Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım dün eve geldim..daha iyiyim şükür..memelerim iyi görünüyor..ama halsizim..daha ilk günden sağa sola döne döne uyudum..az önce işe gidecektim annem yemin verdi gitme dedi yani bugünde evdeyim.bugün 3.gün..hasan beyle beni buluşturduğun için sana sonsuz sevgiler..325 cc büyük sanırdım..asla değilmiş kimse 300 den aşağı taktırmasın kızlar..benden söylemesi..arzucum kocaman öpüyorum..
bu arada arzum güle güle kullann yeni bluzun süperr.. yazın biraz da yanında süp perr durucakk eminim ))
çok geçmiş olsuunnn...
aklımdaki en büyük soruya herkes aynı cevabı veriyor.. 300cc den aşağıı ıı ıhh... pekii.. 280-300cc için sipariş verildi ise cubur daki gibi bana da bir süpriz olma ihtimali var mı?? yanii sipariş 280-300 herhalde?? e nerden buluyolar da daha büyüğünü koyuyolar acaba???:44::44::44::44:
pıtpıtcım doktorların elınde bır adet sılıkon yoktur heralde sılıkon fırmaları ıle ona gore anlasmaları vardır heralde hem sen ne yapıcaksın bırak bunları doktorun dusunsun.
hesap yapıyorumm :))) yarından sonra ameliyatım varr... çok heycanlıyımm
dr düşünsün tabii de.. artık acaba kesin 280-300 dedik diye 310-320 cc olma şansı yok mu.. bende onu merak ettim. ameliyatta 280-300cc düşünüp sipariş ediyoruz diyince belirli bir aralıktaki cc leri set olarak mı gönderiyolar acaba?:44::44::44:
yok değilse benim max. 300cc olacak başka alternatif yok.. bunu kabullenicem artık
cok haklısın ama amelıyatta her an hersey degısebılır 350 bıle olma sansı var doktorunun elınde hepsı mevcuttur merak etme sen yasadıgın heycanın tadını cıkarmaya bak
ayy cubur cummm sen mix arzum.... yazamadığım diğer arkadaşlar .. hepiniz o kadar içimi rahatlatıyorsunuz kianlatamam.
dilerim öyledir..
hadi gelsinn şu günnn :))
bakalım ne olacakkk
sevgili arzum,
tum yazdiklarini buyuk bir keyifle okudum. basina gelen talihsizligi saymazsak hersey yolunda gorunuyor. henuz mesaj sayim yeterli olmadigindan fotolari goremiyorum ama cok guzeller yazilanlardan anladigim kadariyla. senin adina cok sevindim, yazin doya doya tadini cikartirsin umarim!
sanirim ben de hasan bey'e karar kildim. bu karari almamda senin ve diger arkadaslarin yazdiklarinin buyuk katkisi oldu, hepinize cok tesekkurler :) simdi yapmam gereken islerimi ayarlayip uygun bir tarihe randevu almak. heyecan dorukta! ama istanbul disinda yasiyorum, acaba ne kadar siklikta istanbula gidip gelmek gerekiyor, pansuman, kontrol muayenesi vs icin?
canım bende yakın bı zaman once yasadım senın duygularını cok ıyı anlıyorum
bakalım ne olacak demışsın ya oyle degıl hersey cok guzel olacak dıyeceksın..
sevgili arzum,
tum yazdiklarini buyuk bir keyifle okudum. basina gelen talihsizligi saymazsak hersey yolunda gorunuyor. henuz mesaj sayim yeterli olmadigindan fotolari goremiyorum ama cok guzeller yazilanlardan anladigim kadariyla. senin adina cok sevindim, yazin doya doya tadini cikartirsin umarim!
sanirim ben de hasan bey'e karar kildim. bu karari almamda senin ve diger arkadaslarin yazdiklarinin buyuk katkisi oldu, hepinize cok tesekkurler :) simdi yapmam gereken islerimi ayarlayip uygun bir tarihe randevu almak. heyecan dorukta! ama istanbul disinda yasiyorum, acaba ne kadar siklikta istanbula gidip gelmek gerekiyor, pansuman, kontrol muayenesi vs icin?
alla alla :s arzum basına ne geldi benim haberim yokken
benim de 350 cc olarak belirlenmişti ama derim almamış 325 cc takıldı.sağ 325 , sol 300 cc.
doktorunda steril edilmiş testerlar vardır merak etme
haklısın arkadaşım paniğe gerek yok..anam sabah erkenden kalktım ağrılarımdan uyuyamıyorum doğru dürüst..sezeryanlarımda daha çabuk kalktım ayağa..offf yaa..acaba yolunda gitmeyen bişeyler mi var arzu bu ağrılar normal mi?
benim de 350 cc olarak belirlenmişti ama derim almamış 325 cc takıldı.sağ 325 , sol 300 cc.
doktorunda steril edilmiş testerlar vardır merak etme