insallah tatlim hersey gonlunce olsun. ne rahatsizi dogru yerdesin butun sorularina melegimiz seve seve ayrintilariyla sana yazacaktirSevgili k.k memetörü
Uzun zamandır sessiz takipçisiyim forumun.Meme protezi yazılarınızı okuduktan sonra aklıma fena halde düştü:)İnsanı şevke getiriyorsunuz valla ne diyim.1 ya da 2 ay içerisinde inşallah olacağım.Sorularımla rahatszı ederim artık ben de:)
kizlar doktor deniz kücükkayayi taniyan var mi aranizda bi bilgi yagdirin lütfen) ARZUM ÖNCEDEN HASANFINDIKLA CALISIYORMUS SENIN BI BILGIN VAR MI
Caním benim,aşkolsun bakmışsınya oraya yorum yazmasanda burada belirtmende yeterli benim içinDogumgünü partim harika geçti,ayrıca dün gecede ordaydık yine harikaydı...Korkuyorm bagımlılık yaptı herhalde :))Yeşil bikini dedign gibi kapattı şaheserleri :)) Almayı düşünmüyorum zaten ama yazın beach partilerinde dans ederken harika olur diye düşünüyorum,püsküllüya Keşke üçgen kesim olsaydı,ama daha yazın başındayız acele etmiycem zaten.Mutlaka istedigim virşeyler bulurum Yeni yeni ortaya çıkıyor bikiniler,acelesi yok deniz sezonunu açmadık nasılsa :)) Fístık özledim seni,görüşelim müsait zamanında Hasan beyin muayenesinde
Tanıyorum tabikiii..Tanımazmıyım hiçDr.Deniz Küçükkaya ve Dr.Elif Eren Aydın Hasan Fındıkla çalışıyorlar aynı ekipteler.İlk ameliyatımda Deniz beyde vardı,pansumalarıma gittigimde mutlaka yanıma ugruyordu,bakıp ilgileniyordu.Çok hoş sohbet ilgili bir doktordur kendisi.En az Hasan bey kadar severim kendisini o yüzden..Ona gitmeyimi düşünüyorsun,hayırdır?
tatlım ben de ösledim, görüşelim, ama en son seninle gittiğimizden beri gidemedim hasan beye, onu da çok özledim, fırsatım olmuyor bir türlü, önümüzdeki hafta kesin ayarlamam lazım,
3 haftayı geçiyor herhalde,
bu arada benimkilerin 3 ayı doldu :)))kendime bir sürü dantel sütyenler aldım, hayatımda ilk defa, sütyenleri denerken, satış görevlisi de harika görünüyorlar dedi, ve o kadar hoşuma gitti ki anlatamam, bir de geçen akşam başka bir yerde, "ee fizik de süper" demezler mi, kendimi çok ama çok mutlu hissediyorum,
Arzum arkadasim, meme buyutme operasonu olmak isteyenler basliginda bi konu ile ilgili fikir istedim, sen de en deneyimli arkadaslarimizdansin,kisaca senden de fikrini sormak istedim.bi bakabilirmisin rica etsem?
Cok saol, yeni avatar resmin de sahane otesi olmus belirtmeden gecemiycem:)
arzumcum bende senin eski yazılarını okudum nerdeyse her sayfayı , duygulandım bende aynı hisleri yaşıyorum tüm duygular bir arada gibi birşey merak , endişe mutluluk 2 haftam kaldı :26:
tatlım ben de ösledim, görüşelim, ama en son seninle gittiğimizden beri gidemedim hasan beye, onu da çok özledim, fırsatım olmuyor bir türlü, önümüzdeki hafta kesin ayarlamam lazım,
3 haftayı geçiyor herhalde,
bu arada benimkilerin 3 ayı doldu :)))kendime bir sürü dantel sütyenler aldım, hayatımda ilk defa, sütyenleri denerken, satış görevlisi de harika görünüyorlar dedi, ve o kadar hoşuma gitti ki anlatamam, bir de geçen akşam başka bir yerde, "ee fizik de süper" demezler mi, kendimi çok ama çok mutlu hissediyorum,
2 HaftaNe güzel,son 3 kaldıgında daha heyecanlı olacak.Hep beraber geri sayım yaparız artık Canım benim,çok mutlu ol inşallah,herşey gönlünce gelişsin canım benim
Tamam canım,bakar cevaplarım tabiTeşekkür ederim,begenmene sevindim..Bende çok begendigim için paylaştım sizinle.Albümümü göremeyenlere fikir olması açısından koyuyorum,aradada degiştiriyorum işte Tercih meseles i
e hani göremiyorum fotolarını?
benn göremiyorumm resimleriniz(((hastanede çalıştım için hastalardan fırsat bulupta,kk de giremiyorum offf off ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?