• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Hay Allah, kiz Arzu seni kim sinirlendirdi bu kadar yafs? Sen neden o guzel canini uzuyorsun bos yere? Hem bizleride uzuyorsun? O nasil soz oyle, uzun zamandirda girmem filan. Senin burda bizlere ne kadar faydan var bilmiyormusun? Oldu mu hic ya? Olmaz tabiki!
Biz Seni Cok Sefiyozzzzz, sen bizi hicmi sefmiyonnnnn? :16:

Arzum buraya, yumruk havayaaaaaaaaaaaa. :36:

Açıklama yapmaya çalıştıkça bazı insanlar senin üzerine üzerine gelirlerse sinirler bozulur evet.Kimse kendi çöpünü görmez,imese bembeyaz değildir...Evet sinirlerimin bozulduğu doğru,yaptıgım bunca iyi niyet samimilik ve yardımdan sonra bunlarla karşılaşmak üzücü oluyor...

Albümleri siliyorum arkadaşlar,belki uzun bir sürede uğramam artık...

Arzum bunu yapma bence canim,yanlis alasilma oldu bariz..Herkes bi sekilde listenden silinmis ,ama biz sen sildin sadik ama bugu durumu acikladin bitti gitti iste.Kimseye ozel bi davraisin tavrin yok tamamen yanlislikla olan birsey.Bu kadar basit bir olay icin ugraramamazlik filan yapma sakin!!!

Biraz geriye gidince anladim konuyu. Yahu kizlar, burda tamamen yanlis anlasilma var. Biri doktorundan cok memnun, digeri memnun kalmadim diyor ve herkez yanlislikla listeden silinince, doktorundan memnun kalmadik dedigimiz icin listeden cikardin diyor. Kizlar, demekki siz Arzuyu yeterince tanimamizsiniz. Eger birazcik olsun tanisaydiniz, boyle dusunmezdiniz / davranmazdiniz.

Neyse, yanlis anlasilma olduguna gore, Arzucuga bir ozur borcluyuz, bence... :46:

Arzuuuum.... Ben ağlayarak ilk konumu açtığımda konunun onaylandığının farkına varmadan bi baktm sen yazdın bana... İçimi rahatlattı. Ameliyat kararımda büyük etken oldun. Sadece benm değil çoğu kişinin de öyle.. Gereksiz tartışmalar için değmez. Yapma böyle.. Tamam sinirlendn.. Tamam haklıydın da. Ama boşver milleti listeni daha dikkatli seçersn olur biter. Üzme bizii :( hem sen olmazsan ben ilk kime haber verip kimden fikir alacağım ? Foruma her girdiimde kimin albümlerine bakıp vaaay be taş gibi kadın ! diyeceğim ? Son olarak şarkı sözü gelsn : Gitme yoksa atlarım en yakın köprüdeeeen :kkk:

Hay Allah, kiz Arzu seni kim sinirlendirdi bu kadar yafs? Sen neden o guzel canini uzuyorsun bos yere? Hem bizleride uzuyorsun? O nasil soz oyle, uzun zamandirda girmem filan. Senin burda bizlere ne kadar faydan var bilmiyormusun? Oldu mu hic ya? Olmaz tabiki!
Biz Seni Cok Sefiyozzzzz, sen bizi hicmi sefmiyonnnnn? :16:

Arzum buraya, yumruk havayaaaaaaaaaaaa. :36:

Merhaba Sevgi samimiyet dereceni bilemem ama Arzum benimde sevdiğim...yazıştığım telde de konuştuğum bir insan ha çok samimi can ciğer değilim tabi tanışmadım...herkese yardım ettiği doğru bunun tersini ne ben ne de diğer arkadaşlar yazdı..ortada özür dilenecek bir durum yok...en kısa zamanda gireceğine eminim foruma...sevgiler

Son düzenleme:
Arzum, dünkü yazIsmalarda, hata nerede anlamadIm?
Yada tesadüfmüydü diyosun.... BurasInI terk edecek kadar da önemli olamazki........:5:.

Merhaba canım,protez büyüklüklerimiz aynı sayılır sadece ameliyat yöntemimiz farklı.Kas altı yönteminde ağrı,ameliyat sonrası oluşabilen ödem daha fazla olur.Kas proteze baskı uygular ve protezin büyüklüğünü biraz kamufle eder.Şu an ödemlerdende dolayı büyük geliyor olabilir,hatta şekilleri bile değişik durabilir.İnan bana zamanla ödemler gidecek ve harika bir büyüklüğe,kıvama ve görüntüye gelecekler.Boy,kilo,omuz vücut yapımız farkı nedir bilemiyorum ama fotolarına bak tabi.Yaklaşık görüntünün nasıl olabileceği konuğruosunda yardımı olur tabi :34:Zamanla gözünde alışacak ve bir seneye kadar degişecek dogallaşacaklar emin ol,bana güven :nazar:Arkadaşlık teklifini kabul ettim canım,bakabilirsin....

evet canım haklısın doktorumda daha şeklin oturmadığını biraz sabretmem gerektiğini söyledi. Gerçi şuanki halide çok güzelde insan senelerde ufacık göğüslerle dolaşınca biraz garipsiyor:) bugün ilk kez dışarıya çıktım ağrım yok ama göğüs kafesimde bir baskı hissediyorum sanırım buda normaldir, zamanla geçecek. Gülme öksürme gibi tekpilerim olamıyor henüz:) en büyük sorun sırt üstü yatma sen ne kadar zamanda uyku sorununu çözebilmiştin? sürekli aynı şekilde yatmak ciddi uyku problemi yaratıyor doğrusu.
bu arada dudak dolgun gerçekten süper görünüyor bayıldım diyebilirim. Bende hasan bey ile sürekli gittiğim esteword güzellik merkezi arasında kalmıştım. dudak dolgusunu hasan beyde yaptırmaya karar verdim senden sonra:)

hala neler olduğunu anlayamasam da,hoş anlamaya çalışmaya da niyetim yok
alıştık...
arzum sen nereye gidiyosun :20: uzak falan demem uçarım burdan sana :10: heee kızdın birilerine hemen uzaklaş olduuuu cnm :51: kız bana bak tatil zamanı geldide bahane mi arıyosun sen böyle kolay kolay pes diyip gitmezdin :20: memetör lük öyle kolaymı biz burda yaşlanıcaz :6: daha torunları konuşcaz :9: ayy bizim kız torunlar ne fırlama olur heee :52: düşünsene bizden babaanne :52: :52: :52: gece gece seni güldürücem diye kendimi kırdım geçirdim :9: :9: yok biyere gitmek :47:

Açıklama yapmaya çalıştıkça bazı insanlar senin üzerine üzerine gelirlerse sinirler bozulur evet.Kimse kendi çöpünü görmez,imese bembeyaz değildir...Evet sinirlerimin bozulduğu doğru,yaptıgım bunca iyi niyet samimilik ve yardımdan sonra bunlarla karşılaşmak üzücü oluyor...

arzumcum lütfen bu site kesinlikle sensiz olmaz. Bundan en fazla 10 gün önce çok üzgünüm dedim ilk yardıma sen koştun ben teklif etmeden msn adresini verdin,istersen görüşebiliriz dedin ,ve eminim benim gibi daha kaç arkadaşa böyle destek oldun zor anlarında veya mutlu anlarında yanında oldun ,senin iyi kalbini güzel yüreğini göremeyen insanları düşünmek bile istemiyorum ,lütfen arzucum seni anlayamayan insanlar için sakın kendini üzme ve nolur arkadşlığını dostluğunu bizlerden esirgeme,seni seviyoruzz:16:

hic bi sey anlamasamda seni uzdukleri belli. her ne ise uzme o tatli canini.ne bura sensiz olabilir ne sen bizsiz oyle degilmi?oyle oyle dedigini duyar gibiyim . tam gaz devam tatlim:34:seni seviyorum kk melegi:16:

Kızlar,hepinize tek tek Teşekkür ediyorum.Dün gerçekten çok çok üzüldüm.Birde ben sessiz kaldıkça herkes üstüme üstüme geldi,bir anda boguluyormuşum gibi hissettim kendimi.Meme albümümüde sildim :5: Birde bu aralar biraz sıkıntılarım var,biraz sıkıntılı günler yaşıyordum.Ama bugün kendimi inanılmaz pozitif,mutlu hissediyorum :52:İnşallah kimse canımı sıkmazda böyle devam eder..... :16: Saygı sevgi karşılıklıdır....Neyse biraz beklentinde ben kahvaltımı yapıyim öyle giriyim bu derin hassas mevzulara :31:

Ay tutuluyor tatlım ondandır.,

Gergınız gergındık ama bitti hepsi inş.güzel paylaşımlarını bekleriz.

Duruma ragmen ben bile pozitifim:1::1::1:

Kızlar,hepinize tek tek Teşekkür ediyorum.Dün gerçekten çok çok üzüldüm.Birde ben sessiz kaldıkça herkes üstüme üstüme geldi,bir anda boguluyormuşum gibi hissettim kendimi.Meme albümümüde sildim :5: Birde bu aralar biraz sıkıntılarım var,biraz sıkıntılı günler yaşıyordum.Ama bugün kendimi inanılmaz pozitif,mutlu hissediyorum :52:İnşallah kimse canımı sıkmazda böyle devam eder..... :16: Saygı sevgi karşılıklıdır....Neyse biraz beklentinde ben kahvaltımı yapıyim öyle giriyim bu derin hassas mevzulara :31:

Yerim senin o caniniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, hep mutlu ol, hep yuzun gulsun. Benimde arada bir moral sifir oluyor, etrafta catacak kimsede yok...Offffffffffffff

Yaa hafta sonu iki gun foruma giremedim neler olmuş nelerrrr???? Konuyu anlayabilmek için bayagı bir gerilere gittim yani.Ben Arzum dan arkadaşlık talebi gelince nooluyoruz dedim telefondan girdiydim iki dakka bakayım diye.Ama durumu hemen anladım herhalde bir yanlışlık oldu listesi silindi bu kız beni gene ekliyor dedim.Ama millet ne kadar abartmış niye beni sildin diye falan kızcagız acıklamasını da yapmış sonuçta.Yapmayın arkadaşlar kimse kimseyi kırmasın hadi hadi daha buluşcazz dondurma yicezz :kkk:

Yaa hafta sonu iki gun foruma giremedim neler olmuş nelerrrr???? Konuyu anlayabilmek için bayagı bir gerilere gittim yani.Ben Arzum dan arkadaşlık talebi gelince nooluyoruz dedim telefondan girdiydim iki dakka bakayım diye.Ama durumu hemen anladım herhalde bir yanlışlık oldu listesi silindi bu kız beni gene ekliyor dedim.Ama millet ne kadar abartmış niye beni sildin diye falan kızcagız acıklamasını da yapmış sonuçta.Yapmayın arkadaşlar kimse kimseyi kırmasın hadi hadi daha buluşcazz dondurma yicezz :kkk:

Guleguzel...selam canım evet daha dondurma yiyeceğiz:131: ozdy ile 2 tek attık daha keyifliydi:7: ama dondurmada olur arkadaşım

Olay liste mevzusu hiç değil en azından benim açımdan... Arzum çok net biliyor olayı ve benim ona olan tepkimi bugünde konuştuk..neyse onunda sıkıntılı dönemi yazılanlar bazen çok farklı algılanabiliyor...çok fazla alınganlık yapılabiliniyor...no problem... her şey yolunda sevgiler

evet canım haklısın doktorumda daha şeklin oturmadığını biraz sabretmem gerektiğini söyledi. Gerçi şuanki halide çok güzelde insan senelerde ufacık göğüslerle dolaşınca biraz garipsiyor:) bugün ilk kez dışarıya çıktım ağrım yok ama göğüs kafesimde bir baskı hissediyorum sanırım buda normaldir, zamanla geçecek. Gülme öksürme gibi tekpilerim olamıyor henüz:) en büyük sorun sırt üstü yatma sen ne kadar zamanda uyku sorununu çözebilmiştin? sürekli aynı şekilde yatmak ciddi uyku problemi yaratıyor doğrusu.
bu arada dudak dolgun gerçekten süper görünüyor bayıldım diyebilirim. Bende hasan bey ile sürekli gittiğim esteword güzellik merkezi arasında kalmıştım. dudak dolgusunu hasan beyde yaptırmaya karar verdim senden sonra:)

Canım gögsündeki baskı hissi normal tabi,geçecek canım.Ben mümkün olduğunca sırt üsü yatma süresini uzun tuttum.Bazen uykudan uyanıyordum kendimi yan yatmış buluyordum :34:
Canım göğüs estetiği ameliyat sonucumun olduğu albümü sildim.Bir ara senin için eklerim yine :54: Dudak dolgum gerçektende doğal ve harika oldu.Tavsiye ederim,bu ufak işlem bambaşka bir ifade veriyor insana.Hasi bakalım.Bindik bir alamete,gidiyoz kıyamete hoppaaa...:52:

hala neler olduğunu anlayamasam da,hoş anlamaya çalışmaya da niyetim yok
alıştık...
arzum sen nereye gidiyosun :20: uzak falan demem uçarım burdan sana :10: heee kızdın birilerine hemen uzaklaş olduuuu cnm :51: kız bana bak tatil zamanı geldide bahane mi arıyosun sen böyle kolay kolay pes diyip gitmezdin :20: memetör lük öyle kolaymı biz burda yaşlanıcaz :6: daha torunları konuşcaz :9: ayy bizim kız torunlar ne fırlama olur heee :52: düşünsene bizden babaanne :52: :52: :52: gece gece seni güldürücem diye kendimi kırdım geçirdim :9: :9: yok biyere gitmek :47:

Ahhhh... Tatillll....:31::31:kız ben tatilde olsamda elimde telefon yine girerimki foruma :9:Duramam herhalde ...Torunlara kalmadan önce benim kızı ele alırım,kızımıza benim gibi yapar torunlara kızımla çalışırız herhalde :9:

Sağol canîm benim,iyiki varsınız....:16::16:

arzumcum lütfen bu site kesinlikle sensiz olmaz. Bundan en fazla 10 gün önce çok üzgünüm dedim ilk yardıma sen koştun ben teklif etmeden msn adresini verdin,istersen görüşebiliriz dedin ,ve eminim benim gibi daha kaç arkadaşa böyle destek oldun zor anlarında veya mutlu anlarında yanında oldun ,senin iyi kalbini güzel yüreğini göremeyen insanları düşünmek bile istemiyorum ,lütfen arzucum seni anlayamayan insanlar için sakın kendini üzme ve nolur arkadşlığını dostluğunu bizlerden esirgeme,seni seviyoruzz:16:

Sağol canîm,bende sizi seviyorum canlarım benimm :16:

Back