arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

miks var bildiğim kadarıyla onunki damla ve süper duruyor başka arkadaşlar da vardır ama aklımda o kalmış :KK16:
ben yuvarlak istiyorum onun resimlere bakınca aklım karışıyodu kaldırdıda normale döndüm :KK52:
gerçekten damlanın okadar güzel duracağı aklıma gelmezdi
doktorun sana damlayı uygun gördüyse bir bildiği vardır bence doktoruna güveniyorsa çok kafanı karıştırma
hadi hayırlısı son aşamaların darısı başımaaa :KK34:

hehehe damlanın adı bile güzel :) sanırım en iyisi doktora güvenmek haklısın:KK34: teşekkürler canım

Son düzenleme:
arzum , canım msj atamıyorum sana ya 100 cevabım olması gerekiyormus.arkadas olarak ekledim kabul eder misin :KK12:

tatlım bende arkadaşlık talebinde bulundum.
Kabül edermisin :KK6:

cumartesi sabah 7 de orda olacağım tahliller falan seni msn me ekledim eğer kabul edersen kimlik bilgilerimi de paylaşırım seninle sohbet çok iyi gelecek bana aklımda o kadar soru işareti var ki..hasan bey bıktı benden sanırım..deli ettim şimdiden doktorumu...Allahım lütfen pişmanlık yaşatma..iki günüm kaldı..

tamamdır,cumartesi yanındayım inşallah.Pişman olmayacaksın,emin ol.Ne mutlu işte,cumartesi günü ameliyatını olup kurtuluyorsun işte.Yaza bomba gibi girecegiz,daha ne olsun.:KK62::KK62:

Ameliyat olmayı düşünenlere yardımcı olmak için buradayız.Resimleri sergilemek için degil arkadaşlar.Lütfen.:KK19:

Birde arkadaşlık teklifi gönderirken neden eklemek istediginizide yazarsanız iyi olur.Direk yorum filan yapmadan yapılan teklifleri tuhaf buluyorum açıkcası.

hasan bey koltuk altı kesisi yapmıyor mu acaba?

Eger uygun görürse yapar tabi.Ben meme ucundan olmuştum.İz konusundan eger koltuk altı düşünüyorsan sana meme ucu öneririm.Benim bir ay oldu,iz neredeyse yok oldu gibi birşey canım.

Derindurumavi arkadaşımızda bugün Hasan beye ameliyatını olmuş,ziyaret ettim,gayet iyiydi.325cc,yuvarlak,meme ucu kesisi ile,kas zarı altı yöntemiyle ameliyatını yapmış Hasan bey.Buradan arkadaşıma tekrardan geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum,güzel haberlerle tekrar aramızda olur inşallah..:KK71::KK71:

Arzumcum gidecektin görmeye Derinduru yu gittin sanırım Gördün arkadaşım ne mutlu ne GüzeL :KK66: Ben de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum buradan Yeni cicişleri ile Yaza Hazır aramıza hoşgeldin Derinduru :KK71: :KK64:

çok güzel bir haber arzumcum
şimdiden geçmiş olur umarım :nazar:
allah yardımcısı olsun ağrısı varsa bu gece onun için önemli :26:
inş biran önce gelir aramıza yeni memişlerle :KK16:

çok güzel bir haber arzumcum
şimdiden geçmiş olur umarım :nazar:
allah yardımcısı olsun ağrısı varsa bu gece onun için önemli :26:
inş biran önce gelir aramıza yeni memişlerle :KK16:

Valla ben onun yanına saat 5.30 sularında gitmiştim,agrısı filan yoktu.Kendi başına gezip dolaşıyordu.Gecede agrı kesiciler yaptıkları için agrı olmuyor,rahat uyuyorsun.Bugünde çıkmıştır büyük bir ihtimalle hastaneden.

Arzumcum gidecektin görmeye Derinduru yu gittin sanırım Gördün arkadaşım ne mutlu ne GüzeL :KK66: Ben de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum buradan Yeni cicişleri ile Yaza Hazır aramıza hoşgeldin Derinduru :KK71: :KK64:

Evet canım,gittim yanına,gördüm.Çok iyiydi valla,biraz sohbet ettik işte.Yakında aramıza döner,biran önce yazacagım foruma demişti.:21:

arzumcum canım benim, muhteşem olmussun.vücuduna okadar yakışmış ki 400 cc.daha büyüğünü bile kaldırabilirmişsin.cok muhteşemler. :nazar:

arzumcum canım benim, muhteşem olmussun.vücuduna okadar yakışmış ki 400 cc.daha büyüğünü bile kaldırabilirmişsin.cok muhteşemler. :nazar:

Evet gerçektende bende öyle düşünüyorum,bence büyüklük iyi,daha büyügü olursa eşim bikini giyinmeme izin vermezdi kesinlikle,bende bu güzellikleri doya doya yaşayamazdım herhal.Ama gerçektende buradan 400cc yi duyanlar şaşırıyorlar,bence hiçte o kadar abartı bir büyüklük yok yani.Yeni ameliyat olacaklara tavsiye ederim,Doktorumunda elllerine saglık diyorum buradan.O herşeyin en güzelini yapar:KK16::KK16:

X