arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Arzum, dudaklar süper olmus, bende isterim.... Nekadar zaman gidecek, birde bunun uzun kalanIda, yani 2 sene falan varmI? Hangi dokt. yaptIrdIn?

Sagol canım... Valla kalıcılıgı kişiden kişiye göre degişiyor.3 ayda kalabilir 6 ayda 9 ayda..Belli olmaz yani,bekleyip görecegiz... Hasan Fındık benim doktorum,gögüslerde,dudaklarda onun eseri

Arzum, fotolara baktIm canIm, tekrar bakacagIm. Gözlerime inanamadIm, negüzel kadInsIn walla. Hersey yerinde yapIlacak bisey yok zaten. Memeler mükemmel. Zaten mutlu gözüküyosun..... Esin de eminimki yasadI böyle seningibi bir kadInla....
Memeler c cupmI simdi? Bende örnekmi alsam.....

Arzucum...vakit olunca telleşiriz yine ben sana bu adayı anlatırım,kadın çok güzel incecik fit senin gibi oda çok güzel bir kadın

Mutluyum canım.Benimle ilgilenen,bütün sıkıntılı halimde yanımda olan,bana destek olan,anlayan bir doktorum var şükür... Eşimde tabi benim bu mutlu halimden çok mutlu,ben mutlu olunca oda mutlu oluyor tabi haliyle
Memeler D cup,ama bazı sütyenlerde C cupta oluyor yani... Eger seninde gögüslerin benim önceki halime benziyorsa örnek alabilirsin tabi

Arzucum...vakit olunca telleşiriz yine ben sana bu adayı anlatırım,kadın çok güzel incecik fit senin gibi oda çok güzel bir kadın

Tamam canım,şu anda telefonumun şarjı bitti yoksa arardım.Evde degilim,üst katta kayınvalidemdeyim.Aşşagıya inipte şarj aletini almaya üşeniyorum valla Eb kıssa zamanda konuşuruz,çekiştiririz biz

Tamam canım,şu anda telefonumun şarjı bitti yoksa arardım.Evde degilim,üst katta kayınvalidemdeyim.Aşşagıya inipte şarj aletini almaya üşeniyorum valla Eb kıssa zamanda konuşuruz,çekiştiririz biz

Cekistirin bakalIm beni ikinizde:13:Jelesec sana benim cirkin memelerimi anlatsIn. Saka maka sizinkileri görünce, böyle bir krizleri girdim...

Baska kimler var, kimin fotolarIna bakabilirim.... Iycem kendi kendimi yiyeyim:26:

Arzum sen memnunsun herhalde yapIlan islemden, memelerin den vs. Benim hic bilgim yok . Denisik tekniklerle yapIyorlar, hic anlamIyorum.....

Çekiştiririz valla,kadın degilmiyiz..Ama korkma biz asla kötü şekilde çekiştirmeyiz
Ben çok memnunum canım,harika bir doktorum var.Kişinin ne istedigini anlayan,doktor gibi degil,bir insan gibi,dost arkadaş gibi yaklaşan bir doktor..Sen teknige falan hiç takılma.Çünkü senin istedigin teknik uygulanmıyor.Vücudun,gögüs dokun neye uygunsa hangi yöntem,hangi protez tipi falan doktorun seni muayene edip söylüyor.Doktorla sadece istedigin büyüklügü çok iyi anlatman gerekiyorki ameliyattan sonra bekledigin bir sonuçla karşılaş Allahım hayırlı doktorlarla karşılaştırsın seni inşallah

arzum77 merhaba,
konunun tamamını okumam mümkün diil ama baya bir kısmını okudum. bende salı günü operasyonu oldum şuan dinlenme aşamasındayım. biraz ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil. Çabuk yoruluyorum ve sırtımda ağrılarım oluyor. diğer arkadaşlara baktığımda bana en yakın cc yi yaptıran tek kişi sensin:) bende 390cc yuvarlak protez taktırdım ( ben bu kadar çok olacağını hiç düşünmemiştim gerçi zayıf bir yapım var şuan biraz büyük görünüyorlar gözüme ama ödemde var abii ) senin resimlerini görmek istiyorum nasıll görüneceği konusunda bir fikrim olur en azından. arkadaşlık isteğimi kabul edersen sevinirim. güzel günlerde kullanman dileğiyle

Merhaba canım,protez büyüklüklerimiz aynı sayılır sadece ameliyat yöntemimiz farklı.Kas altı yönteminde ağrı,ameliyat sonrası oluşabilen ödem daha fazla olur.Kas proteze baskı uygular ve protezin büyüklüğünü biraz kamufle eder.Şu an ödemlerdende dolayı büyük geliyor olabilir,hatta şekilleri bile değişik durabilir.İnan bana zamanla ödemler gidecek ve harika bir büyüklüğe,kıvama ve görüntüye gelecekler.Boy,kilo,omuz vücut yapımız farkı nedir bilemiyorum ama fotolarına bak tabi.Yaklaşık görüntünün nasıl olabileceği konusunda yardımı olur tabi Zamanla gözünde alışacak ve bir seneye kadar degişecek dogallaşacaklar emin ol,bana güven Arkadaşlık teklifini kabul ettim canım,bakabilirsin....

Arkadaşlar..listemdeki BÜTÜN arkadaş larım silinmiş....Bu sabah arkadaş listemde bir düzeltme yaptım.Uzun süre foruma girmeyen,ameliyat olupta foto eklemeyen v.s. temizledim,fakat herkesi çıkartmadım yani :26: Anlamadım bir yanlışlıkmı oldu,benmi yaptım nasıl oldu anlamadım.Lütfen kişisel olarak görmeyin,profilime girerseniz arkadaş listemde 0 kişi oldugunu göreceksiniz..Artık tek tek tekrar ekleyecegim..Sevgiler...

ortada arkadaş listesi de yok ki. :26:

ortada arkadaş listesi de yok ki. :26:

Yok işte,herkes silinmiş diyorum size.... Şu an galiba sadece sen arkadaşımsın,kabul ettigin için Kabul edin gönderilen arkaş teklifleriniki listede olun Tekklif gönderilmeyen arkadaşlar,siz gönderin lütfen..Özel mesaj yazmayın niye silindik diye..Herkese mesaj yazamıyorum 10 dakika ara var... Allahım yaa...çok komik...

canım ben yenı oldugum ıcın ekleyemıyorum sen ıstek yolla lutfen optumm

Bende noluyoruz dedim şaşırdıydım

Bende noluyoruz dedim şaşırdıydım

Şaşırdın dimi,bana masaj yağmuru gelmeye başlayınca yakın arkadaşlar tarafından bende çok şaşırmıştım. Neyse bundan sonra biraz daha dikkatli seçmeye çalışırım arkadaşlarımı.Özellikle foto koymayan,bu konuda titiz olan,ama foto bakmak isteyen.... Yani bakarım göstermem diyebilen arkadaşlar...Kusura bakmayın,ekleme yapmayacağım ...Saygıyla karşılayacağınızı umuyorum

Tamam haklısın da sen epeeey sinirlenmişsiin :S sakiin ol boşveer..

Tamam haklısın da sen epeeey sinirlenmişsiin :S sakiin ol boşveer..

Açıklama yapmaya çalıştıkça bazı insanlar senin üzerine üzerine gelirlerse sinirler bozulur evet.Kimse kendi çöpünü görmez,imese bembeyaz değildir...Evet sinirlerimin bozulduğu doğru,yaptıgım bunca iyi niyet samimilik ve yardımdan sonra bunlarla karşılaşmak üzücü oluyor...

Albümleri siliyorum arkadaşlar,belki uzun bir sürede uğramam artık...

Cnm boşver bozma sinirlerini.Bizler yanındayız merak etme şimdiye kadar sen elinden geldiğince herkese bilgi vermeye ve yardım etmeye çalıştın.Bunu hepimizde biliyoruz.Seni yakından tanımasamda kendime yakın hissediyorum.Boşver 20 30 40 arkadaşın olacağına bir kaç tane gerçek dostun olsun yeter.
Aman cnm uğramamazlık yapma buralara özletme kendini sakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…