• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

resimleri bende çok çoookk beğendimmm kendimi sapık gibi hissettim ramazanda oruçlu oruçlu :D :1:

Fotografların hepsi çok güzel harika görünüyorsun. Gecen yıllara yazık diye düşündüm .. Neyse duygusala bağlamadan ben de en kısa sürede bu isten alnımın akıyla çıkarım ins diim.

Teşekkür ederim canım :54: Bende ilk zamanlar geçen günlerime üzülüyordum.Ama inanın ameliyattan sonraki hayatımı o kadar dolu dolu yaşadımki sanki o üzücü günleri bile doldurdum ve unuttum :21:İnşallah canım sende seni anlayan,istedigin göğüsleri yapan en iyi en başarılı doktorla karşılaşır ve yaşamının ondan sonraki bölümünü doya doya yaşarsın canım :16: Herşey gönlünce olsun birtanem..Allah yardımcın olsun..

bende erkek sandın beni falan sandım :D bende fotoğraf albümü yapıcam yakında kendime seneye yazada sizlerin arasına katılmış olucam simdiden heyecanlyımm :D:D

eneee korktum bak simdii :D en kısa zamanda yüzümü görmeyenler görecek :D

aynen musul sorunu :D:D:D albüme hiç koymadım ama birazdan koyarım :D

aynen musul sorunu :D:D:D albüme hiç koymadım ama birazdan koyarım :D

Arzum77 selam Canim her göğüs estetiği konusunda seninle karşılaşıyoruz inanılmaz motive ediyorsun herkesi yorumların karika :34:
Bende bu kıs göğüs ve burun estetiği olmayı düşünüyorum göğüsten okuduğum yorumlarla herhangi bir çekinmem yok ama burundan korkuyorum :18: o tamponla nefes alma zorluğu çekerek ne kadar dayanabilirim ki :19:
Bu arada yeni evliyim yaklaşık 1.5 ay oluyor bende esimin yanında rahat olmak istiyorum :17:

arzu ablanın doktorlar kadar bilgisi var masallah abla ameliyatlara girmeyide öğrende sana yaptıralım ya :D:D:D:D

Arzum77 selam Canim her göğüs estetiği konusunda seninle karşılaşıyoruz inanılmaz motive ediyorsun herkesi yorumların karika :34:
Bende bu kıs göğüs ve burun estetiği olmayı düşünüyorum göğüsten okuduğum yorumlarla herhangi bir çekinmem yok ama burundan korkuyorum :18: o tamponla nefes alma zorluğu çekerek ne kadar dayanabilirim ki :19:
Bu arada yeni evliyim yaklaşık 1.5 ay oluyor bende esimin yanında rahat olmak istiyorum :17:

Teşekkür ederim canım sizleri motuve edebiliyorsam ne mutlu ;) Canım ben burun ameliyatıda oldum.Burun ameliyatı bana göre daha zor :50: Ama senin yerinde olsam kesinlikle ikisini bir arada olurum.Zaten ameliyattan sonra bir hafta kadar yatak istirahati yapacaksın.Birarada çıkar,hemde fiyat olarakta daha uygun oluyor...
Allah bir yastıkta kocaltsın canım :16: Eşin yanında rahat olmak önemli.Ben o sıkıntıları yaşadım,çok sıkıntılı dönemlerdir.İnşallah sende rahat eder istedigin sonuca ulaşırsın canım ;)

Ahu yavyummmm...Bizden geçti artık :1:Ama ameliyat oldugunda sen izin verirsen ameliyathaneye girip doktorun burnundan getirebilirim :9:
-Dur ne yapıyorsun,öyle olmaz çekil kenara ben dikicem.... Falan ....:27:

tatlim sen bilgilendirmeye devam ameliyathaneye girmee,dikerken aklina resim cekmek gelir doktorda guzelligine dalar:27: malar millet kor b.. gider:52:

Back