Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dogru diyorsun canim bende sonbaharda olmustum da cok rahat gecmisti. ama beklemekte insani mahvediyor bi an once ne olacaksa olsun, bitsin bu bekleyis diyor.
hey gidi gunler hey sanki bir ruyadan bahsediyorum halbuki gecen sene bu zamanlar ne sikintili gunlerdi hatirladikca keyfim kaciyo.allah isteyen herkese dolu dolu gogusler nasip etsin aminnnnnnn
sevgili idolümüz gururumuz arzummm nerelerdesinnnn günaydınnnnn
Hayatım nerelerdesin sen sensiz buraların tadı yok şekerim.Nasılsın neler yaptın bakalım ses soluk çıkmayınca merak ettim.Bu arada cnm ben Hasan beye e.mail attım tabi e.mailde seni de söyledim telefon açtılar bana e.maili Hasan beye iletmişler.Muayene etmeden görmeden bişey söyleyemem gelsin bakayım demiş.Şimdi önümüzdeki haftalarda yok seyehate çıkıyo Hasan bey geldiğinde randevu alın görüşün dedi asistanı.Maksat tanışmak değilmi hemde bilgilenmek nasılsa bir sürü bahanem var oramı buramı hazır düzeltmeye başlamışken dimi.Göğüs büyütme olarak baktım boyutları tatmin etmiyo maddiyatıda ayarladığımda Hasan beye biraz daha büyüğünü taktırırım.İnşallah tanışmak nasip olur.Burda anlattığından ve fotolarını gördükten sonra etkilenmemek mümkün değil yani.Bi gelsinde şu tatilden birde yakından göreyim Hasan beyciğini.
Ne güzel eğlen tabi hayatın tadına bak.Tamam cnm seninlede yakından tanışmak isterim çok iyi olur.Canım ben gezmelerde tozmalardayım valla Deniz,güneş,kum...Akıyoruz işte ufak tatillere,eglencelere Randevu aldıgın zaman beni bilgilendir mutlaka öncesindenki bende ayarliyim,buluşalım orada Haftaya bende büyük tatile çıkıyorum zaten,ondan sonra konuşuruz,kaynatırız inşallah
Ne güzel eğlen tabi hayatın tadına bak.Tamam cnm seninlede yakından tanışmak isterim çok iyi olur.
Teşekkür ederim canım arkadaşım,bilemiyorum tabi belki o arkadaş yanlış anladı beni.Evet,dedigin gibi,çok araştırdım,çok bekledim ve siz arkadaşlarım bana buradan çoook yardımcı oldunuz,bende elimden geldigince yardımcı olmaya çalışıyorum.İnşallah bu kadar sabretmenin,beklemenin sonunda benimde yüzüm güler,başarılı bir operasyonla istedigim büyüklükte gögüslere kavuşurum.Allah isteyen herkeze nasip etsin,yaşayan bilir bu duyguyu.Çok mutluyum ,çookk.:92::81:
Ne güzel eğlen tabi hayatın tadına bak.Tamam cnm seninlede yakından tanışmak isterim çok iyi olur.
Arzum sen seçici ve çok araştırarak bu işi yaptırdığın için özellikle sana sormak istedim.Deniz Küçükkaya'ya göğüs büyütme ameliyatı olmaya karar vermek üzereyim ama hala tam olarak dr konusunda karar kılamadım. Deniz Bey nasıl bi dr?Duygudan başka Deniz Bey'e göğüs büyütme ameliyatı yaptıran arkadaşlar var mı forumda?Deniz Beyin başka hastalarının da yaşadıklarını ve düşüncelerini öğrenirsem karar vermem kolaylaşır.
kizlar opuyorum hepinizi 3 hafta sonra burdayim bugun tr ye ucuyorum
Canım ben Hasan Fındık a ameliyat oldum.Deniz bey o sıralar Hasan beyle birlikte çalışıyordu,birde Elif hanım vardı..Deniz beyi oradan tanıyorum.Ameliyatıma girmişti kendiside,pansumanlara ve kontrollere gittigimde mutlaka yanıma ugrar,sohbet eder ve süreci takip ederdi sagolsun..Çok hoş sohbet,ilgili bir doktordur.Muayenehanede ve hastanede Deniz beye ameliyat olan hastaları ile tanışma fırsatı bulmuştum.Memnun olmayan bir hastasıyla karşılaşmadım hiç..Gidip görüşmeni öneririm tabi,ama Hasan beylede görüşmeni öneririm tabi Hangi doktor içine sinerse ona karar verirsin..Araştırmadan karar verme
Arzumcum cvplarınla yardımcı olduğun için tşk ediyorum.Hasan Beye de ulaşmaya çalıştım ancak bu hafta tatildeymiş. Deniz Bey ve Tuğrul Turan arasında kararsız kaldım. Her ikisiyle de görüşmeyi planlıyorum ancak tabiki bu süreci yaşayanlar da karar aşamasında çok önemli birer örnekler bence. Ah bi de netleştirebilsem dr seçimimi
Arzumcum cvplarınla yardımcı olduğun için tşk ediyorum.Hasan Beye de ulaşmaya çalıştım ancak bu hafta tatildeymiş. Deniz Bey ve Tuğrul Turan arasında kararsız kaldım. Her ikisiyle de görüşmeyi planlıyorum ancak tabiki bu süreci yaşayanlar da karar aşamasında çok önemli birer örnekler bence. Ah bi de netleştirebilsem dr seçimimi
Evet canım,hasan bey bu hafta tatilde Tatil dönüşü gidecegim yanına ben,sende istersen randevu al bende o tarihe ayarliyim buluşuruz orada.Hem canlı sonuç görürsün
Doktor seçimi yapmak,araştırmak sıkıntılı bir süreçtir.Aklındaki doktorlarla görüşme yaptıktan sonra karar vermek kolay olacaktır merak etme
Çok güzel olurdu canım ama benim fazla zamanım yok. Şehirdışından geleceğim için bi sorun çıkmazsa bu hafta içi ameliyat olmak istiyorum ve zaten sadece bu hafta içi uygunum Tatilimi bile erteledim bu yüzden ama ben de doktorlarla grştükten sonra daha iyi karar vereceğimi umuyorum.
Anladım canım,hakkında hayırlısı olsun.Hasan beylede konuşmanı isterdim mutlaka..İnşallah senin için en dogru kararı verecek olan doktora karar verirsin canım..