Vay beee...3 ay oldu demekki.Hastaneye yanına geldigim günü hatırladımCanımm... 3. aydan sonra daha hızlı bir degişim,yumuşama başlıyor müjdemi veriyim..Eeee... Yazda geliyor tabi,bu yaz süper olacak tatlım Demek yeni sütyenler aldın,en kıssa zamanda foto bekliyoruz o zaman Valla senin fizik bencede güzel,hiç söylememe gerek yok fıstık gibi vücudun var,göbek sıfır gögüste olunca tabi harika oldu Bu yaşadıgın mutluluk yaşayacagın mutlulukların yanında az bile.Sen bütün güzellikleri hak ediyorsun canım arkadaşım Bútün mutluluklar bizim olsun..Çok öpüyorum fıstıgım,ayarlayalımda görüşelim inşallah.Senden haber bekliyorum
ohh ohh ne güzel şeyler yazmışsın böyle, canım benim teşekkür ederim,
ben bugün aradım hasan beyi, cumartesi 13.30 a randevu aldım, cumartesileri de çalışmaya başladık biz bu arada, kontrolden sonra tekrar işe dönmem gerekiyor,
gelirsen bir süre takılırım seninle, hem görüşmüş oluruz.
bi de soru sorayım sana, uzun zamandır sormuyordum, şimdi ben gündüzleri dantel sütyenlerimi takıyorum, altındaki telleri senin dediğin gibi çıkardım, akşam eve gelince yine sporcumu takıyorum, zararı olmaz dimi,
öncelikle bütün arkadfaşlara hayırlı olsun güle güle kullanın da bişey soracağım,
neden bu fotolarınızı ben göremedim ya=(
off beni yönlendirin veya link verin de ben de göreyim şu güzelleri
yaptırmayı uzun zamandır düşünüyorum ama ya param yok ya cesaretim =(
böyle de mutlu değilim ama göğüslerim büyük ve güzel olsun istiyorum moralim sıfır yani, kızlr yardım lütfen
ayrıca bu tarz bir ameliyatın fiyatı nedir? birde sorun çıkar mı? gizli yaptıracağım da sorun çıkıp foyam ortaya çıksın da istemiyorum, yani tuyhaf bir durumdayım off ooof
bende hatırladım, benim de bir keresinde kontrolümü yapmıştı, güler yüzlü biri , bende sevmiştim,
arkadaş olmadan göremezsin cnm.. fiyatlar hastane ve doktora göre değişir.. cesur ol yaptır... pişman olmazsınnn
öncelikle bütün arkadfaşlara hayırlı olsun güle güle kullanın da bişey soracağım,
neden bu fotolarınızı ben göremedim ya=(
off beni yönlendirin veya link verin de ben de göreyim şu güzelleri
yaptırmayı uzun zamandır düşünüyorum ama ya param yok ya cesaretim =(
böyle de mutlu değilim ama göğüslerim büyük ve güzel olsun istiyorum moralim sıfır yani, kızlr yardım lütfen
ayrıca bu tarz bir ameliyatın fiyatı nedir? birde sorun çıkar mı? gizli yaptıracağım da sorun çıkıp foyam ortaya çıksın da istemiyorum, yani tuyhaf bir durumdayım off ooof
Canım arkadaş olarak ekledim.Şu an bakıp yorum yapıyorsun zatenİyi seyirler
Bu ameliyatı olmak,maddi manevi olarak bana göre imkansızdı.Ama gerçekten isteyince,aklınıza koyarsanız oluyormuş demekkiBen kredi çektirdim eşime,ameliyatımı oldum.İnşallah sende olursun.Geçen sene oldum ben ameliyatımı 5000 ylt ödedim.Şu anda benim doktorum.Hasanım Fındıgım 6000 ytl ye yapıyor diye biliyorum.Muayene ücretsiz istersen görüş Her ameliyatın oldugu gibi bu ameliyatında riskleri var tabi.Dilegimiz herkesin sorunsuz bir ameliyat sonrası yaşaması tabi.Ameliayttans onra ilk hafta zor geçiyor.Yardıma ihtiyaç duyacagın bir dönem oluyor.Ailenle beraber kalıyorsan anlamamaları imkansız.Sorun yapma,istedikten sonra herşeyin bir çözümü var
nerden anlıycak ki? neden büyüdü diye sorarlarsa sütyeni mi değiştirdim de ondan dersinilk hafta atlatıldıktan sonra, yine ailesi anlar mı kişinin? ağrı sızı olmadan eve dönünce ne olur ki?
memetör slm bi sorunmu var arkdaş isteğini bi kabul ediyorsun,bi arkadaş listenden çıkarıyorsun???hayırdırr ne yapmaya çalışıosun ben anlamadı m
teşekkürler arzum çokl net cevaplar vermişsin , bayağı pahalıymış ama değmiş
ben de istiyorum ama eşim istemiyor o küçük göğüs hastası ben de büyük göğüs
ilk hafta atlatıldıktan sonra, yine ailesi anlar mı kişinin? ağrı sızı olmadan eve dönünce ne olur ki?
Canım,Tabiki para kolay kazanılmıyor.Ama ben ameliyattan önce doktor araştırırken fiyatlar birbirine çok yakındı.Gözden çıkarmıştım yani.O yüzden hiç gözüme batmadı bu paraErkekler bazen özellikle eşlerine küçük gögüsten hoşlandıklarını söylerler.Özellikle eşleri küçük gögüslüyse.Ama dışarda,plajda iri,hoş gögüslü bir hatun görüncede dipleri düşer Eşim bu ameliyatı kafaya taltıgımda bana neler diyor.İşte ben senin bu halini çok seviyorum,gögüslerin çok güzel,yaptırma falan.Ama şimdi iyiki yaptırmışız diyor.Onlar öyle,inanma
evet haklısın beni kandırıyor sanırım bence de büyük göğüs daha seksi duruyor, aynısını benim eşim de diyor işte gerek yok ben seni böyle seviyorum aslında sağlık sorunu çıkar kanser olurum veya tekrar ameliyata girmem gerekir falan diye korkuyor sanırım, eğer komplikasyon riski olmasaydı izin verirdi ben de korkmadan yaptırırdım hatta izin vermese bile ama bişey olur da başıma kakar diye korkuyorum yoksa bugün giderdim de
ama psikolojim çok bozuluyor ya ne giysen yakışmaz özelikle de iç çamaşırlarında sıkıntım var
herşeyi sana sormaya alıştım arzuuuu:) benim çeyiz işine de bi el at
Şimdi şöyle izah ediyim.Aynı evde yaşıyorsa ailesiyle tabi kol hareketlerinde,yatıp kalkarken zorluk yaşayacagı için durum çakılır.Bir hafta sonra eve dönecek gibi olsa sonuçta yine hareketlere dikkat edilmesi lazım.Agır kaldıramaz,uzanamaz.Yoksa dış kıyafetinden belli olmaz ameliyat oldugu kesinlikle.Ben 400cc ile önceden dolgulu sütyenle nasıl bir görüntü verdiysem ameliyattan sonrada aynı görüntüyü verdim.Onda bir sorun yok yaniSadece hareketlerden filan belli olur,onu kasteddim
biraz geç dönülebilirse eve, biraz da naz yapılırsa sorun kalmayacak. sırf bu nedenle ameliyatını ertelemesin kimse... aynen öyle, sen ki 400 cc ile atlattıysan bu süreci herkes atlatacaktır.ben de atlatıcam inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?