miks var bildiğim kadarıyla onunki damla ve süper duruyor başka arkadaşlar da vardır ama aklımda o kalmış
ben yuvarlak istiyorum onun resimlere bakınca aklım karışıyodu kaldırdıda normale döndüm
gerçekten damlanın okadar güzel duracağı aklıma gelmezdi
doktorun sana damlayı uygun gördüyse bir bildiği vardır bence doktoruna güveniyorsa çok kafanı karıştırma
hadi hayırlısı son aşamaların darısı başımaaa
canım benımkıler damla
hiiiii nasıl sevindim anlatamamm seninkiler harika çünküüüüü :86:
cumartesi sabah 7 de orda olacağım tahliller falan seni msn me ekledim eğer kabul edersen kimlik bilgilerimi de paylaşırım seninle sohbet çok iyi gelecek bana aklımda o kadar soru işareti var ki..hasan bey bıktı benden sanırım..deli ettim şimdiden doktorumu...Allahım lütfen pişmanlık yaşatma..iki günüm kaldı..
arzum , canım msj atamıyorum sana ya 100 cevabım olması gerekiyormus.arkadas olarak ekledim kabul eder misin
hasan bey koltuk altı kesisi yapmıyor mu acaba?
çok güzel bir haber arzumcum
şimdiden geçmiş olur umarım
allah yardımcısı olsun ağrısı varsa bu gece onun için önemli :26:
inş biran önce gelir aramıza yeni memişlerle
Arzumcum gidecektin görmeye Derinduru yu gittin sanırım Gördün arkadaşım ne mutlu ne GüzeLBen de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum buradan Yeni cicişleri ile Yaza Hazır aramıza hoşgeldin Derinduru
arzumcum canım benim, muhteşem olmussun.vücuduna okadar yakışmış ki 400 cc.daha büyüğünü bile kaldırabilirmişsin.cok muhteşemler.