• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

kızlar bugün şimdiden sporcu sütyenimi aldım ama doğru mu bilmiyorum, göğüslerin hepsini sarması mı gerekiyor bu biraz yanlardan ve üstten açık sorun olurmu acaba, nasıl birşey almam lazım :( çok mu sıkı olması lazım bide yani büyük mü almalıyım , yardımcı olur musunuz :50:
tuce sen amelıyat oldun mu? olacakmısın ?
geyık bolumune gel, topıgı ısgal etmeyelım :54:

Arzummmmm yemın ederım elım telefona gıttı n'aptı bu kız bı soram dedım:)))
sonra farkettımkı ben senı arayamaaaaaam :emir_bebek:

teeee meme kardeslıgı bu mudur kı??:1::1::1:

ben sadece zayıflık konusunda söylediklerine cvp vermek istiyorum :34: ben ameliyat olduğum sıralarda doktorun ölçümlerine göre boyum 174 kilom 49 idi ( boyumu hep 170 sanırdım :44: :9: ) yani zayıftım hatta sarı safinaz derlerdi okadar yani :14: dual plan uygulandı ve çok memnundum hemde vücuduma göre büyük gelen bir protezdi benimki doktor benim zorumla takmıştı
sende buna takılma doktorunda uygun görüyorsa bu doktorun işinin ehli olmasına bağlı :51:

gerçekten mi? göğüs dokun okuduğum kadarıyla yok gibiymiş ya benim oldukdan sornaki halim sana benzeyebilir diye düşünüyorm yazdıkalrından :) acaba benide ekleyebilir misin? benim gönlümden geçen öğrendiğim andan itibaren dual plan ama dikiş izinden korkuyorum ne derece belirgin olur? bir de o yöntemle olan birinin resimlerini bi göremedim bir türlü yabancı sitelerde de açıkcası anlayamıyorum yazılardan hangisi o yöntem :9:

burda hergün yeni katılan birini gördükçe gördükçe nasııl içim gidiyo anlatamam :31: ama benim için önemli olan ilk aşamayı atlattım gibi bişey ve sevdiceğim ikna oldu gibi :52: çok damardan girdim konuya o da tamamen yeğenimin söylediği birşeyle alakalı aklıma geldi akşam konuşunca da baktım sesi çıkmıyo hmm mm falan derken sordu etti anlattım korksada baya ikna oldu gibi :9:

bundan bikaç yıl önce bi sağlık problemimden ötürü 5 kere girmiştim ameliyata 1,5 yıl içinde o yüzden daha çok korkuyo onu da anlıyorum aslında. bidaha mı narkoz falan diyo ama ben ikna edicem gibi onu :9: keşke daha önce gelseymiş aklıma bu mevzu ya bende yazarım inşallah buraya az kaldı olucam oldum diye :21: :31:

Son düzenleme:
Kızlar kusura bakmayın,elimde olmayan sebeplerden ötürü giremedim foruma.Özür dilerim.. Dudak dolgumu yaptırdım,ilk başta hiçbir değişiklik olmadı hatta yaptırdığıma değmedi diye üzüldüm :)) Ama bir iki saat sonra şişmeye,gerilmeye başladı tabi.Kızımla gülüşüyoruz ben maymun ağzı gibi oldu diyorum,kızımda Angelina jolie dudaklarına benzedi diyor :9:Valla şu anda yüzüm inanılmaz değişti,şişler inince sonuç ortaya çıkacak tabi.Merakla bekleyeceğiz.Telden giriyorum,foto eklemeye çalışıyorum ama olmuyor.Tekrar deneyeceğim olmazsa yarın artık.Bardakla su içerken bile tuhaf oluyor :9:Şiş,Hafif uyuşuk.Tuhaf birşey yani...Yarın daha detaylı anlatırım artık,haber veriyim dedim...:16:

Kızlar kusura bakmayın,elimde olmayan sebeplerden ötürü giremedim foruma.Özür dilerim.. Dudak dolgumu yaptırdım,ilk başta hiçbir değişiklik olmadı hatta yaptırdığıma değmedi diye üzüldüm :)) Ama bir iki saat sonra şişmeye,gerilmeye başladı tabi.Kızımla gülüşüyoruz ben maymun ağzı gibi oldu diyorum,kızımda Angelina jolie dudaklarına benzedi diyor :9:Valla şu anda yüzüm inanılmaz değişti,şişler inince sonuç ortaya çıkacak tabi.Merakla bekleyeceğiz.Telden giriyorum,foto eklemeye çalışıyorum ama olmuyor.Tekrar deneyeceğim olmazsa yarın artık.Bardakla su içerken bile tuhaf oluyor :9:Şiş,Hafif uyuşuk.Tuhaf birşey yani...Yarın daha detaylı anlatırım artık,haber veriyim dedim...:16:

hg cnm :16:
haylı olsunnn :21: ohh süper olmuştur eminim foto bekliyorum ama sanırım ekleyemedin :40:
olsun bekleriz inşallah istediğin gibi olmuştur :34:
bana fiyatını falan yazsan çıkmadan :46:

arzum canım sen şimdi de dudaklara mı el attın:53: ayyy sen iyice bomba hatun oldun desene:46::21: resimlerini yükle hemen ben de herkes gibi merak içindeyim:21::21:

Angelinam benim, geçmiş olsun tatlım, çok cesursun valla, tebrik ederim seni, ben açıkçası cesaret edemem, gerçi doktorum Hasan Fındık olunca değişir tabi,
sen şimdi eşine öptürmezsin de, :52: :54:
neyse tatlım tekrar geçmiş olsun, sıradaki operasyonunu 4 gözle bekliyoruz, bizi fazla bekletme oldumu canım:16: seni seviyorum,:54::16:

Çabuk gel annem bekletme

önemlisin sen
aklımız dudaklarda:) Hadi herkes beklemede.

Geçmiş olsun.İnşallah şahane olmuştur.

Kızlar bilgisayardan giremiyorum telden foto yükleyemiyorm.Msn ye gelin oradan foto atiyim ;))
varya yine kaçırdım fotoları :47: en çok görmek isteyen ben göremeyen yine bennnn :19:
bak yine kilo verdim meraktan yetiş kız :9: bugün o fotoları göremezsem düşün sana neler edeceğimi :23: :56:

varya yine kaçırdım fotoları :47: en çok görmek isteyen ben göremeyen yine bennnn :19:
bak yine kilo verdim meraktan yetiş kız :9: bugün o fotoları göremezsem düşün sana neler edeceğimi :23: :56:

:9::9: Ekledim,ekledim..Geyik sohbet bölümünede ekledim,dudak dolgusu bölümünede ekledim hatta albüm yaptım orayada ekledim :27: Hadi senin için burayada ekliyim hayatım... :16: Eki Görüntüle 433326 Eki Görüntüle 433327 Eki Görüntüle 433328 Eki Görüntüle 433329

geçmiş olsun arzum, umarım istediğin gibi olmuştur. güle güle kullan yeni dudaklarını...
ben hızlıca gidip fotolarına bakiim:10:

bu sayfadada çıkıyomuş gitmeme gerek kalmadı :)))

Son düzenleme:
Tek kelimeyle mükemmel olmuş ufakta olsa operasyon insanı bu kadar değiştirir mi?Sen olduğunu bilmesem başkasının dudakları zannederim.Doktorunu tebrik etmek lazım eşi bulunmaz bir doktormuş.Benim yerime tebrik et cnm olur mu:34:Kendisini internetten takip etmiştim resimlerini gördüm adam gibi adamlardan yahu gözüm yerinden:52: fırladı yakışıklıda :27:ayyy napıyorum ben ya kızlar kusura bakmayın artık kendimi dağıtıyorum böyle:37:Neyse güle güle kullan cnm kozmetik sektörü yaşadı yani iş çamaşırlarından sonra bu sektörede el attın :23:

Tekrardan güle güle kullan. Çok beğendim bide rujlarının rengi o kadar tatlıki... Karamelin dediği gibi iştah açıyoor:27: tek kusur o da kusur sayılmaz ama üst dudağın yan taraflarına hafif dolgu olsa? Yani tabi doktor daha iyi bilir de öyle daha şeker olurdu bence. Tabi canım bu benim fikrim vee bu sonucun başarılı , doğal , uyumlu , güzel olduğu gerçeğini değiştirmiyor:34:

ben memnunum cnm ilk zamanlar büyük oldu diye baya canımı sıktım ama şimdi alıştım :23: benden başka ameliyat olan var tabiki :9: ama burda değiller ben araştırırken tanıştım onlarla
doktorum küçültme üstünede çok iyiydi beni en çok çeken o olmuştu çünkü küçültme işlemi daha zor ve onu iyi yapanın işinin ehli olduğunu düşünüp protez uygulanan hastalarını araştırdım tanıştığım kişiler beni tatmin etti ve karar verdim :16:
benim önceden b cup idi şimdi d cup ama bazı markalarda c cup ta oluyor :42: soru sormanda sıkıntı yok yeterki yardım edebileyim inşallah istediğine kavuşursun sende :16:

canım benim göğüs dokum neredeyse hiç yok.o yüzden kararsızım nasıl olur diye.doktor sana hiç yaptığı operasyonların fotosubu falan gösterdimi.bilemiyorun çok kararsız kaldım.eşim zaten biraz sıkıntılı davranıyo konuya.zor ikna ettim.sen ıspartadamı oturuyorsun.birde dikiş izlerinin durumu nasıl. onların fotosunu koyarmısın.sadece dikiş izi gözükecek şekilde.[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun öncelikle,yazınızı okuyunca benim hemen dikkatimi çekti...meme küçültme alanında çok başarılı bir doktor tanıyorum..Ercan karacaoğlu...benimde doktorum kendisi benim gibi bir çok kişi var forumdan....adını altın harflerle yazdırdı yaptığı işlerle:nazar:sizin yazınızda da başka doktordan bahsetmişsiniz merak ettim...adını yazarsanız soran arkadaşlara tavsiye ederiz...

Back