arzum eklermısın benıde 400 cc oldugunu yenı okudum.:89:
Okey,ekliyorum..bak bakalım sende begenicekmisin,gerçek düşüncelerini yaz ama
ayyy canım vallahı cok guzel olmus.aslında benımde ıstedıgım bu sekıl ama ben 300cc falan bukadar zannedıyodum.kardesım 300cc taktırdı fakat henuz sargılar acılmadıgından goremedım.bu formda da okadar yazarım meme estetıgıne ılk defa baktım estetıklı bır fotoya.
tek kelımeyle harıka olmuşşşş.güle güle saglıkla kullan
Evet gerçektende bende öyle düşünüyorum,bence büyüklük iyi,daha büyügü olursa eşim bikini giyinmeme izin vermezdi kesinlikle,bende bu güzellikleri doya doya yaşayamazdım herhal.Ama gerçektende buradan 400cc yi duyanlar şaşırıyorlar,bence hiçte o kadar abartı bir büyüklük yok yani.Yeni ameliyat olacaklara tavsiye ederim,Doktorumunda elllerine saglık diyorum buradan.O herşeyin en güzelini yapar
Derindurumavi arkadaşımızda bugün Hasan beye ameliyatını olmuş,ziyaret ettim,gayet iyiydi.325cc,yuvarlak,meme ucu kesisi ile,kas zarı altı yöntemiyle ameliyatını yapmış Hasan bey.Buradan arkadaşıma tekrardan geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum,güzel haberlerle tekrar aramızda olur inşallah..
Arzumcum gidecektin görmeye Derinduru yu gittin sanırım Gördün arkadaşım ne mutlu ne GüzeLBen de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum buradan Yeni cicişleri ile Yaza Hazır aramıza hoşgeldin Derinduru
çok güzel bir haber arzumcum
şimdiden geçmiş olur umarım
allah yardımcısı olsun ağrısı varsa bu gece onun için önemli :26:
inş biran önce gelir aramıza yeni memişlerle
teşekkür ederim arkadaşım güzel dileklerin için..resimdeki senin memelerinse en az seninki kadar güzel duruyolar yeni cicişlerim..
:92::92::92: Canım Benimm nedemek Destek olmak için buradayız Bende güzel düşüncelerin için Teşekkürederim sende Güzel Dolgun Cicişlere kavuştun Çok Mutlu oldum 5 Ay önceki heyecanımı yaşıyorum böyle olunca ve Halsiz olman çok normal bende halsizdim Toparlayacaksın dinlen uyu uzan hiç hareket etme güzelce beslen enerji toplacanım benim Tekrar geçmiş olsun Öpüyorumm :81: Maşallah demeyide unutmayalım Nazar değmesin :13:
canım dün eve geldim..daha iyiyim şükür..memelerim iyi görünüyor..ama halsizim..daha ilk günden sağa sola döne döne uyudum..az önce işe gidecektim annem yemin verdi gitme dedi yani bugünde evdeyim.bugün 3.gün..hasan beyle beni buluşturduğun için sana sonsuz sevgiler..325 cc büyük sanırdım..asla değilmiş kimse 300 den aşağı taktırmasın kızlar..benden söylemesi..arzucum kocaman öpüyorum..
Canım hoş geldin aramızaaa..Halsizlik normal,bol bol su iç,enerji veren yiyecekler tüket,halsizlik 1 ay kadar sürecek.Sırt ve bel agrıların olacak normal bunlar.Sana tavsiyem bol bol uyu,kollarını fazla hareket ettirme sakın.Sakın ama sakın bak,üzerine basa basa söylüyorum ona göre.Bence fazla sag sola dönerek yatma,sırt üst yat.İşe gitmeyi unut,lütfen,bak canım senin iyiligin için söylüyorum.Ben 1 hafta sonra çamaşır almak için dışarı çıkmıştım,o da arabayla gittim,sadece magazada dolaştım,neredeyse yere yıgılacaktım.Sen şimdi anlamazsın,dışarıda kötü olursun,düşersin filan,Allah korusun..Veee...İşte.... HASAN bey farkı.Canım menmun kalacagına o kadar emindimki doktorumdan,kesinlikle farkı görüşmeye giden anlar diyorum,biz buradan ne kadarda anlatsak anlatamayız yani.Doktorumu seviyorum Onun sayesinde hayatımın yepyeni bir dönemine girdim,ona buradan kocaman öpücüklerimi gönderiyorum asıl mutlulugu yaz gelince yaşayacagım,yazın gelmesini iple çekiyorum.Allah hayırlı,saglıklı uzun ömürler versin bize,gerisi gelicektir zaten.Evet 325cc hiçte çok büyük bir protez degil,hatta ben 350cc den aşşagı yaptırmayın derim.Sen hastanede dokundun,gördün gögüslerimi,hiçte abartı degildi degilmi arkadaşım.Buradanda ameliyat olacaklara küçük bir tavsiye.Olmuşken biraz büyük olsun,yaptırdıgınıza degsin yani.Bende seni kocaman öpüyorum arkadaşım.Hadi bakalım,tekrar geçmiş olsun,aman kendine dikkat et,bol bol istiraat et,yat uyu,ye iç,sakın dışarı filan çıkiyim deme arkadaşım.:118:[/QUO
evet valla gözlerimle gördüm harikaydı yok yok bundan küçüğü olmazdı diyorum ben bu memelere ilk bakıldığında seksi değil dolgun ve diri olduklarını düşünüyorsunuz.arzuma da çok çok yakışmış..buralarda kimse doktorunu yermemiş herkes övmüş demek herkes mutlu ne güzel..Ama hasan bey sadece bir doktor değil bence hastalarını küçük bir kız çocuğunu sever gibi seviyor...çok şevkatli..bilmiyorum bunlar benim için önemli nazımı nazlayacak dimi yaa:87:
Evet,doktorumuz laf yok.O,süper kişilik sahibi bir insan.O kadar araştırmanın sonunda böyle bir doktoru buldugum için çok şanslıyım.Bana sebep olanda yine bu forumdan speak arkadaşımızdı.Onada kucak dolusu sevgiler öpücükler gönderiyorum.
Çarşamba gidince sana hangi gün tarih verdigini yaz bana,haberim olsun,ona göre gideyim bende.
arzum benide eklermisin resimleri görmek istiyorum.bende 6 ay oldu yaptirdim.Gögüs ucundan koydurdum doktoruma zorla resmen.iz kalmaması icin.ama korkunc iz kaldi sanki ya da ben bildigim icin gözüme batıyorlar.bugun doktorumu arayacagım.6 ay icinde gecmezse baska birsey yapariz demisti.benim iki gögsüm birbirinden sekil olarak farklı.cok zor oldu ameliyatım:84:sagi sola benzetmek icin kaydırmıs filan.cok zordu yani.benim msjlarim az oldugu icin sanirim resim ekleyemem