arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

ben ozellikle eriyen dikiş istedim yada yapıştırma ama yapmadı en az izi bırakan alınan dikişlermiş öyle dedi . bende napm mecbur tamam dedim hani doktorun işinede fazla karısmak istemedim . aslında heryerimi kesip biçseler bişi olmaz ama şu dikiş işi kabusum benim malesef :)

canım masraf önemli değilde çocuk var minik hayvancıklarım varr bırakacak kimsem yok hiç birini o yuzden gidemiyorum uzak yerlere malesef ... yoksa dururmuydum şimdiye kadar :/

Benimde 2 yasinda cocugum var. Ameliyat oldugumda nasil ilgilenirim onu dusunuyorum. Sadece esim ve kardesime soyleyecem. Kardesim doktor refakatci olarak o kalir yanimda. Ailemede bel fitigim agriyor diyecem. 3 gun rapor alsam yeterli olur mu?

çok geçmiş olsun !!!!! inşallah durum en kısa zamanda düzelir ...

Benimde 2 yasinda cocugum var. Ameliyat oldugumda nasil ilgilenirim onu dusunuyorum. Sadece esim ve kardesime soyleyecem. Kardesim doktor refakatci olarak o kalir yanimda. Ailemede bel fitigim agriyor diyecem. 3 gun rapor alsam yeterli olur mu?

slm canım.....3 günlük rapor yetmez...ben tek başıma gittim yaptırdım ve işe 4 gün sonra dönebildim ama çok zordu...en iyisi 1 haftalık rapordur ....

Son düzenleme:

valla canım bende memleketten kuzenlerimi çağırmıştım. onlar yardımcı olmuşlardı . zaten hastanede oğlumla beraber kaldım sonra kuzenimin biri geldi refakata ben 4 gun kaldım hastanede . ama benim hem karın hem silikon o zorladı . yoksa silikonda bir günde taburcu edilebiliyosun.

aslında masa bası işim ama yinede cesaret edemiyorum. bel agrısı diyecem umarım anlasılmaz

tatlım ben 2 günde kalktım ya gerek yok bence 5 güne falan yine sen bilirsin ama

Yavrum senin zaten MAŞALLAHın var ... Ben hastaneye gelipte seni görünce zaten MAŞALLAH dedim yanee Forumda en hızlı iyileşen kişi sensin valla.Hemde sıfır meme dokusuyla 400cc,kas altı....Emzirmemiş,gögüs dokusu esnememiş bir bayan olarak süper hızlı bir iyileşme... Maşallah,Barekallah.. Ehh doktorumuzun ellerine saglık

Allah herkese benimki gibi maharetli bir doktor ve hızlı bir iyileşme süreci nasip etsin ne diyyimmm

tatlım ben 2 günde kalktım ya gerek yok bence 5 güne falan yine sen bilirsin ama
Masallah. Kizlar dun kardesimle konustum kafami karistirdi. Kendisi genel cerrahi ameliyatlarina goriyor. Anestezi doktoru. Estetik ameliyat sirasinda kalbi duran komaya giren cok kisi var onlari gorunce kendi yakinimdaki kisiler ameliyalik isi olunca korkuyorum dedi. Bende hasimato guatiri var degerlerim yuksek icim allak bullak. Bir an once goguslerime kavusmak istiyorum ama korkuda hat saffada

Ohhooo....Sen bu düşüncelere dalarsan sadece bu ameliyatı degil hiçbir ameliyatı olamazsın..Sadece estetik ameliyatlarda bu risk yokki.Bu konuşma çok saçma olmuş.Ne amaçla böyle bir konuşma yapmış kızkardeşin anlamadım dogrusu..Acaba estetik ameliyat olmanı istemiyorda gözünümü korkutmuş??:44: Her anestezide solunumumuz makineye baglanır.Yani biz degil baglı oldugumuz makina bizim nefes alıp vermemizi saglar.Agzımızdan aşşagıya bir hortum sokulur ve cigerlerimize kadar gider bu hortum..Bu yüzden narkozdan uyanında bogazımızda bir tahriş,agrı,baglam hissi olur..Şİmdi bu tür konuları konuşmak,anlatmak iyi birşey degil.Siz bana bakmayın artık,ben ameliyattan önce ne ne degildir,nasıl oluyor,nasıl bayılıyoruz ayılıyoruz falan herşeyi araştırdımda ameliyat oldum..Biraz cesurum ben ama herkes bu kadar olamaz tabi.Bunları duyunca korkar belki ameliyattanda vazgeçer.Haa ben korkmadımmı,korktum.Aslında korktum derken ameliyata giderken heyecan yaşadım.Acaba nasıl olur,acaba bayılacakmıyım,ya bayılmadan keserlerse falan,ameliyat uzun sürer ben o an uyanırsam,ameliyattan sonra solunumum normale dönmezde makinaya baglı kalırsam,kalbim durursa,çocuklarımı bir daha göremezsem.........Psikolojikman olur,bu elimizde degil...Ameliyattan önce hem doktorumla hemde anestezi doktorumla uzun uzun konuştum.Narkoz alıpta bayılmadan öncede anestezi doktorumu gördüm tekrar konuştum,doktorumu görmek istedim konuştum,ameliyathane çalışanlarıyla konuştum oohoooo Kök söktürdüm onlara valla Ama huzurlu,rahat girdim ve çokta güzel uyandım..Mutluluktan agladım,uyandıgımdada mutluydum hep bu yüzden.Hani derlerya ameliyat öncesi psikolojin,ruh halin nasıl olursa öyle uyanırsın.Gerçektende dogru..Allah korusun o anda herşey olabilir.Sonuçta narkoz alıyorsun,birnevi bitkisel hayata baglanıyorsun.O NASIL BİR UYUMAKKİ O KADAR SENİ KESİP BİÇİYORLAR AMA SEN HİSSETMİYORSUN??Canım benim ben hep şunu derim,yinede diyorum.Ölümden korkmuyorum.Bizim bir yaşama süremiz var.Vade yettimi ecel gelir kapına,baş agrısı bahane derlerya o hesap.Eger vade bitmişse sen o ameliyat masasındada olsan,olmasanda nasıl öleceksen öyle ölürsün.Elin kolun baglanır o azrail seni alır götürür ölecegin yere..Yani biraz konu dagıldı,başka yerlere gitti ama içimden ne geldiyse düşüncelerimi yazdım kusura bakmayın arkadaşlar..Şİmdi ameliyattan önce senin kan tahlillerin yapılıyor,herşey araştırılıyor.Anestezi almanı engelleyen birşey varsa önce tedavi oluyorsun,herşey normal degerlere gelince seni ameliyat ediyorlar.Ameliyat olacagın hastanenin iyi bir hastane olmasına dikat et,anestezi doktorunu araştır,doktoruna sor.Sen önlemini al,araştırmanı yap gerisini Allaha bırak birtanem..Allahın izniyle,seinde dualarınla herşey çok güzel olur canım benim KORKMA,KORKULARINLA YAŞAMA,YAŞAMAMAYI ÖGREN Yaşayacagın mutluluklar varsa, o mutluluklar sana yakınsa erteleme bu mutlulugu..Hayat kıssa....

arzum ne güzel konusuyorsun. foruma girince sizlerin yazdıklarını görünce korkum azalıyor. istanbulda olsam aklımda birkac doktor var bunlardan biri senin doktorum arzumcum ama ankaradayım ankarada cok fazlaisim bulamadım. zuhtu demirle görüsecem baskada yok.

Aaaa.... Ankaradada çok iyi doktorlar var canım benim..Zühtü demir,Serdar ÖZTÜRK,Nebil Bozdogan,Kutlu Sevin ve ismini bilmedigimiz şu an hatırlayamadıgımız birçok doktor var Bence görüşebilecegin doktorlarla görüş,öyle karar ver Acele etme

Aaaa.... Ankaradada çok iyi doktorlar var canım benim..Zühtü demir,Serdar ÖZTÜRK,Nebil Bozdogan,Kutlu Sevin ve ismini bilmedigimiz şu an hatırlayamadıgımız birçok doktor var Bence görüşebilecegin doktorlarla görüş,öyle karar ver Acele etme

Bir arkadasım emre ilhana burun estetiği olmustu doktorunu aradı benim için ankadan doktor ismi ögrendi. emre ilhan taner bahar diye bir doktorun adını vermiş. taner beye ameliyat olan var mı arzum duymussunuzdur belki ismini

Kızlar,bu konuda çok özel mesajla soru geliyor.Buradan bilgilendiriyim..Avatar fotografım gerçek Bana ait..Gögüslerimin boyutundan,kıvamından çok çok memnunum.Protezimi hiçbir şekilde,kesinlikle hissetmiyorum.Bana,benim vücuduma olabilecek en iyi boyut kullanıldı bana göre,benim memnun olmam önemli zaten.Sorun yaşamıyorum..İyiki bu ameliyatı olmuşum diyorum..Bu ameliyatı olmak isteyen,gögüslerinin boyutundan görüntüsünden şikayetçi olanlar,mutsuz olan tüm arkadaşlarıma bu ameliyatı öneriyorum... Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…