• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Arzumcum arkadaşlık onayın için teşekkur ederim.Nihayet fotolarını gördüm.Tek kelımeyle bayıldım.
Memeler süper
çamaşırlar harıka
pozlar profosyonel
Fotografçında süper:1: olunca gözkamaştırıyorsun.

Asıl kalbin güzel arkadaşım.Burda herkesın imdadına koşmaya çalışıyorsun.Emegine yüregine saglık.

Birde güzel memelerine saglık:nazar:

Hasan Fındık ama senın memeler greyfurt olmuş.Çokda yakışmış.Mutlu mesut saglıklı günlerde kullan.

Canım.. Öncelikle o güzel,içten yorumun için teşekkür ediyorum :16: Hasan bey bana dünyaları bağışladı,istediğim görünümde doğallıkta göğüsler yaptı.. Daha ne diyimki.. Ona birkez daha sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum buradn :16:
Ayrıca elimden geldiğince herkese yardımcı olmak istiyorum,uğraşıyorum.Başarabiliyorsam ne mutlu bana ...
Allah hepimize saglık,mutluluk,huzur versin.. Bu ameliyatı düşünen herkes biran önce ameliyat olsun inşallah. Sevgiler,saygılar :42:

arzummm nasılsın bebeğim fazla giremiyorum bu ara bi hatırını sorayım dedim şekerim

merhabalar arzum77
ben seni sessiz takip edenlerdenim.seninle özel bir konuşma yapmak istiyorum kendimle,estetiğimle ilgili. yalnız özel mesaj atamıyorum. senden akıl almayı çok istiyorum eğer yardımcı olabilirsen çok sevinirim. ama nasıl görüşebiliriz bana yardımcı olur musun ? :14:

merhabalar arzum77
ben seni sessiz takip edenlerdenim.seninle özel bir konuşma yapmak istiyorum kendimle,estetiğimle ilgili. yalnız özel mesaj atamıyorum. senden akıl almayı çok istiyorum eğer yardımcı olabilirsen çok sevinirim. ama nasıl görüşebiliriz bana yardımcı olur musun ? :14:

Canım,ben sana özelden msn adresimi gönderebilirim.Eklersin,ikimizinde müsait olduğu zaman oradan konuşabiliriz ;) Şu anda telefondan giriyorum nete ;) Görüşürüz inşallah ...

Sagol canım benim.İyiyim şükür.Sende iyisin inşallah,öyle görünüyorsun :34: Yaz geliyor,bir heyecan mutluluk kaplıyor içimi valla :52: Ahh.Ahh...ameliyat sonrası yaşanan mutluluklar işte.Deniz,kum,güneş :32:

merhaba arkadaşlar keşke bende ameliyat sonrası sizler kadar mutlu olsaydım 1 hafta önce ameliyat oldum ama doktorumla en az 250 cc diye anlasmıstık fakat ameliyattan sonra gözümü acar acmaz 200 cc lik silikon kutularını gordum tabi çok moralim bozuldu niye bukar küçük oldugunu sordugumdada göğüslerinin ucu asagıda durdu büyük koyamazdım dedi anlamadıgım benim gögüslerimde sarkıklık falan yoktu bunlar 1-2 aya kadar dahada küçülür dediğimde benim yaptıgım göğüsler küçülmez dedi ama şişlikler indikce küçülüyor işteçok üzülüyorum çünkü yaşadığım bu kadar sıkıntıya hiç değmedi.....

merhaba arkadaşlar keşke bende ameliyat sonrası sizler kadar mutlu olsaydım 1 hafta önce ameliyat oldum ama doktorumla en az 250 cc diye anlasmıstık fakat ameliyattan sonra gözümü acar acmaz 200 cc lik silikon kutularını gordum tabi çok moralim bozuldu niye bukar küçük oldugunu sordugumdada göğüslerinin ucu asagıda durdu büyük koyamazdım dedi anlamadıgım benim gögüslerimde sarkıklık falan yoktu bunlar 1-2 aya kadar dahada küçülür dediğimde benim yaptıgım göğüsler küçülmez dedi ama şişlikler indikce küçülüyor işteçok üzülüyorum çünkü yaşadığım bu kadar sıkıntıya hiç değmedi.....

Canım,gögüsteki olan asimetrik durumlar ameliyattan önce varsa ameliyattan sonra göğüs büyüyünce daha çok belirgin olur.Hele büyük bir silikon olursa durum vahimleşir. Doktorunun hatası ameliyattan önce bu durumun olacağını seninle paylaşmaması olmuş.Sen büyük bir silikon beklerken umduğundan küçük olması üzmüş tabi seni.Am olumlu tarafından düşün.Hiçbir bayan meme ucunun aşşagıya doğru bakmasını istemez.Eminimki sende çok ama çok mutsuz olurdun yani şu durumundan daha çok mutsuz olurdun.Doktorun sana 200 Yada 250 cc protez takması onun ne zararına nede kârına bir durum yaratmaz.Eminimki sana en yakışan 200 cc lik protez olduğu için tercih etmiştir canım.Yoksa ne fark ederki doktorun için.Üzülme lütfen,tadını çıkar,olumlu mantıklı düşünüp bakalım olaya dimi :34:

Bu arada bugün Hasan beyin muayesinde Melita,3 Dilek ve cherry arkadaşlarla toplandık,tanıştık..Çok sevindim,mutlu oldum şahsen.Cuma Günü'de Alexus arkadşımla bizzat buluşup tanıştım.Ayy çok mutlu oldum kızlar sizi tanıdığıma,tanıştığıma :16:
Daha güzel,mutlu günlerde tekrar tanışıp beraber olmak dileğiyle :3: Melita arkadaşımızında size bir haberi var,kendisi söylesin artık :34:

Bu arada bugün Hasan beyin muayesinde Melita,3 Dilek ve cherry arkadaşlarla toplandık,tanıştık..Çok sevindim,mutlu oldum şahsen.Cuma Günü'de Alexus arkadşımla bizzat buluşup tanıştım.Ayy çok mutlu oldum kızlar sizi tanıdığıma,tanıştığıma :16:
Daha güzel,mutlu günlerde tekrar tanışıp beraber olmak dileğiyle :3: Melita arkadaşımızında size bir haberi var,kendisi söylesin artık :34:
Desenize bu hafta bulusup tanismalar haftasi olmus:) ben de Tugrul Turan in orda Ozdy arkadasimizla bulustum tanistim. Arzum dan sonra ikinci arkadasim oldu Ozdy:) Ben decok mutlu oldum kendisini tanidigima. Ama arkadaslarla ben de tanismayi isterdim haberim olsaydi keske belki gelirdim be de:(

nasılsın arkadaşım???keşke yakın olaydık birbirimize,bende tanışıp sohbet etmeyi dertleşmeyi o kadar isterdimki seninle neyse sağlık olsun..birgün biyerlerde buluşuruz kısmet olursa değilmi:ssz:

ben de çok istedim gelmeyi, fakat koşuşturmaca dolu bir gündü, kısmet başka zamana,
arzucum, belki sen daha büyük bir buluşma organize edersin, hepimiz bir araya geliriz, olmaz mı,

Arzucum, akşam katıldığım bir düğün yemeğinde, sütyensiz elbise giydim, nasıl güzeldi anlatamam, hatta bilen arkadaşlarım sürekli elleyip duruyorlardı, göğüs dekoltesi vermedim,ama yine de oldukça çekiciydim, tek kolu açık bir elbiseydi, sonra resim paylaşırım,
çok mutluyum, öptüm seni,

Desenize bu hafta bulusup tanismalar haftasi olmus:) ben de Tugrul Turan in orda Ozdy arkadasimizla bulustum tanistim. Arzum dan sonra ikinci arkadasim oldu Ozdy:) Ben decok mutlu oldum kendisini tanidigima. Ama arkadaslarla ben de tanismayi isterdim haberim olsaydi keske belki gelirdim be de:(

Canım,bu konuya değilde başka bir konuya 19 Mayıs'ta buluşacağımızı yazmıştık ama denk gelmedin,okumadın demekki.Valla gelecegini bilseydim yazardım :5:Üzüldüm şimdi bak...Neyse yaz geldi,buradan birçok arkadaşımla tanışmayı ve tekrar biraraya gelmeyi çok isterim.Güzel,büyük bir organizasyon yaparız artık :118::118:

Arzucum, akşam katıldığım bir düğün yemeğinde, sütyensiz elbise giydim, nasıl güzeldi anlatamam, hatta bilen arkadaşlarım sürekli elleyip duruyorlardı, göğüs dekoltesi vermedim,ama yine de oldukça çekiciydim, tek kolu açık bir elbiseydi, sonra resim paylaşırım,
çok mutluyum, öptüm seni,

Ohhhh.... Tadını çıkarmaya,almaya başladın demekki :52: Ne güzell....:16: Maşallah arkadaşıma :nazar: Fotoları büyük bir merakla bekleyecegim :29:

nasılsın arkadaşım???keşke yakın olaydık birbirimize,bende tanışıp sohbet etmeyi dertleşmeyi o kadar isterdimki seninle neyse sağlık olsun..birgün biyerlerde buluşuruz kısmet olursa değilmi:ssz:

Canımmmm...Bende seninle tanışmayı çok isterim inanki.Dünya küçük,dag daga kavuşmaz,insan insana kavuşurmuş.Birgün biryerlerde karşılaşıp tanışırız inşallah :34: Neden olmasınki BİRTANEM :16:

evet kızlar dün arzum ve 3 dilekle tanıştık cherry i göremedim ama olsun :) dün güzel bir gündü Hasan beyle görüştüm ve ameliyata karar verdim kızlar bir aksilik çıkmazsa 28 haziranda bende memeliler kervanına katılıyorum inşallah :21: :16:

selam kızlarrrr evet dün arzum ve 3 dilekle tanıştık cheryyi göremedim ama olsun :) dün güzel bir gündü Hasan beyle görüştüm ve ameliyat için gün aldım kızlar bi aksilik çıkmazsa bende 28 haziranda memeliler kervanına katılıyorum inşallaah :21: :16:

Canım,benden sana tekrar bir hayırlı olsun dileği gelsin.....:16: 28Haziran senin yeni bir hayata,yeni bir görüntüye kavuşma tarihin :32: Herşey dilediğin gibi,gönlünce olsun BİRTANEM :54:İnşallah tarih yaklaşınca hep beraber geri sayım yapacağız.Ne zaman kafana birşey takılır,sormak istersen bizler buradayız.Sana yardım için hazırız.Bizler Kadınlar Kulübünün MELEKLERİYİZ...:kkk:

Back