Göğüs altı 76 gögüs çevresi 90 ama yumuşak. offf bu yaşta sarkılır mı yaa
slm arzucum burda herkes gercek göründügü gibi degil bizde bunun farkındayız ama bu kişiler yüzündende niye arkadas listenden cıkarıyon onu anlamadım öncelikle sahsıma hitaben söylemek isterim
slm arzucum nasilsin
İyiyim canım,sen nasılsın???
CANIM YAA YENI OKUDUM KAZANA ÇOK ÜZÜDÜM ALLAHIM KORIUMUŞ DIKKAT ET CANIM YAA ALLAH ŞİFA VERSİN SANA ÇOKK GEÇMİŞOLSUNYok canım,tekrar dikilme gibi bir durum söz konusu degil artık zaten..Biraz geç iyileşecek ama,birde iz kalacak sanırım..Bakalım olmazsa sonrasında oraya br dövme yaptırırım bendeBU SON TRAFİK KAZAM OLSUN İNŞALLAH Valla arabaya binmiycem ben bu gidişle
arzucuğum kazayı senın yaptığını sandım yanlış oldu ama kaza geçiren arkadasa da çok geçmişolsuniyiyim canım,sen nasılsın???
arzucuğum kazayı senın yaptığını sandım yanlış oldu ama kaza geçiren arkadasa da çok geçmişolsun
çokk geçmişolsun canım Allahım bır daha göstermesinEvet canım,kaza geçirdim dogru yani..Ama atlattım şükür..Bilegimde derin bir kesik vardı birde vücudumun heryeri agrıyordu tabi..Bilegimdeki kesik ugraştırdı beni ama geçiyor şükür.
çokk geçmişolsun canım Allahım bır daha göstermesin
İyidir canım,iyi diyelim iyi olalımUfak bir kaza geçirdim ben,toparlanmaya çalışıyorum işte..Evet yeni fotograf eklememi istedi arkadaşlar,kıramadım albüme ekledim yeni sütyenimle çekilmiş birkaç poz işte
Sen nasılsın,ara ara ugruyorsun foruma ...Kaçak,özletme kendini
canım cok geçmiş olsun nazar oldun sen ..yeni foton süper zaten sen öylesin ..bende iyi diyelim iyi olalım ara ara girip bakıyorum öyle yaz bitsin kısın daha cok girerim evde oturunca ..sen zaten maşallah herkese yardımcı oluyosun kız bu kadar bilgiyle yakında biz ameliyatlara felanda gireriz ehehehe kaç sene oldu eskidik buralarda:)))
Sorma şekerim,nazara geldik evetOlsun ucuz atlattık ama.Allahım daha beterinden korusun..Tabi kış gelince sürekli evde netin başında olacagız degilmi Aman hiç sevmem ben kış mevsimini ama ne yapacaksın işte
Evet oldukça bilgi sahibi olduk artık..Bu ameliyata yada başka bir ameliyata girmek en büyük arzum İnşallah birgün önüme böyle bir şans sunulurda bende bir ameliyatı canlı canlı izlerim,şahit olurum Aslında mesela sezeryan ameliyatlarına hastanın izni olursa bir kişi girebiliyor.Ayy Aralık ayında görümcem dogum yapacak,ben bu konuyu araştıriyim belki ameliyata girerim
ahahaha allah iyiliğini versin bi ameliyata girmen eksikti ben kan görmeye gelemiyorum artık bayılırım kesin ama sen doğuma el bile atarsın sende onu hissediorumD kışşş gelmesin sevmem vallaha kendine dikkat et nazara gelme bebiş:)
arzumcum konuna sürekli cevap verdiğin için buraya yazıyorum sorumu:) Sağ göğsüm çok normal iyileşirken soldakinin üst kısmında çatala yakın olan bölümde dokunduğumda elimle eğildiğimde ise gözle görülür bir şekilde çizgi çizgi çukurluklar hissediyorum, doktoruma söyledim eğildiğim zaman orada çukurlaşma hissediyorum dedim ve oda bunun kapsüllenme dediğimiz olay olduğunu izlenmesi gerektiğini 6 ay'a kadar hafifleyebileceğini ya da artabileceğini bunun bünyeye bağlı bir sorun olduğunu anlattı... En kötü ihtimalle ilerlemesi durumunda tekrar bir operasyonla temizleyeceğini ama inşallah buna gerek kalmayacağını belirtti... Dik duruşumda sorun yok ama eğildiğimde çukur çukur bir görüntü oluşuyor orada ve buda beni sinir ediyor tabiyki zaman zaman çok takıyorum moralim bozuluyor 1.5 ay sonra kontrolüm var... Elim hep orda tik oluştu bende dokunup duruyorum sürekli... Ne diyorsun bu duruma canım?
Canım o hissettigin şey protez :)) Sanırım yani yanılmışta olabilirim ama büyük ihtimalle protezi hissediyorsun..Bazen meme dokusu az olan yerlerde böyle sorunlar yaşanıyor.Deri ince ve biraz gevşek oluyor,protezin üstünü saran dokuda az oluyor.İşte o zaman protezi hissedebiliyoruz.Benim sag gögsümdede böyle bir sorun vardı.Karın bölgemden yag alındıgında o görüntüyü oluşturan yere yag enjeksiyonu yapıldı.Bu dolgu işlemleriylede olur ama zaten benden yag alınıyordu,kendi yagım kullanıldıBöylece orası kalınlaştırıldı ve görüntü düzeldi.Şimdi enjekte edilen yag biraz kendini attı tabi,çok az yine var ama beni rahatsız etmeyecek br şekilde Omuzlarını geriye aldıgında ve egildiginde yine o görüntü oluyormu?Bunu deneyip bana tekrar yazarmısın canım Kapsül durumu biraz farklı oluyor çünkü,kapsül oldugunu sanmıyorum.Kapsülde gögüste şekil bozuklugu,sertlik,gerginlik,agrı olur.Şekli bozuklugu dedigim olay bu şekilde degil ama.Diger gögüse göre daha şiş,yuvarlak durmayan yumurta şeklinde gibi..
arzumcum omuzlarımı geriye attığımda kesinlikle böyle bir görüntü yok kesinlikle protezimi hissediyorum bencede derimin ince kısmı galiba orası, eğildiğimde ve elimle dokunduğumda var ağrı sızı şekilde bozukluk gibi birsey yok:))) ayyy içimi rahatlattın yine canımın içi allah senden razı olsun:)) göğüslerim birbirinin tıpatıp aynısı yani... yağ enjekte olayını kontrole gittiğimde sorup yaptırsammı acaba?
Arzum mrb, soruma cvp yazdıgın için tskler. msj kutun dolu oldugu için cvp yazamadım. Arkadas olarak ekledim kabul eder misin? Albumunu merak ettim de
Tamam,kesinlikle dedigim olay bence Kapsül dayanılmayacak agrılar yapabilir ve gögsün taş gibi sertleşir,şekli bozulur.Kapsül degil korkma Allah hepimizden razı olsun balım
Benden zaten yag alınacagı için yag enjeksiyonunu tercih ettik.Sanada böyle bir işlem yapalım derse eger doktorun dolgu işlemide yapılabilirHani dudakları falan doldurmak için kullanılan dolgu maddeleri varya,onun gibi Vücutan alınan yag direk vücuda verilemiyor.Yani o işlem farklı ve biraz zor.O alınan yag makinelerle ayrıştırılıyor,özü çıkarılıyor ve ondan sonra vücudun gerekli bölgesine veriliyor.Çokta agrısız,sızısız kolay bir işlem degil.Yag alınan bölge çok acıyor Neyse,doktorun senin için en iyisini söyleyecektir tabiki Gelişmeleri yaz bakalım ne olacak,merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?