• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

hic bi sey anlamasamda seni uzdukleri belli. her ne ise uzme o tatli canini.ne bura sensiz olabilir ne sen bizsiz oyle degilmi?oyle oyle dedigini duyar gibiyim . tam gaz devam tatlim:34:seni seviyorum kk melegi:16:
Sağol canım... Kocaman bir ÖYLE ÖYLEEE.... Bende seni seviyorum...:16:
Ay tutuluyor tatlım ondandır.,

Gergınız gergındık ama bitti hepsi inş.güzel paylaşımlarını bekleriz.

Duruma ragmen ben bile pozitifim:1::1::1:
Aynen öyle.Gergindik bitti :34:Hatta bu gün .... Anladın sen onu :23:
Yerim senin o caniniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, hep mutlu ol, hep yuzun gulsun. Benimde arada bir moral sifir oluyor, etrafta catacak kimsede yok...Offffffffffffff
Ama canım,burada çatma millete bir hafta sürüyor valla :1:Millette bunlamış,çatacak adam arıyor herhal...:22:
Yaa hafta sonu iki gun foruma giremedim neler olmuş nelerrrr???? Konuyu anlayabilmek için bayagı bir gerilere gittim yani.Ben Arzum dan arkadaşlık talebi gelince nooluyoruz dedim telefondan girdiydim iki dakka bakayım diye.Ama durumu hemen anladım herhalde bir yanlışlık oldu listesi silindi bu kız beni gene ekliyor dedim.Ama millet ne kadar abartmış niye beni sildin diye falan kızcagız acıklamasını da yapmış sonuçta.Yapmayın arkadaşlar kimse kimseyi kırmasın hadi hadi daha buluşcazz dondurma yicezz :kkk:
Dondurmaaaa.....:56: Yeriz birtanem,Yeterki Allahım can saglıgı versin huzur versin...Herşeyi yaparız bizde bu dostluk varken :13:
Guleguzel...selam canım evet daha dondurma yiyeceğiz:131: ozdy ile 2 tek attık daha keyifliydi:7: ama dondurmada olur arkadaşım

Olay liste mevzusu hiç değil en azından benim açımdan... Arzum çok net biliyor olayı ve benim ona olan tepkimi bugünde konuştuk..neyse onunda sıkıntılı dönemi yazılanlar bazen çok farklı algılanabiliyor...çok fazla alınganlık yapılabiliniyor...no problem... her şey yolunda sevgiler

Canımm... Ne olur,en azından benim konumda bitirin bu mevzuyu..Tekrar tekrar o konuyu okumak,sıkıntı gerginlik veriyor...Lütfen.....:29:

arzucum, sıkma canını tatlım, meyve veren ağaç taşlanır derler biliyorsun, gençsin, güzelsin, iyi kalplisin, akıllısın, candansın, boş değilsin, araştırmacısın, yardımseversin, ilgilisin, daha ne söyleyim, sana sürekli yorum yazan herkesin ortak düşüncesi budur bence, seninle herkes başa çıkamaz, yarışamaz, gül geç hepsine,
benim operasyonum öncesi ve sonrasındaki desteklerin için sana minnettarım, doktor seçimimde ve hatta kesi yerimin kararında bile çok etkili oldun, iyi ki seninle karşılaşmışım, herşey o kadar mükemmel ki, hasan beye her türlü operasyon için gözüm kapalı evet derim, o tanıdığım en saygıdeğer ve mükemmel, eşine az rastlanır bir doktor.
tatlım değer verdiğin insanların dediklerine takıl, diğerlerini ... bile takma,
çok öptüm seni, :54:
(bu akşam belki ben de gelirim hasan beye, randevu almadım, çünkü bu saatten sonra boş saat bulamam herhalde, hasan bey biliyorsun çok yoğun, emrivaki yapacağım artık, hayır demeyeceğini ve çok sevineceğini biliyorum, ikimizi birlikte görünce):52:
:16::54:

arzucum, sıkma canını tatlım, meyve veren ağaç taşlanır derler biliyorsun, gençsin, güzelsin, iyi kalplisin, akıllısın, candansın, boş değilsin, araştırmacısın, yardımseversin, ilgilisin, daha ne söyleyim, sana sürekli yorum yazan herkesin ortak düşüncesi budur bence, seninle herkes başa çıkamaz, yarışamaz, gül geç hepsine,
benim operasyonum öncesi ve sonrasındaki desteklerin için sana minnettarım, doktor seçimimde ve hatta kesi yerimin kararında bile çok etkili oldun, iyi ki seninle karşılaşmışım, herşey o kadar mükemmel ki, hasan beye her türlü operasyon için gözüm kapalı evet derim, o tanıdığım en saygıdeğer ve mükemmel, eşine az rastlanır bir doktor.
tatlım değer verdiğin insanların dediklerine takıl, diğerlerini ... bile takma,
çok öptüm seni, :54:
(bu akşam belki ben de gelirim hasan beye, randevu almadım, çünkü bu saatten sonra boş saat bulamam herhalde, hasan bey biliyorsun çok yoğun, emrivaki yapacağım artık, hayır demeyeceğini ve çok sevineceğini biliyorum, ikimizi birlikte görünce):52:
:16::54:

Sagol canım..Benim forumda yaşadıgım can sıkıcı olay sedece bu degildiki malesef.Ara ara bazı kişiler benimle ugraşmaya çalıştı..Nedense artık :19: Beni bilen biliyor ve ilgileniyor,birşeyler yazıyorlar sagolsunlar..Ben bazı arkadaşlara,sizlere birşeyler verebildiysem,yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Amaçta zaten yardımcı olabilmek degilmidir..Gerçi bazı kişiler farklı amaçlardada bulunabiliyorlar ama ne yapalım,kişilik meselesi işte..
İyiki geldin,gördüm seni.Konuştuk,dertleştik :29: Tekrarlayalim bebegim bunu... :13::7:

Sagol canım..Benim forumda yaşadıgım can sıkıcı olay sedece bu degildiki malesef.Ara ara bazı kişiler benimle ugraşmaya çalıştı..Nedense artık :19: Beni bilen biliyor ve ilgileniyor,birşeyler yazıyorlar sagolsunlar..Ben bazı arkadaşlara,sizlere birşeyler verebildiysem,yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Amaçta zaten yardımcı olabilmek degilmidir..Gerçi bazı kişiler farklı amaçlardada bulunabiliyorlar ama ne yapalım,kişilik meselesi işte..
İyiki geldin,gördüm seni.Konuştuk,dertleştik :29: Tekrarlayalim bebegim bunu... :13::7:

Canım senin bu foruma verdiğin emeği hiç kimse vermemiştir. Ben kendi adıma sana çok teşekkür ederim. Ve her zmaan senin yanında yer alacağımıda bilmeni isterim. Sen kimseye bakma canım doğru bildiğin her şeyi yap ve yaz.. Verdiğin ve verecek olduğun emeklerin için tekrar çok teşekkür ederim. Hiç kimse ve hiç bir şey için o güzel canının sıkmaya değmez güzelim.. Sevgiler Canım..

Canım senin bu foruma verdiğin emeği hiç kimse vermemiştir. Ben kendi adıma sana çok teşekkür ederim. Ve her zmaan senin yanında yer alacağımıda bilmeni isterim. Sen kimseye bakma canım doğru bildiğin her şeyi yap ve yaz.. Verdiğin ve verecek olduğun emeklerin için tekrar çok teşekkür ederim. Hiç kimse ve hiç bir şey için o güzel canının sıkmaya değmez güzelim.. Sevgiler Canım..

Sagol canım benim.. :29: Elimden geldigince,Allahım saglık sıhhat verdikçe sizlere yardımcı olacagım inşallah...Teşekkür ediyorum,çok öptüm bende... (Yanaktan :34: )

Sagol canım benim.. :29: Elimden geldigince,Allahım saglık sıhhat verdikçe sizlere yardımcı olacagım inşallah...Teşekkür ediyorum,çok öptüm bende... (Yanaktan :34: )

Canım bende her zaman senin takipçin olacağım.. Çünkü vediğin bilgiler çok değerli benim ve bizim için.. Sevgiler bende öptüm güzelim..

taş gibi hatun maaşallah, her daim güzel, ben geçen gün dudaklarını da gördüm , onlar da harika olmuşlar, arzunun güzelliğine güzellik katmışlar,
çok doğal ve yerinde bir dolgu olmuş, hiç abartısız,

Yok canım.Evlenmeden önce gayet güzel göğüslerim vardı.Dolu dolu,yuvarlak :21:Herşey evlenipte iki çocuk dogurup emzirince oldu zaten,gitti canım göğüsler.Ama şimdi yine geldi şahane gögüslerr...:16:

taş gibi hatun maaşallah, her daim güzel, ben geçen gün dudaklarını da gördüm , onlar da harika olmuşlar, arzunun güzelliğine güzellik katmışlar,
çok doğal ve yerinde bir dolgu olmuş, hiç abartısız,

Sağol canım benim :16:Hep böyle güzel,doğal,abartısız sonuçlar almak dileğiyle ... Ellerine saglık Hasan Fındık :46:Dokunduğun yerler güzelleşiyor,mucizeler yaratıyorsun....:nazar:

Back