vayyyyy cok guzel olmus bacım cok begendım gule gule kullan
Tek kelimeyle mükemmel olmuş ufakta olsa operasyon insanı bu kadar değiştirir mi?Sen olduğunu bilmesem başkasının dudakları zannederim.Doktorunu tebrik etmek lazım eşi bulunmaz bir doktormuş.Benim yerime tebrik et cnm olur muKendisini internetten takip etmiştim resimlerini gördüm adam gibi adamlardan yahu gözüm yerinden fırladı yakışıklıda ayyy napıyorum ben ya kızlar kusura bakmayın artık kendimi dağıtıyorum böyle Neyse güle güle kullan cnm kozmetik sektörü yaşadı yani iş çamaşırlarından sonra bu sektörede el attın
bunlar da neeee ama bunlar şahane yahuuuuu
abartıdan uzak çok doğal ve iştah açıcı ımmmmcanım çilek istedi yine yaptın yapacağını
Tekrardan güle güle kullan. Çok beğendim bide rujlarının rengi o kadar tatlıki... Karamelin dediği gibi iştah açıyoortek kusur o da kusur sayılmaz ama üst dudağın yan taraflarına hafif dolgu olsa? Yani tabi doktor daha iyi bilir de öyle daha şeker olurdu bence. Tabi canım bu benim fikrim vee bu sonucun başarılı , doğal , uyumlu , güzel olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Ekledim,ekledim..Geyik sohbet bölümünede ekledim,dudak dolgusu bölümünede ekledim hatta albüm yaptım orayada ekledim Hadi senin için burayada ekliyim hayatım... Eki Görüntüle 433326 Eki Görüntüle 433327 Eki Görüntüle 433328 Eki Görüntüle 433329
bunlar da neeee ama bunlar şahane yahuuuuu
abartıdan uzak çok doğal ve iştah açıcı ımmmmcanım çilek istedi yine yaptın yapacağını
ooo ne yapmissin tatlim boyle cok hos dogal ve sexyy olmuscok begendim.hayirli olsun canim gule gule kullan.
ne kadar suresi bir yillik mi kullanilacak peki sey restlany mi yoksa hyaluronik asit mi?restlany bende alerji yapmisti umarim ondan degildir. ben simdi dolgu yapmaya korkar oldum.
ne iyi ettin degisik bir havaguzel guzel
ooo ne yapmissin tatlim boyle cok hos dogal ve sexyy olmuscok begendim.hayirli olsun canim gule gule kullan.
ne kadar suresi bir yillik mi kullanilacak peki sey restlany mi yoksa hyaluronik asit mi?restlany bende alerji yapmisti umarim ondan degildir. ben simdi dolgu yapmaya korkar oldum.
ne iyi ettin degisik bir havaguzel guzel
Canım inan bana üst dudaga biraz daha fazla dolgu yapılsaydı abartı olurdu.Şu an dudak iç tarafı daha çok şiş.Ödemler inince eminimki şekli daha çok ortaya çıkacak ve degişecek..Şu anda yemek yerken,su içerken hatta konuşurken bile biraz zorlanıyorum 333 diyemiyorum dudaklar eskisi gibi büzülmüyor...Üst dudaga bir tüp,alt dudaga bir tüp kullanıldı.Daha fazlasını düşünemiyorum yani..Konuşamazdım herhalde ve abartı olurdu,dogallıktan çıkardı..Sonuçta bizler sanatçı degiliz öyle abartı duran birşeyi ne ben isterdim nede doktorum yapardı..Her zaman yakışan güzeldir,bende bana bunun yakıştıgını düşünüyorum.Sizlerde begendiyseniz zaten sonuç başarılıdır
Arzuuuum ne guzel olmuşşş kızzzzvallaha cok dogal olmuş.Ben ne yalan soyliyim demet şenerin dudaklarını hiç beyenmiyom mesela cok abartılı ama senin cok guzel olmuşş.Maşşallahhhhh Bu arada kızım ne süslü çıktınız siz forum kadınları herkesin haberi var ne diyonuz bacım siz hyaruranik asit falan Turkçe konuşun yahuuuu???? Benim bir tanıdıgım karnından aldırdıgı yağlardan dudagına enjekte ettirmişti ama 4 5 ay içinde eski haline donmuştu.Şimdi bu asitmidir nedir kalıcı mı oluyo yaniii ??? Bir de ayıp olmassa how much money şekerim bu operasyon???
Canım ben kötü bişey demedmki yani çok beğendiğimi de söyledimdediğin gibi zamanla oturur ama inan dudak konusunda bi fikrm yok zamanla daha güzelleşecekse ne diyim bomba gibi olur yani ben kenarlarına doğru biraz daha olabilirdi dedm ama dediğim gibi sonuçta ben anlamıyorum dolgu olsaydı sonucu nasıl olurdu kestiremiyorum. Doktorunun eline sağlık bence gayet güzeller :) Peki ne kadar kalacak dudaklarında ? Tamamen eriyor mu ? Biliyorsun bnde yaptırmayı düşünüyorum ama emin olamıyorum. Sen benim fotoğraflarımı gördün sen Gözde olsaydın ne ypardın
Canım,aşkolsun.Bende kötü birşey demedim zaten.Sadece açıklama getirdimGeçici canım,kalıcılığı kişiden kişiye göre değişiyor,vücut atıyor tabi.Bence senin ihtiyacın yok ama yinede uzman,işinin ehli bir doktora gidip fikir alırdım
Peki hepsi eriyecek mi yoksa bi kısmı hep kalack mı ? Bacak dolgusu gibi ? Bu arada dolgu gdince dudak buruşuk gibi olmaz dimi ? Bi kaç uygulama daha yaptırırsan kalıcı olur mu ? Dudaklarını çok bğendim ama gitmesiiiin. Senden çok ben telaş yaptım inan
Sanırım belirli bir zaman sonra hepsi erirDolgu gidince dudak eski halini alır.Çok fazla şişse,sonrada fıslasa meme gibi o zaman dedigin olay olabilir ama dudakta bu sorun olmaz.Belki silikon koyulupta çıkarılırsa dudakta deformasyon gerçekleşebilirki kesin olur..Ayrıca iç tarafta dikiş de oluyor bu durumda..Bakınız dudaklarına silikon taktırıp pişman olan ve çıkartan Aysu baceoglunun fotosona....Eki Görüntüle 434746 Allah korusun...
Arzum, dudaklar süper olmus, bende isterim.... Nekadar zaman gidecek, birde bunun uzun kalanIda, yani 2 sene falan varmI? Hangi dokt. yaptIrdIn?
dudaklara da silikon taktIrIlIyomusmu? ben sIrf dolgu olur diye biliyodum...yazIk olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?