• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Tşk ederim canım inş öyle olur. Şu anda çok büyük bi olasılıkla Tuğrul Bey diyorum ama bakalım artık. Arzumcum bi de forumda göğüs ameliyatı olanların rumuzları, hangi dra oldukları kaç cc protez takıldığına dair bi liste vardı ama şimdi bulamıyorum. Senin bilgin var mı hangi konuydu o?

Forumda Gülezel arkadaşımız Tugrul beye meme büyütme ameliyatı olmuştu.Ondan bilgi alabilirsin :34: Bahsettigin konunun linkide bu http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/503052-ameliyat-olan-olacak-arkadaslar-bilgileri.html :54: Tekrar hayırlı olsun dileklerimi iletmek istiyorum canım.İnşallah sende bizler kadar mutlu olursun..Sevgiler..:54:

merhaba arzum,ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ve yeni yeni araştırmalarıma başladım.

rica etsem beni de arkadaş olarak ekleyebilir misin? albümde fotoların varsa fikir almak isterim. 400 cc taktırmışsın,acaba çok mu büyük durdu merak ettim,benim göğsüm tahta gibi zaten:( bana kaç cc gider onu da bi yandan araştırıyorum.

teşekkürler.

Arzumcum nerdesin? :( Yardımına ve tecrübene ihtiyacım var.Özelden de yazamıyorum ama kafam iyice karıştı :(

Melita sen kime ameliyat olmuştun?

Canımmmm... Buradayım :34: Sor tatlım,kafan neden karıştı bakalım? Ben sana özelden msn adresimi yaziyim,oradanda konuşabiliriz istersen :34:

Melita arkadaşımızda Hasan Fındık a ameliyat oldu canım ...:54:

Merhaba arzum,

Forumda henüz 100 mesajı dolduramadığım için özel mesaj gönderemiyorum,o yüzden burdan sormak istedim.

Başka birinin konusunda "Ben sana özelden bir lik gönderiyim,orada ameliyat olmuş hastaların ameliyat öncesi ve sonrası fotoları var.Begendigin fotonun üzerini tıkla,hastaya kaç cc takıldıgı bilgisi çıkacak zaten.Böylece senin nasıl bir gögüs istedigin ve kaç cc takılırsa seni tatmin eder yaklaşık olarak kafanda bir cc boyutu oluşacak zaten ben böyle sitelerden çok yararlanmıştım..." demişsin,bana linki gönderebilir misin bir bakayım ben de?

Teşekkürler.

Merhaba arzum,

Forumda henüz 100 mesajı dolduramadığım için özel mesaj gönderemiyorum,o yüzden burdan sormak istedim.

Başka birinin konusunda "Ben sana özelden bir lik gönderiyim,orada ameliyat olmuş hastaların ameliyat öncesi ve sonrası fotoları var.Begendigin fotonun üzerini tıkla,hastaya kaç cc takıldıgı bilgisi çıkacak zaten.Böylece senin nasıl bir gögüs istedigin ve kaç cc takılırsa seni tatmin eder yaklaşık olarak kafanda bir cc boyutu oluşacak zaten ben böyle sitelerden çok yararlanmıştım..." demişsin,bana linki gönderebilir misin bir bakayım ben de?

Teşekkürler.

bu link yardımcı olur umarım. fotonun üstüne gelince sonraki halleri gözüküyor.

Before and After Procedures Photo Gallery from Marchant Plastic Surgery in Bucks County & Philadelphia Area

Son düzenleme:
Merhaba arzum,

Teşekkürler.

Özel mesajla link paylaşımını yaptım,kontrol et..Sevgiler... :34:

Arzum öncelikle sana olmak üzere tüm arkadaslara merhaba
Uzun bir süredir konu ile ilgili sayfaları takip ediyorum
Ancak yazmak bugüne kısmetmis
Açıkcası çok heyecanlandim yanlış biryerlere yazmiyorumdur umarım
Ben hepinizi arkadasım yaptım yaptım zaten coktan
Umarım siz de beni öyle kabul edersiniz
Artık sorulariyla seni delirtecek bir kisi daha var
Tekrar merhaba

Arzum öncelikle sana olmak üzere tüm arkadaslara merhaba
Uzun bir süredir konu ile ilgili sayfaları takip ediyorum
Ancak yazmak bugüne kısmetmis
Açıkcası çok heyecanlandim yanlış biryerlere yazmiyorumdur umarım
Ben hepinizi arkadasım yaptım yaptım zaten coktan
Umarım siz de beni öyle kabul edersiniz
Artık sorulariyla seni delirtecek bir kisi daha var
Tekrar merhaba

Merhaba canım,aramıza hoşgeldin :16: Burada kalbini yüregini açan herkes bizim arkadaşımız,dostumuzdur :29: Sorularına bizi delirtmez,memnun edersin canım ne demek :34: İnşallah bir faydamız dokunur,önemli olan yardım ederken faydalı dogru paylaşımlar yapmaktır çünkü:34:
Tekrar Hoşgeldin:16:

Arkadaşlar bu foruma yeni üye oldum ne yapacağımıda aslnda bilmemekteyim.. benim sizden öğrenmek istediklerim var.. ben daha önce iki ünlü doktora 5 kere meme silikonu ve dikleştirme ameliyatı oldum.. her ameliyatım başarısız sonuçlandı.. bir doktorun ameliyatının başarızlığını diğer doktor ben düzeltirim dedi fakat daha beter etti bıraktı.. aradan 4 sene geçti ve ben bu kötü görünümümden kurtulmak için bir çok doktor araştırdım, en aklıma yatan isim zekeriya kul oldu.. kendisinden randevu aldım ve görüşmeye gidicem.. benim öğrenmek istediğim, bu ameliyatımda kesinlikle zekeriya kul'u tecih etmelimiyim.. olumlu yada olumsuz yorumlarınızı öğrenmek isterim sevgiler...

Back