ohh ohh ne güzel şeyler yazmışsın böyle, canım benim teşekkür ederim,
ben bugün aradım hasan beyi, cumartesi 13.30 a randevu aldım, cumartesileri de çalışmaya başladık biz bu arada, kontrolden sonra tekrar işe dönmem gerekiyor,
gelirsen bir süre takılırım seninle, hem görüşmüş oluruz.
bi de soru sorayım sana, uzun zamandır sormuyordum, şimdi ben gündüzleri dantel sütyenlerimi takıyorum, altındaki telleri senin dediğin gibi çıkardım, akşam eve gelince yine sporcumu takıyorum, zararı olmaz dimi,
ben bugün aradım hasan beyi, cumartesi 13.30 a randevu aldım, cumartesileri de çalışmaya başladık biz bu arada, kontrolden sonra tekrar işe dönmem gerekiyor,
gelirsen bir süre takılırım seninle, hem görüşmüş oluruz.
bi de soru sorayım sana, uzun zamandır sormuyordum, şimdi ben gündüzleri dantel sütyenlerimi takıyorum, altındaki telleri senin dediğin gibi çıkardım, akşam eve gelince yine sporcumu takıyorum, zararı olmaz dimi,
Vay beee...3 ay oldu demekki.Hastaneye yanına geldigim günü hatırladım Canımm... 3. aydan sonra daha hızlı bir degişim,yumuşama başlıyor müjdemi veriyim..Eeee... Yazda geliyor tabi,bu yaz süper olacak tatlım Demek yeni sütyenler aldın,en kıssa zamanda foto bekliyoruz o zaman Valla senin fizik bencede güzel,hiç söylememe gerek yok fıstık gibi vücudun var,göbek sıfır gögüste olunca tabi harika oldu Bu yaşadıgın mutluluk yaşayacagın mutlulukların yanında az bile.Sen bütün güzellikleri hak ediyorsun canım arkadaşım Bútün mutluluklar bizim olsun..Çok öpüyorum fıstıgım,ayarlayalımda görüşelim inşallah.Senden haber bekliyorum