aa hem üzüldüm hem korktum benim henüz 3 gün oldu operasyon geçileri meme ucundan kalır mı kötü bi iz yaaaa:18:
arzum benide eklermisin resimleri görmek istiyorum.bende 6 ay oldu yaptirdim.Gögüs ucundan koydurdum doktoruma zorla resmen.iz kalmaması icin.ama korkunc iz kaldi sanki ya da ben bildigim icin gözüme batıyorlar.bugun doktorumu arayacagım.6 ay icinde gecmezse baska birsey yapariz demisti.benim iki gögsüm birbirinden sekil olarak farklı.cok zor oldu ameliyatım:84:sagi sola benzetmek icin kaydırmıs filan.cok zordu yani.benim msjlarim az oldugu icin sanirim resim ekleyemem
Çok güzelmiş öndende görebilseydik Yafff güle güle kullan arkadaşım gelince yakından görürüm artık :81::81:
canım ilk yorumu ben yaptım sanki göğüslerin daha da bi şekillenmiş daha bi güzelleşmişler.sen ben miks,üçümüz bi şaheser olduk maşallah
arzuummm mukemmel yakısmıs saglıkla kullan canım
arzum cum harikaların harika görünüyor
maşallah sanadarısı başımaaa :84:
aaaa gizeml seni söylemeyi unuttum .
Canım benim,niye panik yapıyorsun,ben sana gösterdim izlerimi.Bir ay olmasına ragmen varmıydı hiç iz filan.Ayrıca senin sezeryan izinide biliyorsun yani,bence sende çok az belli olacak.Herkezin yapısı vücudu ayrı,no panik diyorum.
tesekkurler arzum77 ben sanırım msj sayımdan dolayı goremiyorum ama gordugum kadarı ile avatarında guzel dogal duruolar.benimkilerde camasirla gayet duzgun ve dogal.dedigin gibi iz konusu gecebilecek bir konu lazerle.ama insan ister istemez gozune batıyo .evet daha onceki endoskopik ameliyatlariminda izleri duruyo sanirim benim yapimla alakali birsey.cunku ayni doktora benden once olan arkadasimda hic iz yok.umarim halledicem bu ay cunku haziranda dügünüm varValla benim 1 ay olmasına reagmen sıfır iz gibi birşey oldu yani.Sigara içenlerde genelde daha fazla belirgin iz kalıyormuş.Daha önceden geçirdigin bir ameliyatın varsa oraya bakıp degerlendirebilirsin canım.Lazerle izi yok edebiliyorlar.Ben sag gögsümden iki kere ameliyat olmak zorunda kaldım,Hasan bey bana iz konusunda şikayetin olursa kafaya takma,6 ay,1 sene sonra izlerini yok ederim demişti.Ama o kadar başarılı bir operasyonduki hiç iki kere kesilmiş gibi bir görüntü yok şu anda bile.Senin öncesindede şekil bozuklugu varmış sonuçta,doktorun eminim elinden geleni yapmıştır.Ameliyat olmadan önceki hallerini düşün,resimlerine bak ve mutlu olmaya bak.Eminim önceki görüntüden daha güzeldir şu anda.Seni arkadaş olarak ekledim,resimlerime bakabilirsin.Ama çıplak resmim yok,yani meme ucumu göremezsin canım.
arzumm bebeimm..hasta oldum son fotolar.. üstündeki ne hoş öylee. . ayyhh yaz gelsin artık di mi??
ne zaman incelecek bu kıyafetlerimiz pfffff :119: