anladım...benimkiler kendiliğinden erimişti..ve ameliyat sonrası 1 kere pansuman yapılmıştı ve kapanmıştı dikişler..demek doktor ve hastanın yapısına göre değişiyor durum.....
bir daha geçmiş olsun canım ama lütfen ihmal etme!!!!!
canım masraf önemli değilde çocuk var minik hayvancıklarım varr bırakacak kimsem yok hiç birini o yuzden gidemiyorum uzak yerlere malesef ... yoksa dururmuydum şimdiye kadar :/
canm ben plastik cerrahada gittim o durumumda bir sakınca gormedi işte acılarm var ama suanki sıkıntılarıma zaten ilk etapta yapılacak birşey yok bunu gittiğim plastik cerrahta söyledi yani yeni bir operasyon için en az 5-6 ay beklemem gerektiğini söyledi yani . şuan tek sıkıntım dikişlerim alınsın ondan sonra beklemeye geçicem kontrollerimi burdaki plastik cerraha yaptırcam ama dikişlerden çok korktuğum için ve özel ilgi istediğim için özel hastaneye gidiyorum. yoksa devlet hastanesinde plastik cerrah çok yoğun benim nazımı çekcek durumda değil :)))
Benimde 2 yasinda cocugum var. Ameliyat oldugumda nasil ilgilenirim onu dusunuyorum. Sadece esim ve kardesime soyleyecem. Kardesim doktor refakatci olarak o kalir yanimda. Ailemede bel fitigim agriyor diyecem. 3 gun rapor alsam yeterli olur mu?
Benimde 2 yasinda cocugum var. Ameliyat oldugumda nasil ilgilenirim onu dusunuyorum. Sadece esim ve kardesime soyleyecem. Kardesim doktor refakatci olarak o kalir yanimda. Ailemede bel fitigim agriyor diyecem. 3 gun rapor alsam yeterli olur mu?
O zaman raporu 5 gun yapip bir sonraki pazartesi ise baslamak
aslında masa bası işim ama yinede cesaret edemiyorum. bel agrısı diyecem umarım anlasılmaz
O zaman raporu 5 gun yapip bir sonraki pazartesi ise baslamak
tatlım ben 2 günde kalktım ya gerek yok bence 5 güne falan yine sen bilirsin ama
Yavrum senin zaten MAŞALLAHın var ...Ben hastaneye gelipte seni görünce zaten MAŞALLAH dedim yanee Forumda en hızlı iyileşen kişi sensin valla.Hemde sıfır meme dokusuyla 400cc,kas altı....Emzirmemiş,gögüs dokusu esnememiş bir bayan olarak süper hızlı bir iyileşme... Maşallah,Barekallah.. Ehh doktorumuzun ellerine saglık
Allah herkese benimki gibi maharetli bir doktor ve hızlı bir iyileşme süreci nasip etsin ne diyyimmm
Masallah. Kizlar dun kardesimle konustum kafami karistirdi. Kendisi genel cerrahi ameliyatlarina goriyor. Anestezi doktoru. Estetik ameliyat sirasinda kalbi duran komaya giren cok kisi var onlari gorunce kendi yakinimdaki kisiler ameliyalik isi olunca korkuyorum dedi. Bende hasimato guatiri var degerlerim yuksek icim allak bullak. Bir an once goguslerime kavusmak istiyorum ama korkuda hat saffadatatlım ben 2 günde kalktım ya gerek yok bence 5 güne falan yine sen bilirsin ama
Masallah. Kizlar dun kardesimle konustum kafami karistirdi. Kendisi genel cerrahi ameliyatlarina goriyor. Anestezi doktoru. Estetik ameliyat sirasinda kalbi duran komaya giren cok kisi var onlari gorunce kendi yakinimdaki kisiler ameliyalik isi olunca korkuyorum dedi. Bende hasimato guatiri var degerlerim yuksek icim allak bullak. Bir an once goguslerime kavusmak istiyorum ama korkuda hat saffada
arzum ne güzel konusuyorsun. foruma girince sizlerin yazdıklarını görünce korkum azalıyor. istanbulda olsam aklımda birkac doktor var bunlardan biri senin doktorum arzumcum ama ankaradayım ankarada cok fazlaisim bulamadım. zuhtu demirle görüsecem baskada yok.
arzum ne güzel konusuyorsun. foruma girince sizlerin yazdıklarını görünce korkum azalıyor. istanbulda olsam aklımda birkac doktor var bunlardan biri senin doktorum arzumcum ama ankaradayım ankarada cok fazlaisim bulamadım. zuhtu demirle görüsecem baskada yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?