Selam kızlar,bu günü çok bekledim.Bugün Hasan Fındıgın sekreterini aradım ve ameliyat olmak istedigimi,bana en kıssa zaman için gün vermesini söyledim.14 Şubat 2011 de,saat 7 de hastanede kan tahlileri için gelmemi ve iki saat sonra ameliyata girecegimi söyledi.Bu iki saat içinde doktorumla uzun uzun konuşacagız tekrar.Daha öncesinde ameliyat görüşmesi için gitmiştim ben muayenehanesine,tabi ameliyattan öncede konuşacagımızı söylemişti.Bana kas zarı altı teknigi ile ameliyatımı yapacagını,ister meme ucundan,ister meme altından girebilecegini,seçimi bana bıraktıgını söyledi.Meme ucundan süt bezlerinin bir miktar zarar görecegini söyleyince,artık çocuk düşünmedigimi söyledim,his kaybı konusundada,kesinlikle böyle bir sorun yaşamayacagıma dair garanti verdi.Ben mem ucu kesisini seçtim.Mentor,yuvarlak,yüksek profil proteze karar verildi.Büyüklük olarakta ameliyat günü ölçülerim alındıktan sonra yaklaşık cc yi bana söyleyecek.Ben vücudumun alacagı en büyük protezi istedigimi söyledim.Şimdilik bu kadar,gelişmeleri yazmaya devam edecegim tabiki.Desteklerinizi,önerilerinizi ve en önemlisi dualarınızı eksik etmeyin lütfen.Hepinizi çok seviyorum.İyiki varsın Kadınlar Kulübü.
arzum masallah diyorum cok güzel olmus gercekten,boncugumu da koyuyum da cok tessekkür ederim özelden mesaj atmissin,eklemissin beni,suanda daha özelden yazamiyorum ama cidden cok sagol.verdigin fikirleri dikkate alacagim emin ol,aslinda daha cok sormak istedigim soru varda sabirla özelden mesaj atacagim günü bekliyorum::))sagolsun gizem de fikir verdi,hatta hasan findik deyince ben gizem söyledi seni ...ikinize de oyüzden coook tessekküre ediyorum ((aslinda baska yere yazmistim bunu buraya birdaha ekledim belki ordan görmessin diye,sonra üzülürüm tessekkür edemezsem cünkü