Arzucum dolgu maddesiyle yapıldığı takdirde kolay bir işlemmi acaba? Yani lokal anesteziyle falanmı yapılıyor? Gelişmeleri mutlaka yazarım tatlım sana:)) Sen benim şans meleğimsin sanki yaaa söylediğin hersey ufkumu açıyo, içimi rahatlatıyo canım benim çok teşekkürler... Kapsül diye kafayı yiyodum bennn...
Canım benimm,mesaj kutum boş.. Arkadaş olarak ekliyorum canım,bakabilirsin albümüme..
İyi ki varsin
Arzumm supersin avatardaki fotografi internetten bir mankene ait sanmistim. Mukemmel gorunuyor. Sudyende 10 numara
arzummm gunaydınnnnnnnnnnn canım :) bugun dikiş aldırmaya gidicemmm ama korkumdan gidemiyorummm ilerleyen saatlerde cesaretimi toplarsam gidicem piff :)
arzummm gunaydınnnnnnnnnnn canım :) bugun dikiş aldırmaya gidicemmm ama korkumdan gidemiyorummm ilerleyen saatlerde cesaretimi toplarsam gidicem piff :)
Günaydım bebeeeemmm...Korkma canım benim,zaten uyuşukluk vardır hala orada.Çok canın yanmaz merak etme.Burada olsaydın elini tutmaya gelirdim vallaha billaha Beni yanında hisset,yanında olacagım korkmaaa...
Canim hangi sehirdesin?
hihhi canım ozel bir hastaneden randevu aldım fakat plastik cerrahları yokmuş genel cerrah istedim bende onlarda tamam dedi öğleden sonra gidicem tırrrr :))) vala acmı hissetmemek için baya bağırcam acıyı bastırsın bence sesim hihihi :) tamam bebem yanımda olduğunu hissetcem :)))
Allah seniBagırma kız,doktor korkar dikişleri almaktan vazgeçer kalakalırsın öyle
Neyse ben kahvaltı yapıp geliyim kızlar,karnım acıktı..Hadi git gel,bekliyoruz seni burada..Kameraya al kendini,izleriz..
canım şehri yazmıyorum buraya ama küçük bi yerdeyim :)
geçende aldığım emla kremi surdum gittim boşuna adam almadı dikişi bu kez sürsemmi sürmesemmi bilemedim deri altına işlermi ki acep alsammı gene sürsemmi acep :)))
masraftan kaçınmazsan , ve İstanbul a yakınsan bence buraya gel ve gereken işlemler bitene kadar burda kal...sonuçta sağlıktır...ve sağlığınla oynama asla !!!! eminim ki, burada uygun dr bulursun.....kib
canım, dikişlerin kendiliğinden eriyen iplerle yapılmadı mı????
canım masraf önemli değilde çocuk var minik hayvancıklarım varr bırakacak kimsem yok hiç birini o yuzden gidemiyorum uzak yerlere malesef ... yoksa dururmuydum şimdiye kadar :/
canım masraf önemli değilde çocuk var minik hayvancıklarım varr bırakacak kimsem yok hiç birini o yuzden gidemiyorum uzak yerlere malesef ... yoksa dururmuydum şimdiye kadar :/
yok bebem yaa bildigin hatır hutur tel gibi ip dikişli :/
anlıyorum ama bence durumun hayvanlardan daha önemlidir....hani bu kadar acıyorsa, sıkıntılı durumun olduğunu tahmin ediyorsan (sonuçta canlı görmedik, sadece resimleri gördük) ve dr. ilgilenmiyorsa acaba uzatmadan harakete geçmen daha mantıklı gibi geliyor ...tabii ki de karar senin, ama uzmana göstermek başka, buradan fikir toplamak başka...herkes yarımcı olmaya çalışır ama hepimiz uzamn doktor değiliz maalesef.....:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?