ayrıca gögüs fotograflarımda var bakarsın ..

arzum mrb cnm bugün ilk doktor görüşmemi yaptım,gazi üni hastanesinde özellkle bi doktor istemeden muayene oldum genç bi doktordu ismi bora özel daha önce duydunmu?meme dokum olduğunu bunun için iyi sonuç alıncağını söyledi bn cc sormadım ama ölçüm yapınca kağıda 300 ve 400lü bişiler yazdı onlar sanıyorum cc.ydi.damla protez kullanıyorum ddi kas üstüne yerleştiriyorumuş dren takmıyorum bn genelde gerek olmuo ddi,bi gece yatış veriyorlarmış,aralığa kdr baya yoğunmuş bn erken olmak istyrm deynce 15 ekime ameliyat günü verdi!ben o zmna kdr aklımdaki diğer doktorlarla grşüp karar vericem.çok kararsız bi insanım konu ameliyat olunca insan daha kararsız oluyor.yrn taner baharla grşcem prş günüde serdar öztürkle.

Son düzenleme:
arzum mrb cnm bugün ilk doktor görüşmemi yaptım,gazi üni hastanesinde özellkle bi doktor istemeden muayene oldum genç bi doktordu ismi bora özel daha önce duydunmu?meme dokum olduğunu bunun için iyi sonuç alıncağını söyledi bn cc sormadım ama ölçüm yapınca kağıda 300 ve 400lü bişiler yazdı onlar sanıyorum cc.ydi.damla protez kullanıyorum ddi kas üstüne yerleştiriyorumuş dren takmıyorum bn genelde gerek olmuo ddi,bi gece yatış veriyorlarmış,aralığa kdr baya yoğunmuş bn erken olmak istyrm deynce 15 ekime ameliyat günü verdi!ben o zmna dr aklımdaki diğer doktorlarla grşüp karar vericem.çok kararsız bi insanım konu ameliyat olunca insan daha kararsız oluyor.yrn taner baharla grşcem prş günüde serdar öztürkle.

arzum mrb cnm bugün ilk doktor görüşmemi yaptım,gazi üni hastanesinde özellkle bi doktor istemeden muayene oldum genç bi doktordu ismi bora özel daha önce duydunmu?meme dokum olduğunu bunun için iyi sonuç alıncağını söyledi bn cc sormadım ama ölçüm yapınca kağıda 300 ve 400lü bişiler yazdı onlar sanıyorum cc.ydi.damla protez kullanıyorum ddi kas üstüne yerleştiriyorumuş dren takmıyorum bn genelde gerek olmuo ddi,bi gece yatış veriyorlarmış,aralığa kdr baya yoğunmuş bn erken olmak istyrm deynce 15 ekime ameliyat günü verdi!ben o zmna dr aklımdaki diğer doktorlarla grşüp karar vericem.çok kararsız bi insanım konu ameliyat olunca insan daha kararsız oluyor.yrn taner baharla grşcem prş günüde serdar öztürkle.

Canım Bora beyin ismini daha önce duymadım.Ama şimdi baktım netten.Ameliyat olan birçok hastanın memnuniyet yorumlarını okudum.Birçok kişi tavsiye etmiş bu doktoru.Bu bence güzel bir sonuç :34: Meme dokunun olması tabili çok iyi birşey.Ameliyat sonucunun başarılı olmasını ve protezi hissetmemeni saglar :34: Dokun oldugu için kas üstünde iyi bir sonuç laırsın canım inşallah.Üstelikte ameliyat sonran çok rahat geçerki buda çok iyi birşey..Ama damla silikon tercih etmesi,bilemiyorum tabi...Sen hangi görüntüyü daha çok seviyorsun.Yani üst lobunun daha dolu dolu olmasını mı istersin,yoksa dolulugun aşşagıdamı olmasını istersin (sütyensiz)?? Eger üst lobunun dolu durmasını istersen yuvarlak protez daha iyi bir sonuç verir.By konuda yine doktorunla bir konuşma yapıp degerlendirmenizi ve öyle karar vermenizi öneririm :34:

Diger doktorlarlada görüş bakalım,onlar ne tavsiye edecekler.Ona göre tercih yaparsın canım..Benim tek takıldıgım olay damla protez oldu sadece.Ben damla protezin daha sonraki duruşunu begenmiyorum.Zevk meselesi birazda,begenenlerde olabiliyor tabi ..Hadi bakalım,diger doktorlarlada görüş sonra hep birliklte degerlendirme yaparız :52:

canım ben doktorla ilgli hiç yorum göremedm desem doğru olur bi burun ameliyatında bi arkdaşın ona ameliyat olduğunu okudum sen nerden ulaştın o bilgilere :)
sizden gördüğüm kdryla yuvarlak daha çok hoşuma gdiyor ama damla resmi olan arkadaş pek görmedm hrlde aklında varmı damla olan biri?
bnm aklıma takılan 2 şey var genç olması ve dren takmaması,bu dren takma meselesi için ne düşünüyorsun herkes drenler çıkınca çok rahatladım yazıyor yani çoğu doktor kullanıyor sanırım

canım ben doktorla ilgli hiç yorum göremedm desem doğru olur bi burun ameliyatında bi arkdaşın ona ameliyat olduğunu okudum sen nerden ulaştın o bilgilere :)
sizden gördüğüm kdryla yuvarlak daha çok hoşuma gdiyor ama damla resmi olan arkadaş pek görmedm hrlde aklında varmı damla olan biri?
bnm aklıma takılan 2 şey var genç olması ve dren takmaması,bu dren takma meselesi için ne düşünüyorsun herkes drenler çıkınca çok rahatladım yazıyor yani çoğu doktor kullanıyor sanırım

Canım netten arama motoruna Dr.Bora Özel yaz,arat..eniyihekim adlı siteye git..Orada altta doktor ile ilgili yorumlar var,oku :34: Bşka sitelerde var,araştırmanı geniş tut bulursun :34:
Genş olması işinde başarısız olması anlamında degildir..Ben yaşı ilerlemiş olan ama ameliyat sonuçları kötü olan doktor sonuçlarıda gördüm araştırma yaptıgım dönemlerde.Tabi ilk başta öyle düşünüyor insan ama yanlış bir düşünce o..Dren olayına gelince kimi doktor dren kullanmaz kimi kullanır..Ameliyat bittikten sonra hastanın gögsü kapatılmadan masada biraz bekletilir,eger bir kan sızması varsa dren takılır.Ama ameliyat esnasında kesilen o küçük kılcal damarlar görülmeyip yakılmazsa o kan sızmaları olur.Dikkatli yapılan her ameliyattan sonra dren kullanılmaz.Doktorun kendine güveniyor demekki :34: Gerek görülürse tabiki kullanacaktır bu konuda endişen olmasın.Sonuçta o lan gelipte dikilirse sorun yaratır,hiçbir doktorda bunu göze almaz.. Dren çıkınca rahatlama durumu ayrı.Dren gögüste kaldıgı sürece çok sıkıntı yaratır ve agrı yapar.Çıkınca çok rahatladım,dünya varmış sözleri o yüzden kullanılır :34: Benim ilk ameliyatımda dren kullanmadı doktorum,gerek görmemiş.Fakat ikinci ameliyatımdan sonra dren vardı ve hiçte hoş bir durum degildi o drenli saatler :50:

arzum,bir şey sormak istiyorum? ameliyatı olduktan 1ay sonra el ve kollarını rahatça kullanabiliyor musun ?

Canım netten arama motoruna Dr.Bora Özel yaz,arat..eniyihekim adlı siteye git..Orada altta doktor ile ilgili yorumlar var,oku :34: Bşka sitelerde var,araştırmanı geniş tut bulursun :34:
Genş olması işinde başarısız olması anlamında degildir..Ben yaşı ilerlemiş olan ama ameliyat sonuçları kötü olan doktor sonuçlarıda gördüm araştırma yaptıgım dönemlerde.Tabi ilk başta öyle düşünüyor insan ama yanlış bir düşünce o..Dren olayına gelince kimi doktor dren kullanmaz kimi kullanır..Ameliyat bittikten sonra hastanın gögsü kapatılmadan masada biraz bekletilir,eger bir kan sızması varsa dren takılır.Ama ameliyat esnasında kesilen o küçük kılcal damarlar görülmeyip yakılmazsa o kan sızmaları olur.Dikkatli yapılan her ameliyattan sonra dren kullanılmaz.Doktorun kendine güveniyor demekki :34: Gerek görülürse tabiki kullanacaktır bu konuda endişen olmasın.Sonuçta o lan gelipte dikilirse sorun yaratır,hiçbir doktorda bunu göze almaz.. Dren çıkınca rahatlama durumu ayrı.Dren gögüste kaldıgı sürece çok sıkıntı yaratır ve agrı yapar.Çıkınca çok rahatladım,dünya varmış sözleri o yüzden kullanılır :34: Benim ilk ameliyatımda dren kullanmadı doktorum,gerek görmemiş.Fakat ikinci ameliyatımdan sonra dren vardı ve hiçte hoş bir durum degildi o drenli saatler :50:

Teşekkür ediyorum canım snn knşmaların rahatlatıyor beni,haklısın genç olması kötü olduğu anlamına gelmez ki öyle olsa öyle bi hastanede iş yapamaz.ama işte insan ister istemez düşünüyor.dren olmaması verdiği rahatsızlıktan dolayı benim işime gelir :) aslında doktoru sevdm cana yakındı tek tek cevapladı sorduklarımı bn başka kimseyle grşmedğim için bişi diyemiorum karar veremiyorum,bu hfta az çok karar vermiş olurum.

Son düzenleme:
ha bide bi arkadaş daha önce konu açmış ama yinede soruyum muhtemelen ameliyat tarihinde adetli olcam bi sorun yaşanırmı acaba bgn aklıma gelmedi doktorun yanındayken daha sonra kendisinede sorcam ama burdanda soruyum ddm

Back