• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

arzucum naber, görüşemedik epeydir.
geçen haftaki randevumu iş yoğunluğumdan iptal etmek zorunda kaldım, öyle yoğundum ki, sana haber vermeyi atladım, kusura bakma canım nolur, bugün için randevu almıştım, son ana kadar gidemeyecektim ki, neyse sonunda sevgili doktorumuza gittim. kendimin durumundan çok, onu çok özlediğim için gittim :):16: çok seviyorum onu, o kadar içten ki, hep söylüyorum ya, her hastasına çok özel davranıyor,:16: iyi ki onu tanımışız :))
neyse, memişleri kontrol etti, bunlar harika görünüyorlar dedi, biliyorsun şimdiye kadar, ben beğeniyordum, o beğenmiyordu, yani daha da güzelleşecekler diyordu, böyle diyince, o kadar mutlu oldum ki, herşey serbest , ne istersen yapabilirsin, dedi. eee artık 3,5 ay oldu, gerçi ben uzun zamandır, ne istersem yapıyorum ya, o ayrı :9: :9: fakat yüzmüyordum, bu hafta yüzmeye başlayacağım, biraz göbek yaptım, eritmem lazım, gerçi arkadaşlar, ben böyle diyince, fasülye göbeği diyorlar, çok kızıyorlar, sen göbek görmemişsin diye,
şükürler olsun, bu sene kendimi çok mutlu hissediyorum,
sen de ne var ne yok, iyi misin, arada şirket mailime mail yaz da haberleşelim, şu sıralar işyerinden buraya giremiyorum, malum, yoğun bir dönem, bu yaz da böyle geçer,
öpüyorum kocaman, sevgilerimle,:10::16::54:

Şu kahvaltımı yapiyim,döncem sana kaçak seniiii...:4:

Öhöömm..Kahvaltım yeni bittide :125: :9:
Sen nerelerdesin bakiyim haa..Bak forumda senden foto bekleyen,Hasan beye görüşmeye gidecek birsürü arkadaşlar var..Senden foto istiyorlar,görmedinmi mesajları..http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/407102-speak-meme-estetigi-ameliyati-7.html#post24499942 Takipte kal...
Cherry87 ve Melita arkadaşlarımız 19 Mayısta randevu almışlar Hasan beye.Bende gidecegim.Saat 15:30 da buluşma var anlayacagın.Sende gelsene kız :34: Kaynatırız valla :21:
Bu arada Hasan bey ile yazdıgın tüm düşüncelere katılıyorum.Doktor öncelikle hastasını anlayacak,isteklerini,beklentilerini anlayacak,saygı duyacak.Sadece kendine göre dogru olan yöntemi,protez şeklini v.s. hastaya ikna etmeye ugraşmayacak.Yani görecek,anlayacak...Ben boşuna araştırmadım,doktor doktor gezmedim yani.Bu kadar ugraşma,araştırmanın sonucundada karşılıgını aldım ve çok mutluyum Allahıma şükür..Diger doktorlardan birine ameliyat olsaydım tabi yöntemine ve protez büyüklügüne bana uygun olanı bu derdim,överdim.Nerden bileceksinki..Ama araştırınca farklı görüşler,tavsiyeler ortada olunca aslında sana uygun olan herşeyi sende görebiliyorsun...Hasan bey ve ekibi harikalar.Buradan onları ne kadar övsem azdır.Hem fiyat olarak hemde ilgisi süper.Hani çok para,iyi sonuç mantıgı vardırya.Ben buna katılmıyorum..Asla..kiii burada,forumda gayet ortalarda,makul,olabilecek bir paraylada ne kadar harika,başarılı sonuçlar çıktıgını hepimiz gördük,şahit olduk... Ama birinin verecek çok parası vardır,verir,gözüne gelmez,doktorada güvenir,içine siner..Olabilir tabi,saygım var.Mutluysalar ne güzel.Önemli olan herkesin mutlu olması,bir problemle karşılaşmaması öyle degilmi :34:
Hasan bey memişleri begendiyse Tamamdır yani,olmuşlar demekki.Biliyorum canım.Sen harikalar,çok güzeller diyordun ama Hasan bey hayır,daha güzel degiller,zamanı var,bekle diyordu çünkü..Ay bak merak ettim şimdi,Lütfen foto paylaşşş..Arkadaş listeni kontrol etmeyi unutma tabi :34:Yüzmekk... :31: Çookk özledim valla bende.Havuza gidiyorum ama ııhh..Denizin yerini hiçbirşey tutmuyor.Güneş şööyyllee kızdıracak...Yanacaksın sonra kendini serin sulara atacaksınn...:52: Gelsin artık yazz...
Mailine yazarın tabi canım,inan benimde pek vaktim olmuyor.Buradan özel mesajlara cevap yazıyorum,10 dakka bekliyorum.Herkese hemen cevapta yazamıyorum tabi.İnşallah arkadaşlarım beni anlıyorlardır,darılmıyorlardır...G

Arzumcum merhaba, bende başından beri forumunu okuyorum. Ben de ameliyat olalı 9 gün oldu sana masaj vermiş miydi Hasan bey masaj yapıyor musun?

Canım masaj vermişti evet ama çok kıssa bir süre yaptım.Benim daha öncesindede meme dokum oldugu için aslında çok gerginligim uzun sürmedi.Gögüslerim gayet dogal bir kıvama gelmişti.Hasan beye masaj yapmayacagım,daha fazla yumuşamasını istemiyorum dedim.Yapma,gerek yok zaten dedi ve bıraktım.Ama arada televizyon izlerken,otururken ellerimi gögüslerime götürüp masaj yapıyorum :34:En iyisi doktorun size özel önerecegi tavsiyedir arkadaşlar.Her kişinin gögüsleri aynı durumda olmuyor :34:

Bu çook büyük bir keyif olsa gerek :) göğüsler bomba gibi , fizik güzel e daha ne olsuun:52: ben hiç bu duyguyu yaşayamadım biliyormusun.. Hayatımda hiiiç bikini giymedim benim için yaz hep işkence olarak geçti. Plajdaki kızları nasıl kıskanırdım. Hep bronzlaşıp beyaz üçgen bikini giymek istedim inan bunu çok istedim. Umarım bu yaz üçgen bikini giyebilirim. Beraber albüm yaparız 2012 kreasyonu diye :52:

Canım benimm..Bikinilerrr,plajdaki güzel gögüslü hatunlarrr....Hele hele o üçgen bikinilerr... :31:Aynı sorunları yaşadık,paylaştık.Şimdide mutlulugumuzu paylaşacagız inşallah.Bu yaz tadını çıkaracaksın Allahın izniyle :34: İnşallah sen tamamen iyileşte albümleri patlatırız :34:

Canım benimm..Bikinilerrr,plajdaki güzel gögüslü hatunlarrr....Hele hele o üçgen bikinilerr... :31:Aynı sorunları yaşadık,paylaştık.Şimdide mutlulugumuzu paylaşacagız inşallah.Bu yaz tadını çıkaracaksın Allahın izniyle :34: İnşallah sen tamamen iyileşte albümleri patlatırız :34:

valla arzucum ortalığı yıkmaya kararlısınnnn:52:

yarasın canım :52:
yarın fırsat bulabilirsem koyacağım resim ok. cumartesi gelmem çok kolay değil, akşamı bir programım var, hazırlanmam gerek, ama yine de şartları zorlarım.
öpüyorum, hoşçakal,

Öhöömm..Kahvaltım yeni bittide :125: :9:
Sen nerelerdesin bakiyim haa..Bak forumda senden foto bekleyen,Hasan beye görüşmeye gidecek birsürü arkadaşlar var..Senden foto istiyorlar,görmedinmi mesajları..http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/407102-speak-meme-estetigi-ameliyati-7.html#post24499942 Takipte kal...
Cherry87 ve Melita arkadaşlarımız 19 Mayısta randevu almışlar Hasan beye.Bende gidecegim.Saat 15:30 da buluşma var anlayacagın.Sende gelsene kız :34: Kaynatırız valla :21:
Bu arada Hasan bey ile yazdıgın tüm düşüncelere katılıyorum.Doktor öncelikle hastasını anlayacak,isteklerini,beklentilerini anlayacak,saygı duyacak.Sadece kendine göre dogru olan yöntemi,protez şeklini v.s. hastaya ikna etmeye ugraşmayacak.Yani görecek,anlayacak...Ben boşuna araştırmadım,doktor doktor gezmedim yani.Bu kadar ugraşma,araştırmanın sonucundada karşılıgını aldım ve

tatlim gunaydin nasil gidiyor.dun bir ara girdim acilende cikmam gerekti sana yazamadim aklimdan da cikmadin valla ozledim seni:16:goruyorumki sen tam gaz hep is basindasin iyiki varsin:46::nazar:
dusunuyorumda gecen yil bu zamanlar ne sikintili gunler geciriyordum hersey imkansiz gibiydi sanki yurudugum yol hep kör yoldu donup dolasip hep basa geliyordum bazen kecileri kaciracam sandim simdi ise ameliyati coktan unuttum.hep baktigimda gogsum bi kabariyor ki sorma kendimle gurur duyuyorum.:46:

hele yaz gelsin sutyensiz dolasacam :27:
sabah sabah neden yaziyorum dersen sikintida olan arkadaslar varsa korkmayin imkani olan hemen imkansiz diyenler ise butun sinirlari zorlayin olun ameliyati ve gorun o muhtesem duyguyu:27::32:
ha bu arada resmine bayildim nefis gorunuyo:34::nazar:

duyduk duymadık demeyin,
resim ekledim 2 adet :)
1 tanesi çok cesur, 1 aylık halim, diğeri de ilk dantel sütyenimle,

yarın kaldırıcam, haberiniz ola, maaşallah bana, şimdi çok daha güzeller, :16:

tatlim gunaydin nasil gidiyor.dun bir ara girdim acilende cikmam gerekti sana yazamadim aklimdan da cikmadin valla ozledim seni:16:goruyorumki sen tam gaz hep is basindasin iyiki varsin:46::nazar:
dusunuyorumda gecen yil bu zamanlar ne sikintili gunler geciriyordum hersey imkansiz gibiydi sanki yurudugum yol hep kör yoldu donup dolasip hep basa geliyordum bazen kecileri kaciracam sandim simdi ise ameliyati coktan unuttum.hep baktigimda gogsum bi kabariyor ki sorma kendimle gurur duyuyorum.:46:

hele yaz gelsin sutyensiz dolasacam :27:
sabah sabah neden yaziyorum dersen sikintida olan arkadaslar varsa korkmayin imkani olan hemen imkansiz diyenler ise butun sinirlari zorlayin olun ameliyati ve gorun o muhtesem duyguyu:27::32:
ha bu arada resmine bayildim nefis gorunuyo:34::nazar:

Canım benimm... :16:Hoşgeldin,sefalar getirdin foruma,konumaa... :54: Çok sıkıntılar,üzüntüler yaşadık ama şükür bizde artık mutluyuz..Artık sıcak yaz ayları o kadar coşkulu,mutlu geçiyorki inanki çabucak geçiyor sanki :31:Deniz sezonu açılsın,askılı,dekolteli kıyafetleri biran önce giyiniyim diyorum artık :52: Ameliyat olacak,olmayı düşünen arkadaşlarımada mutlulugu ertelemeyin.Başarılı bir cerrah bulun ve ameliyatınızı olun diyorum bende :34:Öpüyorum tatlım,ihmal etme bizi,forumu lütfen.. :29:

duyduk duymadık demeyin,
resim ekledim 2 adet :)
1 tanesi çok cesur, 1 aylık halim, diğeri de ilk dantel sütyenimle,

yarın kaldırıcam, haberiniz ola, maaşallah bana, şimdi çok daha güzeller, :16:

Canım baktım fotolarına,yorumumuda hem fotona hemde senin konunada yazdım zaten.Gerçektende kendine gelmeye başlamış,çok güzelleşmişler.Ama bu kadar ile kalmayacak,bilesin..Dahada degişecekler ve güzelleşecekler haberin ola :34:
Fotoları neden kaldırıyorsun yahuu....Kaldırma,kalsınlar... :29:

ayyy çok heyecanlandım, sana inanıyorum,
şu an dekoltem çok güzel olmuyor, çok dert değil, zamanla biliyorum o da olacak.

Canım baktım fotolarına,yorumumuda hem fotona hemde senin konunada yazdım zaten.Gerçektende kendine gelmeye başlamış,çok güzelleşmişler.Ama bu kadar ile kalmayacak,bilesin..Dahada degişecekler ve güzelleşecekler haberin ola :34:
Fotoları neden kaldırıyorsun yahuu....Kaldırma,kalsınlar... :29:

arzucum,
senin topiğinde de yazmazsam olmaz,

başta senin olmak üzere, bütün annelerin anneler gününü kutlarım, kuzucuklarıyla mutlu bir ömür geçirmelerini dilerim.
sevgiler herkese,:16::54:

Arzuuum ! Anneler günün kutlu olsuun :34:

arzucum,
senin topiğinde de yazmazsam olmaz,

başta senin olmak üzere, bütün annelerin anneler gününü kutlarım, kuzucuklarıyla mutlu bir ömür geçirmelerini dilerim.
sevgiler herkese,:16::54:

Oyyyy...oyyyyy.... Kuzularımmm.... Yavrularım benimmmm
:16: Çok çok teşekkür ederim. Bütün annelerin anneler günü kutlu olsuuunnnn... :16:

Canım benimm... :16:Hoşgeldin,sefalar getirdin foruma,konumaa... :54: Çok sıkıntılar,üzüntüler yaşadık ama şükür bizde artık mutluyuz..Artık sıcak yaz ayları o kadar coşkulu,mutlu geçiyorki inanki çabucak geçiyor sanki :31:Deniz sezonu açılsın,askılı,dekolteli kıyafetleri biran önce giyiniyim diyorum artık :52: Ameliyat olacak,olmayı düşünen arkadaşlarımada mutlulugu ertelemeyin.Başarılı bir cerrah bulun ve ameliyatınızı olun diyorum bende :34:Öpüyorum tatlım,ihmal etme bizi,forumu lütfen.. :29:

ne demek ihmal tatlim canlarimsiniz.dusuncesi bile guzel deniz, kum, askili ,dekolte, bikini veeeeeeee diri diri gogusler:27:

Arzumcum arkadaşlık onayın için teşekkur ederim.Nihayet fotolarını gördüm.Tek kelımeyle bayıldım.
Memeler süper
çamaşırlar harıka
pozlar profosyonel
Fotografçında süper:1: olunca gözkamaştırıyorsun.

Asıl kalbin güzel arkadaşım.Burda herkesın imdadına koşmaya çalışıyorsun.Emegine yüregine saglık.

Birde güzel memelerine saglık:nazar:

Hasan Fındık ama senın memeler greyfurt olmuş.Çokda yakışmış.Mutlu mesut saglıklı günlerde kullan.

Back