- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotografların hepsi çok güzel harika görünüyorsun. Gecen yıllara yazık diye düşündüm .. Neyse duygusala bağlamadan ben de en kısa sürede bu isten alnımın akıyla çıkarım ins diim.
resimleri bende çok çoookk beğendimmm kendimi sapık gibi hissettim ramazanda oruçlu oruçlu
Fotoğrafların güzel olmama gibi bir durumu söz konusu olamaz bence arzu abla hem poz vermeyi biliyor hemde vücudu güzel :)) de bende göremiyorum eskiden arkadastık simdi değiliz cözemedim
bende erkek sandın beni falan sandım bende fotoğraf albümü yapıcam yakında kendime seneye yazada sizlerin arasına katılmış olucam simdiden heyecanlyımm
Kork tabi,ben Ciddiyim Ama ben senin yüzünüde görmüştüm,yanlışmı hatırlıyorum :44:eneee korktum bak simdii en kısa zamanda yüzümü görmeyenler görecek
Kork tabi,ben Ciddiyim Ama ben senin yüzünüde görmüştüm,yanlışmı hatırlıyorum :44:
avatarımda fotom oluyodu belki öyle görmüş olabilirsin :)
aynen musul sorunu albüme hiç koymadım ama birazdan koyarım
Arzum77 selam Canim her göğüs estetiği konusunda seninle karşılaşıyoruz inanılmaz motive ediyorsun herkesi yorumların karika
Bende bu kıs göğüs ve burun estetiği olmayı düşünüyorum göğüsten okuduğum yorumlarla herhangi bir çekinmem yok ama burundan korkuyorum :18: o tamponla nefes alma zorluğu çekerek ne kadar dayanabilirim ki
Bu arada yeni evliyim yaklaşık 1.5 ay oluyor bende esimin yanında rahat olmak istiyorum
arzu ablanın doktorlar kadar bilgisi var masallah abla ameliyatlara girmeyide öğrende sana yaptıralım ya
Ahu yavyummmm...Bizden geçti artık Ama ameliyat oldugunda sen izin verirsen ameliyathaneye girip doktorun burnundan getirebilirim
-Dur ne yapıyorsun,öyle olmaz çekil kenara ben dikicem.... Falan ....