Açıklama yapmaya çalıştıkça bazı insanlar senin üzerine üzerine gelirlerse sinirler bozulur evet.Kimse kendi çöpünü görmez,imese bembeyaz değildir...Evet sinirlerimin bozulduğu doğru,yaptıgım bunca iyi niyet samimilik ve yardımdan sonra bunlarla karşılaşmak üzücü oluyor...
Albümleri siliyorum arkadaşlar,belki uzun bir sürede uğramam artık...
Hay Allah, kiz Arzu seni kim sinirlendirdi bu kadar yafs? Sen neden o guzel canini uzuyorsun bos yere? Hem bizleride uzuyorsun? O nasil soz oyle, uzun zamandirda girmem filan. Senin burda bizlere ne kadar faydan var bilmiyormusun? Oldu mu hic ya? Olmaz tabiki!
Biz Seni Cok Sefiyozzzzz, sen bizi hicmi sefmiyonnnnn?
Arzum buraya, yumruk havayaaaaaaaaaaaa.
Merhaba canım,protez büyüklüklerimiz aynı sayılır sadece ameliyat yöntemimiz farklı.Kas altı yönteminde ağrı,ameliyat sonrası oluşabilen ödem daha fazla olur.Kas proteze baskı uygular ve protezin büyüklüğünü biraz kamufle eder.Şu an ödemlerdende dolayı büyük geliyor olabilir,hatta şekilleri bile değişik durabilir.İnan bana zamanla ödemler gidecek ve harika bir büyüklüğe,kıvama ve görüntüye gelecekler.Boy,kilo,omuz vücut yapımız farkı nedir bilemiyorum ama fotolarına bak tabi.Yaklaşık görüntünün nasıl olabileceği konuğruosunda yardımı olur tabiZamanla gözünde alışacak ve bir seneye kadar degişecek dogallaşacaklar emin ol,bana güven Arkadaşlık teklifini kabul ettim canım,bakabilirsin....
Açıklama yapmaya çalıştıkça bazı insanlar senin üzerine üzerine gelirlerse sinirler bozulur evet.Kimse kendi çöpünü görmez,imese bembeyaz değildir...Evet sinirlerimin bozulduğu doğru,yaptıgım bunca iyi niyet samimilik ve yardımdan sonra bunlarla karşılaşmak üzücü oluyor...
Kızlar,hepinize tek tek Teşekkür ediyorum.Dün gerçekten çok çok üzüldüm.Birde ben sessiz kaldıkça herkes üstüme üstüme geldi,bir anda boguluyormuşum gibi hissettim kendimi.Meme albümümüde sildimBirde bu aralar biraz sıkıntılarım var,biraz sıkıntılı günler yaşıyordum.Ama bugün kendimi inanılmaz pozitif,mutlu hissediyorum İnşallah kimse canımı sıkmazda böyle devam eder..... Saygı sevgi karşılıklıdır....Neyse biraz beklentinde ben kahvaltımı yapıyim öyle giriyim bu derin hassas mevzulara
Yaa hafta sonu iki gun foruma giremedim neler olmuş nelerrrr???? Konuyu anlayabilmek için bayagı bir gerilere gittim yani.Ben Arzum dan arkadaşlık talebi gelince nooluyoruz dedim telefondan girdiydim iki dakka bakayım diye.Ama durumu hemen anladım herhalde bir yanlışlık oldu listesi silindi bu kız beni gene ekliyor dedim.Ama millet ne kadar abartmış niye beni sildin diye falan kızcagız acıklamasını da yapmış sonuçta.Yapmayın arkadaşlar kimse kimseyi kırmasın hadi hadi daha buluşcazz dondurma yicezz
evet canım haklısın doktorumda daha şeklin oturmadığını biraz sabretmem gerektiğini söyledi. Gerçi şuanki halide çok güzelde insan senelerde ufacık göğüslerle dolaşınca biraz garipsiyor:) bugün ilk kez dışarıya çıktım ağrım yok ama göğüs kafesimde bir baskı hissediyorum sanırım buda normaldir, zamanla geçecek. Gülme öksürme gibi tekpilerim olamıyor henüz:) en büyük sorun sırt üstü yatma sen ne kadar zamanda uyku sorununu çözebilmiştin? sürekli aynı şekilde yatmak ciddi uyku problemi yaratıyor doğrusu.
bu arada dudak dolgun gerçekten süper görünüyor bayıldım diyebilirim. Bende hasan bey ile sürekli gittiğim esteword güzellik merkezi arasında kalmıştım. dudak dolgusunu hasan beyde yaptırmaya karar verdim senden sonra:)
hala neler olduğunu anlayamasam da,hoş anlamaya çalışmaya da niyetim yok
alıştık...
arzum sen nereye gidiyosunuzak falan demem uçarım burdan sana heee kızdın birilerine hemen uzaklaş olduuuu cnm kız bana bak tatil zamanı geldide bahane mi arıyosun sen böyle kolay kolay pes diyip gitmezdin memetör lük öyle kolaymı biz burda yaşlanıcaz daha torunları konuşcaz ayy bizim kız torunlar ne fırlama olur heee düşünsene bizden babaanne gece gece seni güldürücem diye kendimi kırdım geçirdim yok biyere gitmek
arzumcum lütfen bu site kesinlikle sensiz olmaz. Bundan en fazla 10 gün önce çok üzgünüm dedim ilk yardıma sen koştun ben teklif etmeden msn adresini verdin,istersen görüşebiliriz dedin ,ve eminim benim gibi daha kaç arkadaşa böyle destek oldun zor anlarında veya mutlu anlarında yanında oldun ,senin iyi kalbini güzel yüreğini göremeyen insanları düşünmek bile istemiyorum ,lütfen arzucum seni anlayamayan insanlar için sakın kendini üzme ve nolur arkadşlığını dostluğunu bizlerden esirgeme,seni seviyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?