• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

kizlar doktor deniz kücükkayayi taniyan var mi aranizda bi bilgi yagdirin lütfen) ARZUM ÖNCEDEN HASANFINDIKLA CALISIYORMUS SENIN BI BILGIN VAR MI

Sevgili k.k memetörü
Uzun zamandır sessiz takipçisiyim forumun.Meme protezi yazılarınızı okuduktan sonra aklıma fena halde düştü:)İnsanı şevke getiriyorsunuz valla ne diyim.1 ya da 2 ay içerisinde inşallah olacağım.Sorularımla rahatszı ederim artık ben de:)
insallah tatlim hersey gonlunce olsun. ne rahatsizi dogru yerdesin butun sorularina melegimiz seve seve ayrintilariyla sana yazacaktir

kizlar doktor deniz kücükkayayi taniyan var mi aranizda bi bilgi yagdirin lütfen) ARZUM ÖNCEDEN HASANFINDIKLA CALISIYORMUS SENIN BI BILGIN VAR MI

Tanıyorum tabikiii..Tanımazmıyım hiç :34: Dr.Deniz Küçükkaya ve Dr.Elif Eren Aydın Hasan Fındıkla çalışıyorlar aynı ekipteler.İlk ameliyatımda Deniz beyde vardı,pansumalarıma gittigimde mutlaka yanıma ugruyordu,bakıp ilgileniyordu.Çok hoş sohbet ilgili bir doktordur kendisi.En az Hasan bey kadar severim kendisini o yüzden..Ona gitmeyimi düşünüyorsun,hayırdır?

Son düzenleme:
:16:
tatlım ben de ösledim, görüşelim, ama en son seninle gittiğimizden beri gidemedim hasan beye, onu da çok özledim, fırsatım olmuyor bir türlü, önümüzdeki hafta kesin ayarlamam lazım,
3 haftayı geçiyor herhalde,
bu arada benimkilerin 3 ayı doldu :))) :16: kendime bir sürü dantel sütyenler aldım, hayatımda ilk defa, sütyenleri denerken, satış görevlisi de harika görünüyorlar dedi, ve o kadar hoşuma gitti ki anlatamam, bir de geçen akşam başka bir yerde, "ee fizik de süper" demezler mi, kendimi çok ama çok mutlu hissediyorum,

Caním benim,aşkolsun bakmışsınya oraya yorum yazmasanda burada belirtmende yeterli benim için ;) Dogumgünü partim harika geçti,ayrıca dün gecede ordaydık yine harikaydı...Korkuyorm bagımlılık yaptı herhalde :))Yeşil bikini dedign gibi kapattı şaheserleri :)) Almayı düşünmüyorum zaten ama yazın beach partilerinde dans ederken harika olur diye düşünüyorum,püsküllüya ;) Keşke üçgen kesim olsaydı,ama daha yazın başındayız acele etmiycem zaten.Mutlaka istedigim virşeyler bulurum ;) Yeni yeni ortaya çıkıyor bikiniler,acelesi yok deniz sezonunu açmadık nasılsa :)) Fístık özledim seni,görüşelim müsait zamanında Hasan beyin muayenesinde ;)

bende hatırladım, benim de bir keresinde kontrolümü yapmıştı, güler yüzlü biri , bende sevmiştim,

Tanıyorum tabikiii..Tanımazmıyım hiç :34: Dr.Deniz Küçükkaya ve Dr.Elif Eren Aydın Hasan Fındıkla çalışıyorlar aynı ekipteler.İlk ameliyatımda Deniz beyde vardı,pansumalarıma gittigimde mutlaka yanıma ugruyordu,bakıp ilgileniyordu.Çok hoş sohbet ilgili bir doktordur kendisi.En az Hasan bey kadar severim kendisini o yüzden..Ona gitmeyimi düşünüyorsun,hayırdır?

Arzum arkadasim, meme buyutme operasonu olmak isteyenler basliginda bi konu ile ilgili fikir istedim, sen de en deneyimli arkadaslarimizdansin,kisaca senden de fikrini sormak istedim.bi bakabilirmisin rica etsem?
Cok saol, yeni avatar resmin de sahane otesi olmus belirtmeden gecemiycem:)

arzumcum bende senin eski yazılarını okudum nerdeyse her sayfayı , duygulandım bende aynı hisleri yaşıyorum tüm duygular bir arada gibi birşey merak , endişe mutluluk 2 haftam kaldı :26:

tatlım ben de ösledim, görüşelim, ama en son seninle gittiğimizden beri gidemedim hasan beye, onu da çok özledim, fırsatım olmuyor bir türlü, önümüzdeki hafta kesin ayarlamam lazım,
bu arada benimkilerin 3 ayı doldu :))) :16: kendime bir sürü dantel sütyenler aldım, hayatımda ilk defa, sütyenleri denerken, satış görevlisi de harika görünüyorlar dedi, ve o kadar hoşuma gitti ki anlatamam, bir de geçen akşam başka bir yerde, "ee fizik de süper" demezler mi, kendimi çok ama çok mutlu hissediyorum,

Vay beee...3 ay oldu demekki.Hastaneye yanına geldigim günü hatırladım ;) Canımm... 3. aydan sonra daha hızlı bir degişim,yumuşama başlıyor :52: müjdemi veriyim..Eeee... Yazda geliyor tabi,bu yaz süper olacak tatlım ;) Demek yeni sütyenler aldın,en kıssa zamanda foto bekliyoruz o zaman ;) Valla senin fizik bencede güzel,hiç söylememe gerek yok fıstık gibi vücudun var,göbek sıfır gögüste olunca tabi harika oldu :16: Bu yaşadıgın mutluluk yaşayacagın mutlulukların yanında az bile.Sen bütün güzellikleri hak ediyorsun canım arkadaşım :16: Bútün mutluluklar bizim olsun..Çok öpüyorum fıstıgım,ayarlayalımda görüşelim inşallah.Senden haber bekliyorum :34:

Arzum arkadasim, meme buyutme operasonu olmak isteyenler basliginda bi konu ile ilgili fikir istedim, sen de en deneyimli arkadaslarimizdansin,kisaca senden de fikrini sormak istedim.bi bakabilirmisin rica etsem?
Cok saol, yeni avatar resmin de sahane otesi olmus belirtmeden gecemiycem:)

Tamam canım,bakar cevaplarım tabi ;) Teşekkür ederim,begenmene sevindim..Bende çok begendigim için paylaştım sizinle.Albümümü göremeyenlere fikir olması açısından koyuyorum,aradada degiştiriyorum işte ;) Tercih meseles:54:i

arzumcum bende senin eski yazılarını okudum nerdeyse her sayfayı , duygulandım bende aynı hisleri yaşıyorum tüm duygular bir arada gibi birşey merak , endişe mutluluk 2 haftam kaldı :26:

2 Hafta :52: Ne güzel,son 3 kaldıgında daha heyecanlı olacak.Hep beraber geri sayım yaparız artık :34: Canım benim,çok mutlu ol inşallah,herşey gönlünce gelişsin canım benim :16:

masallah canım ne guzel 3. ayını doldurmussun darısı basıma ınsallah.valla canım o güzellikleri görünce tabi satış görevlisi cok sasırmıstır :9:

Tamam canım,bakar cevaplarım tabi ;) Teşekkür ederim,begenmene sevindim..Bende çok begendigim için paylaştım sizinle.Albümümü göremeyenlere fikir olması açısından koyuyorum,aradada degiştiriyorum işte ;) Tercih meseles:54:i

Burdan Cok tEsekkurler etmek istedim cevapladigin icin.insanin aklina bi suru sey geliyo tabi, arkadasim da cok yakin oldugundan hep beraberiz ben de endiseleniyorum tabiki. Dedigin gibi ozaman o surtunme hisse iceride olusmus bi kesik agriya degdigi icin oluyor. Insallah en kisa zamanda gecer diyoruz, yoksa normal hayata donmek bu sekilde zor..
Allah herkese coook kolayliklar dolu operasyonlar nasip etsin ne diyim.
Durust olmak gerekirse benim de kendi adima gozum korktu biraz.
Tabi herkesin durumu farkli ama yakinen yasayinca insan ister istemez etkileniyor.
Tekrar tesekkurler.

Back