• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Arzucum dolgu maddesiyle yapıldığı takdirde kolay bir işlemmi acaba? Yani lokal anesteziyle falanmı yapılıyor? Gelişmeleri mutlaka yazarım tatlım sana:)) Sen benim şans meleğimsin sanki yaaa söylediğin hersey ufkumu açıyo, içimi rahatlatıyo canım benim çok teşekkürler... Kapsül diye kafayı yiyodum bennn...

Canım tabiki dolgu maddesiyle yapıldıgı zaman çok kolay bir işlem oluyor.Dudak dolgusu gibi düşün.Hazır olan dolgu maddesi enjektöre çekiliyor ve doldurulacak bölgeye bızt bızt yapılıyor,dolduruluyor :114: Belki işlemden önce hafif uyuşturulması için Krem sürülebilir .. Canım benim,şımartıyorsun ama beni ...öhömm öhömmm... :118: Her zaman buradayım,hazır ve naazıırr... :69:

arzummm gunaydınnnnnnnnnnn canım :) bugun dikiş aldırmaya gidicemmm ama korkumdan gidemiyorummm ilerleyen saatlerde cesaretimi toplarsam gidicem piff :)

Arzumm supersin avatardaki fotografi internetten bir mankene ait sanmistim. Mukemmel gorunuyor. Sudyende 10 numara

arzummm gunaydınnnnnnnnnnn canım :) bugun dikiş aldırmaya gidicemmm ama korkumdan gidemiyorummm ilerleyen saatlerde cesaretimi toplarsam gidicem piff :)

Günaydım bebeeeemmm... :29::54: Korkma canım benim,zaten uyuşukluk vardır hala orada.Çok canın yanmaz merak etme.Burada olsaydın elini tutmaya gelirdim vallaha billaha :54: Beni yanında hisset,yanında olacagım korkmaaa... :48:

Günaydım bebeeeemmm... :29::54: Korkma canım benim,zaten uyuşukluk vardır hala orada.Çok canın yanmaz merak etme.Burada olsaydın elini tutmaya gelirdim vallaha billaha :54: Beni yanında hisset,yanında olacagım korkmaaa... :48:

hihhi canım ozel bir hastaneden randevu aldım fakat plastik cerrahları yokmuş genel cerrah istedim bende onlarda tamam dedi öğleden sonra gidicem tırrrr :))) vala acmı hissetmemek için baya bağırcam acıyı bastırsın bence sesim hihihi :) tamam bebem yanımda olduğunu hissetcem :)))

hihhi canım ozel bir hastaneden randevu aldım fakat plastik cerrahları yokmuş genel cerrah istedim bende onlarda tamam dedi öğleden sonra gidicem tırrrr :))) vala acmı hissetmemek için baya bağırcam acıyı bastırsın bence sesim hihihi :) tamam bebem yanımda olduğunu hissetcem :)))

Allah seni :9::9: Bagırma kız,doktor korkar dikişleri almaktan vazgeçer kalakalırsın öyle :9::9:
Neyse ben kahvaltı yapıp geliyim kızlar,karnım acıktı..:56:Hadi git gel,bekliyoruz seni burada..Kameraya al kendini,izleriz.. :1:

Allah seni :9::9: Bagırma kız,doktor korkar dikişleri almaktan vazgeçer kalakalırsın öyle :9::9:
Neyse ben kahvaltı yapıp geliyim kızlar,karnım acıktı..:56:Hadi git gel,bekliyoruz seni burada..Kameraya al kendini,izleriz.. :1:

ahahaha hee zaten benim kaderim oldu bu dikişler onlarla yaşamaya alıştım artık yoklukları çok üzecek :))) kameraya alıyım hea korku filmi dıdıdıdıddıdı :D hadi afiyet olsun bebeim sana :)))

geçende aldığım emla kremi surdum gittim boşuna adam almadı dikişi bu kez sürsemmi sürmesemmi bilemedim deri altına işlermi ki acep alsammı gene sürsemmi acep :)))

masraftan kaçınmazsan , ve İstanbul a yakınsan bence buraya gel ve gereken işlemler bitene kadar burda kal...sonuçta sağlıktır...ve sağlığınla oynama asla !!!! eminim ki, burada uygun dr bulursun.....kib :54:

canım masraf önemli değilde çocuk var minik hayvancıklarım varr bırakacak kimsem yok hiç birini o yuzden gidemiyorum uzak yerlere malesef ... yoksa dururmuydum şimdiye kadar :/

canım masraf önemli değilde çocuk var minik hayvancıklarım varr bırakacak kimsem yok hiç birini o yuzden gidemiyorum uzak yerlere malesef ... yoksa dururmuydum şimdiye kadar :/

anlıyorum ama bence durumun hayvanlardan daha önemlidir....hani bu kadar acıyorsa, sıkıntılı durumun olduğunu tahmin ediyorsan (sonuçta canlı görmedik, sadece resimleri gördük) ve dr. ilgilenmiyorsa acaba uzatmadan harakete geçmen daha mantıklı gibi geliyor ...tabii ki de karar senin, ama uzmana göstermek başka, buradan fikir toplamak başka...herkes yarımcı olmaya çalışır ama hepimiz uzamn doktor değiliz maalesef.....:18::18:

anlıyorum ama bence durumun hayvanlardan daha önemlidir....hani bu kadar acıyorsa, sıkıntılı durumun olduğunu tahmin ediyorsan (sonuçta canlı görmedik, sadece resimleri gördük) ve dr. ilgilenmiyorsa acaba uzatmadan harakete geçmen daha mantıklı gibi geliyor ...tabii ki de karar senin, ama uzmana göstermek başka, buradan fikir toplamak başka...herkes yarımcı olmaya çalışır ama hepimiz uzamn doktor değiliz maalesef.....:18::18:

yok bebem yaa bildigin hatır hutur tel gibi ip dikişli :/

anladım...benimkiler kendiliğinden erimişti..ve ameliyat sonrası 1 kere pansuman yapılmıştı ve kapanmıştı dikişler..demek doktor ve hastanın yapısına göre değişiyor durum.....

bir daha geçmiş olsun canım ama lütfen ihmal etme!!!!!:nazar:

canm ben plastik cerrahada gittim o durumumda bir sakınca gormedi işte acılarm var ama suanki sıkıntılarıma zaten ilk etapta yapılacak birşey yok bunu gittiğim plastik cerrahta söyledi yani yeni bir operasyon için en az 5-6 ay beklemem gerektiğini söyledi yani . şuan tek sıkıntım dikişlerim alınsın ondan sonra beklemeye geçicem kontrollerimi burdaki plastik cerraha yaptırcam ama dikişlerden çok korktuğum için ve özel ilgi istediğim için özel hastaneye gidiyorum. yoksa devlet hastanesinde plastik cerrah çok yoğun benim nazımı çekcek durumda değil :)))

Back