- 15 Ekim 2010
- 16.011
- 8.835
- 498
arzucum naber, görüşemedik epeydir.
geçen haftaki randevumu iş yoğunluğumdan iptal etmek zorunda kaldım, öyle yoğundum ki, sana haber vermeyi atladım, kusura bakma canım nolur, bugün için randevu almıştım, son ana kadar gidemeyecektim ki, neyse sonunda sevgili doktorumuza gittim. kendimin durumundan çok, onu çok özlediğim için gittim :) çok seviyorum onu, o kadar içten ki, hep söylüyorum ya, her hastasına çok özel davranıyor, iyi ki onu tanımışız :))
neyse, memişleri kontrol etti, bunlar harika görünüyorlar dedi, biliyorsun şimdiye kadar, ben beğeniyordum, o beğenmiyordu, yani daha da güzelleşecekler diyordu, böyle diyince, o kadar mutlu oldum ki, herşey serbest , ne istersen yapabilirsin, dedi. eee artık 3,5 ay oldu, gerçi ben uzun zamandır, ne istersem yapıyorum ya, o ayrı fakat yüzmüyordum, bu hafta yüzmeye başlayacağım, biraz göbek yaptım, eritmem lazım, gerçi arkadaşlar, ben böyle diyince, fasülye göbeği diyorlar, çok kızıyorlar, sen göbek görmemişsin diye,
şükürler olsun, bu sene kendimi çok mutlu hissediyorum,
sen de ne var ne yok, iyi misin, arada şirket mailime mail yaz da haberleşelim, şu sıralar işyerinden buraya giremiyorum, malum, yoğun bir dönem, bu yaz da böyle geçer,
öpüyorum kocaman, sevgilerimle,
Şu kahvaltımı yapiyim,döncem sana kaçak seniiii...
Öhöömm..Kahvaltım yeni bittide :125:
Sen nerelerdesin bakiyim haa..Bak forumda senden foto bekleyen,Hasan beye görüşmeye gidecek birsürü arkadaşlar var..Senden foto istiyorlar,görmedinmi mesajları..http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/407102-speak-meme-estetigi-ameliyati-7.html#post24499942 Takipte kal...
Cherry87 ve Melita arkadaşlarımız 19 Mayısta randevu almışlar Hasan beye.Bende gidecegim.Saat 15:30 da buluşma var anlayacagın.Sende gelsene kız Kaynatırız valla
Bu arada Hasan bey ile yazdıgın tüm düşüncelere katılıyorum.Doktor öncelikle hastasını anlayacak,isteklerini,beklentilerini anlayacak,saygı duyacak.Sadece kendine göre dogru olan yöntemi,protez şeklini v.s. hastaya ikna etmeye ugraşmayacak.Yani görecek,anlayacak...Ben boşuna araştırmadım,doktor doktor gezmedim yani.Bu kadar ugraşma,araştırmanın sonucundada karşılıgını aldım ve çok mutluyum Allahıma şükür..Diger doktorlardan birine ameliyat olsaydım tabi yöntemine ve protez büyüklügüne bana uygun olanı bu derdim,överdim.Nerden bileceksinki..Ama araştırınca farklı görüşler,tavsiyeler ortada olunca aslında sana uygun olan herşeyi sende görebiliyorsun...Hasan bey ve ekibi harikalar.Buradan onları ne kadar övsem azdır.Hem fiyat olarak hemde ilgisi süper.Hani çok para,iyi sonuç mantıgı vardırya.Ben buna katılmıyorum..Asla..kiii burada,forumda gayet ortalarda,makul,olabilecek bir paraylada ne kadar harika,başarılı sonuçlar çıktıgını hepimiz gördük,şahit olduk... Ama birinin verecek çok parası vardır,verir,gözüne gelmez,doktorada güvenir,içine siner..Olabilir tabi,saygım var.Mutluysalar ne güzel.Önemli olan herkesin mutlu olması,bir problemle karşılaşmaması öyle degilmi
Hasan bey memişleri begendiyse Tamamdır yani,olmuşlar demekki.Biliyorum canım.Sen harikalar,çok güzeller diyordun ama Hasan bey hayır,daha güzel degiller,zamanı var,bekle diyordu çünkü..Ay bak merak ettim şimdi,Lütfen foto paylaşşş..Arkadaş listeni kontrol etmeyi unutma tabi Yüzmekk... Çookk özledim valla bende.Havuza gidiyorum ama ııhh..Denizin yerini hiçbirşey tutmuyor.Güneş şööyyllee kızdıracak...Yanacaksın sonra kendini serin sulara atacaksınn... Gelsin artık yazz...
Mailine yazarın tabi canım,inan benimde pek vaktim olmuyor.Buradan özel mesajlara cevap yazıyorum,10 dakka bekliyorum.Herkese hemen cevapta yazamıyorum tabi.İnşallah arkadaşlarım beni anlıyorlardır,darılmıyorlardır...G