arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

ohh ohh ne güzel şeyler yazmışsın böyle, canım benim teşekkür ederim,
ben bugün aradım hasan beyi, cumartesi 13.30 a randevu aldım, cumartesileri de çalışmaya başladık biz bu arada, kontrolden sonra tekrar işe dönmem gerekiyor,
gelirsen bir süre takılırım seninle, hem görüşmüş oluruz.

bi de soru sorayım sana, uzun zamandır sormuyordum, şimdi ben gündüzleri dantel sütyenlerimi takıyorum, altındaki telleri senin dediğin gibi çıkardım, akşam eve gelince yine sporcumu takıyorum, zararı olmaz dimi,

Tamam canım,ayarlayabilirsem gelirim tabi
Tak canım cicilerini,hiçbirşeycik olmaz.Zaten Hasan beyde takabilirsin demişti.Ama gece sporcu sütyenini tak Görüşürüz inşallah bebegim,özledim

öncelikle bütün arkadfaşlara hayırlı olsun güle güle kullanın da bişey soracağım,
neden bu fotolarınızı ben göremedim ya=(
off beni yönlendirin veya link verin de ben de göreyim şu güzelleri
yaptırmayı uzun zamandır düşünüyorum ama ya param yok ya cesaretim =(
böyle de mutlu değilim ama göğüslerim büyük ve güzel olsun istiyorum moralim sıfır yani, kızlr yardım lütfen
ayrıca bu tarz bir ameliyatın fiyatı nedir? birde sorun çıkar mı? gizli yaptıracağım da sorun çıkıp foyam ortaya çıksın da istemiyorum, yani tuyhaf bir durumdayım off ooof

arkadaş olmadan göremezsin cnm.. fiyatlar hastane ve doktora göre değişir.. cesur ol yaptır... pişman olmazsınnn

arkadaş olmadan göremezsin cnm.. fiyatlar hastane ve doktora göre değişir.. cesur ol yaptır... pişman olmazsınnn

sağol cnm, arkadaşlık teklifi gönderiyorum o halde lütfen kabul edin =)
gerçekten merak ediyorum çünkü eğer güzelllerse ben de olacağım inşallah ama komplikasyon çıkacak diye de çok korkuyorum daha geçenlerde kullanıulan protezler kanser yapıyormuş deyip hayallerimi suya düşürmüşlerdi =(

Canım arkadaş olarak ekledim.Şu an bakıp yorum yapıyorsun zaten İyi seyirler
Bu ameliyatı olmak,maddi manevi olarak bana göre imkansızdı.Ama gerçekten isteyince,aklınıza koyarsanız oluyormuş demekki Ben kredi çektirdim eşime,ameliyatımı oldum.İnşallah sende olursun.Geçen sene oldum ben ameliyatımı 5000 ylt ödedim.Şu anda benim doktorum.Hasanım Fındıgım 6000 ytl ye yapıyor diye biliyorum.Muayene ücretsiz istersen görüş Her ameliyatın oldugu gibi bu ameliyatında riskleri var tabi.Dilegimiz herkesin sorunsuz bir ameliyat sonrası yaşaması tabi.Ameliayttans onra ilk hafta zor geçiyor.Yardıma ihtiyaç duyacagın bir dönem oluyor.Ailenle beraber kalıyorsan anlamamaları imkansız.Sorun yapma,istedikten sonra herşeyin bir çözümü var

teşekkürler arzum çokl net cevaplar vermişsin , bayağı pahalıymış ama değmiş
ben de istiyorum ama eşim istemiyor o küçük göğüs hastası ben de büyük göğüs

memetör slm bi sorunmu var arkdaş isteğini bi kabul ediyorsun,bi arkadaş listenden çıkarıyorsun???hayırdırr ne yapmaya çalışıosun ben anlamadı m

ilk hafta atlatıldıktan sonra, yine ailesi anlar mı kişinin? ağrı sızı olmadan eve dönünce ne olur ki?

ilk hafta atlatıldıktan sonra, yine ailesi anlar mı kişinin? ağrı sızı olmadan eve dönünce ne olur ki?
nerden anlıycak ki? neden büyüdü diye sorarlarsa sütyeni mi değiştirdim de ondan dersin evliysen o ayrı tabi eşin çıplak görünce anlar ama sağlık sorunu olmazsa o da beğenir bence, memnun kalır yani a,damın gözleri bayram eder fena mı

Son düzenleme:
memetör slm bi sorunmu var arkdaş isteğini bi kabul ediyorsun,bi arkadaş listenden çıkarıyorsun???hayırdırr ne yapmaya çalışıosun ben anlamadı m

Canım hayırdır,bu kadar sert çıkma..Fotolarımı görmek istedin,ekledim,baktın,şimdide çıkardım.Lütfen yani...Bu benim bilecegim bir konu... Bir sorun yok,ne olabilirki ...
Arkadaşlık teklkifi gönderenler bazen bir teşekkürü bile çok görürken arkadaşlıktan çıkarınca hemen tepkiyle yakalaşıyorlar ama.Biz bunu çok yaşıyoruz malesef.Sözüm size degil sadece,üzerinize alınmayın..Saygı lütfen.Albüm benim özelimdir...

teşekkürler arzum çokl net cevaplar vermişsin , bayağı pahalıymış ama değmiş
ben de istiyorum ama eşim istemiyor o küçük göğüs hastası ben de büyük göğüs

Canım,Tabiki para kolay kazanılmıyor.Ama ben ameliyattan önce doktor araştırırken fiyatlar birbirine çok yakındı.Gözden çıkarmıştım yani.O yüzden hiç gözüme batmadı bu para Erkekler bazen özellikle eşlerine küçük gögüsten hoşlandıklarını söylerler.Özellikle eşleri küçük gögüslüyse.Ama dışarda,plajda iri,hoş gögüslü bir hatun görüncede dipleri düşer Eşim bu ameliyatı kafaya taltıgımda bana neler diyor.İşte ben senin bu halini çok seviyorum,gögüslerin çok güzel,yaptırma falan.Ama şimdi iyiki yaptırmışız diyor.Onlar öyle,inanma

Şimdi şöyle izah ediyim.Aynı evde yaşıyorsa ailesiyle tabi kol hareketlerinde,yatıp kalkarken zorluk yaşayacagı için durum çakılır.Bir hafta sonra eve dönecek gibi olsa sonuçta yine hareketlere dikkat edilmesi lazım.Agır kaldıramaz,uzanamaz.Yoksa dış kıyafetinden belli olmaz ameliyat oldugu kesinlikle.Ben 400cc ile önceden dolgulu sütyenle nasıl bir görüntü verdiysem ameliyattan sonrada aynı görüntüyü verdim.Onda bir sorun yok yani Sadece hareketlerden filan belli olur,onu kasteddim

evet haklısın beni kandırıyor sanırım bence de büyük göğüs daha seksi duruyor, aynısını benim eşim de diyor işte gerek yok ben seni böyle seviyorum aslında sağlık sorunu çıkar kanser olurum veya tekrar ameliyata girmem gerekir falan diye korkuyor sanırım, eğer komplikasyon riski olmasaydı izin verirdi ben de korkmadan yaptırırdım hatta izin vermese bile ama bişey olur da başıma kakar diye korkuyorum yoksa bugün giderdim de
ama psikolojim çok bozuluyor ya ne giysen yakışmaz özelikle de iç çamaşırlarında sıkıntım var

Son düzenleme:

Canım meme büyütme ameliyatta kullanılan protezlerin kanser gibi bir riski yok.O konuda için rahat olsun.Pıp marka protez haberlerinden dolayı böyle düşünüyorsun sanırım.Yok canım,onlar kullanılmıyor zaten,toplatıldı..Mentor,arıon,nagor gibi protezlerde hiçbir sorun yaşanmadı Ayrıca kanser gibi bir hastalıkla karşılaşıcaksak zaten (Allah korusunda) Bu bizim gögsümüzde protez olsada olurrr,olmasada..Allah korusun..Ailede zaten anne,teyze,hala gibi yakın akrabanda kanser olan,özellikle meme kanseri olan biri varsa zaten risk altındasın.Bu aöeliyatı olmaya karar verirsen bu tür şeyleri doktorunla konuşuyorsun,belirtiyorsun zaten..Komplikasyone gelince,şans işi..Böyle düşünürsen ameliyat olamazsın,cesaretli olman ve iyi bir doktora kendini teslim etmen gerekiyor

biraz geç dönülebilirse eve, biraz da naz yapılırsa sorun kalmayacak. sırf bu nedenle ameliyatını ertelemesin kimse... aynen öyle, sen ki 400 cc ile atlattıysan bu süreci herkes atlatacaktır. ben de atlatıcam inş.

Tabiki eve geç dönülürse yaşanan sıkıntılarada bir bahane bulunabilir.Sırtım tutuldu falan Ama bir komplikasyon yaşanırsa (benim yaşadıgım gibi acil ameliyatlık bir durum olursa) işi zor olur.Herşeyi düşünmek,tedbirli olmak lazım Sonuçta bu bir ameliyat,Hasan bey aileden gizlenen bir ameliyatı yapmayı uygun görmüyor sonuçta,doktorunda sorumlulugu oluyor.Allah korusun ameliyata giriliyor,uyanamamak gibi bir riskde var.Düşünebiliyormusunuz böyle bir durum yaşansa,aile sonradan ögrense bu durumda aile kimin üzerine yürüyecek??? Korkutmak gibi olmasında herşeyi düşünün,bende sonuçta bir anneyim....Sizde anne olarak düşünün,kızınızın sizden gizli böyle bir ameliyatı olması durumunda ne düşünürsünüz???Yada bir komplikasyon yaşasa,sizede söyleyemezse??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…