canım bence sana cok yakısır kesinlikle almalısın
penti mayo katoloğunda siyah bir mayo var. orta kısmı dantelli. o müthiş! bu tarz mayolara bayılıyorum!bu mayonun beyazı da bronz ten için harika olur. şimdiden alsam mı acaba :26:
Canım,telaş yapma.Pansumanlık bir durumun yoksa,şiddetli agrı yada gögüste bir farklılık.. 4 gün sonra kontrole gidebilirsinMasaj olayı ameliyat yöntemine ve gögüs durumuna göre başlanıyor.Genellikle ikinci haftadan sonra masaja başlanıyor,kimi zamanda birinci aydan sonra.Doktorun eger gerek görürse masajı önerecektir.Belki gerek bile kalmayacaktır...
Dikişlerinin üzerindeki kabuklanma normal,kaldırmadıgın sürece bir sorun teşgil etmez.9.Günden sonra pansumana gerek yok.Doktorunun asistanı banyo yapabilirsin dediyse ayakta,hızlı bir şekilde,kollarını fazla zorlamadan ve çok sıcak olmayan bir suyla duş alabilirsin.Dikiş yerleri için bana doktorum Mavi Bephanthene krem kullanmamı tavsiye etmişti.Zararı olmaz,istersen kullanabilirsin..Bu kabuklanma olan yerin gerginligini alacak ve rahatlatacaktırÜzerindeki sütyen ameliyat sonrası takılan kalın,korse şeklinde korsemi acaba.Yoksa sporcu sütyenimi? İlk 3 ay sporcu sütyeni kullanman gögüslerinin daha iyi şekil almasına yardımcı olacaktır.Cicili bicili sütyenleri hemen kullanmayı düşünme.Daha vakti var Öpüyoruummm çookk
canımsın cok tesekkur ederım verdıgın bılgıler ıcın, sutyenım amelıyattan sonra takılan anane sutyenlerınden:) (sporcu sutyenı? hıcbır fıkrım yok bagısla bacım sutyen konusunda cahılım yabancıyım sutyen konusuna, ancak calısmalarım devam edecek sutyen konusunda) saka bı yana sagol arkadasım hersey ıcın.
Hmm...Sen bu mayoyu diyorsun galiba Eki Görüntüle 411445 Beyazı malesefki yok yaprakcıgım..Bronzlaşırken vücuda çizilmiş gibi bir görüntü çıkar sanırım bundadaBirde örme oldugu için pek tavisye etmem,suya girince azda olsa çeker,yamuk yumuk bir görüntü çıkabilir.Sen bilirsin
deniz için değil canım. ayna içinbir de örgü sütyenler vardır ya, onlara bayılırım. ameliyattan sonra inş bulurum ve alırım kırık beyazından..
Ayna derken??? :26: Anlamadım canım ..
keyif için yani. göğüssüz olduğum için böyle cicileri almadım ya şimdiye kadar...
keyif için yani. göğüssüz olduğum için böyle cicileri almadım ya şimdiye kadar...
Arzumcuğuuum nasılsıın :) yeni fotoğraflar göremiyoruz. Yeni ciciler aldığında mutlaka foto çek gözümüz güzel memiş görsün
arzucum naber, görüşemedik epeydir.
geçen haftaki randevumu iş yoğunluğumdan iptal etmek zorunda kaldım, öyle yoğundum ki, sana haber vermeyi atladım, kusura bakma canım nolur, bugün için randevu almıştım, son ana kadar gidemeyecektim ki, neyse sonunda sevgili doktorumuza gittim. kendimin durumundan çok, onu çok özlediğim için gittim :)çok seviyorum onu, o kadar içten ki, hep söylüyorum ya, her hastasına çok özel davranıyor, iyi ki onu tanımışız :))
neyse, memişleri kontrol etti, bunlar harika görünüyorlar dedi, biliyorsun şimdiye kadar, ben beğeniyordum, o beğenmiyordu, yani daha da güzelleşecekler diyordu, böyle diyince, o kadar mutlu oldum ki, herşey serbest , ne istersen yapabilirsin, dedi. eee artık 3,5 ay oldu, gerçi ben uzun zamandır, ne istersem yapıyorum ya, o ayrıfakat yüzmüyordum, bu hafta yüzmeye başlayacağım, biraz göbek yaptım, eritmem lazım, gerçi arkadaşlar, ben böyle diyince, fasülye göbeği diyorlar, çok kızıyorlar, sen göbek görmemişsin diye,
şükürler olsun, bu sene kendimi çok mutlu hissediyorum,
sen de ne var ne yok, iyi misin, arada şirket mailime mail yaz da haberleşelim, şu sıralar işyerinden buraya giremiyorum, malum, yoğun bir dönem, bu yaz da böyle geçer,
öpüyorum kocaman, sevgilerimle,
Sagol canımm..Bir bulabilsem hemen deniyip alıcamdaBulamadım henüz.Mayolar,bikiniler yeni yeni gelmeye başlamış
Gözdecigimmmm...Canımmmm... Valla dolap iç çamaşırı taşıyor Çok çok begendigim,dikkatimi çeken bir çamaşır bulursam ancak alırım.Yoksa inan artık ihtiyacım yok.Hem şimdi yaz geldi,valla çamaşır fazla kullanmayı düşünmüyorum açıkcası ( Hasan bey duymasın ) Şimdi sıra bikinilerde,mayokinilerde.Yeni bir albüm yaparım inşallah 2012 yaz kreaksyonu diye
Canım beniim umarım een eeen eeeen güzelleri senin oluur :) bi ameliyat ol da gerisi tatlı telaşlar
Hmmm...anladım canım.Al madem o zaman çok begendiysen.Aklında kalacagına üstünde kalsın....
arzumum cnm arkadaşım,nasılsın?? sanırım sıkıntılı günler biraz düzeliyo gibi inşallah.evden girebiliyorum yine nete.bizim durumlar karışıktı biraz.vallahi başta seniiiiiiiiiiiiiiiiiii ve tüm arkadaşları özledim.arasıra bakmak yetmiyo valla foruma,insanın aklı sürekli burda oluyo.sana bilahare özel yazıcam arkadaşım öptm kocaman
Hoşgeldin canım arkadaşımm...Yoklugunu burada,forumda hissettim inan.Senden gelecek mesajı bekledim hep,aklımdasın kesinlikle Özel mesajını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?