arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

son fotolarını gördüm. gözlerinin içi gülüyor mutluluktan. göğüslerinin payı da var bunda. bence..

Gögüslerimin bu mutlulugumda tabiki büyüüük payı var....Bunuda Sevgili Doktorum Hasan Fındık a borçluyum tabi Buradan kendisine birkez daha teşekkür etmek istiyorum...

arzummm benii eklermisin?arkadaş olmadığımız içinözelden mesaj atamıyorum sana.ameliyattan kaç gün sonra normal hayata dönüyorsun?eşimi ikna edince bende olacağım

Gögüslerimin bu mutlulugumda tabiki büyüüük payı var....Bunuda Sevgili Doktorum Hasan Fındık a borçluyum tabi Buradan kendisine birkez daha teşekkür etmek istiyorum...

arzummm benii eklermisin?arkadaş olmadığımız içinözelden mesaj atamıyorum sana.ameliyattan kaç gün sonra normal hayata dönüyorsun?eşimi ikna edince bende olacağım

Canım arkadaş olmadıgımız için bana özel mesaj gönderemiyorsun diye bir olay yok.Buradaki bütün üyelere özel mesaj atmak istiyorsan mesaj sayını 100e tamamlaman gerekiyor Senin henüz 41 mesaj sayın var.Bunun için bol bol mesaj,yorum yazman gerekiyor Ameliyattan sonra bir hafta sonra oldukça kendine geliyorsun.Fakat şöyle bir olay varki bu kişiden kişiye ve ameliyat yöntemine göre degişiklik gösteren bir durumdur.Mesela en hafif kolay atlatılan yöntem kas üstü yöntemidir.Fakat bu yöntem agrısız,ben bunu seçiyim diye bir seçenegin yok,bu yönteme uygun olman gerekiyor..İyi bir ameliyat sonucu alabilmen içinde doktorunun sana uygun görecegi,tavsiye edecegi yönteme,protez çeşidini kabul etmen gerekir..İnşallah eşini ikna edebilirsin canım.Sanırım uzun zamandır ameliyat olmayı istiyor ve düşünüyorsun.Profilinden yazdıgın yorumlara baktımda 2011,geçen senede bu ameliyatı olmak istedigine dair yorumlarını buldum.Evliyken eşleri ikna etmek zor,bekarkende aileleri

arzumcum biz de görsek şu fotoları diyorum? malum idol gibi birşey oldun burada, daha önce görebiliyordum şimdi göremiyorum senin şaheserleri.

arzucum, yeni resimlerini gördüm, hepsi çok güzel, parti resimlerin de harika, nolur affet resimlere yorum yazamadım, çok yoğun günler geçiriyorum, çok yorgunum, bu arada yeşil bikiniyi pek tutmadım, içindeki güzellikleri kapatmış, bikini kendini ön plana çıkartmış,
maşallah canım, görüşmek üzere,

Sevgili k.k memetörü
Uzun zamandır sessiz takipçisiyim forumun.Meme protezi yazılarınızı okuduktan sonra aklıma fena halde düştü:)İnsanı şevke getiriyorsunuz valla ne diyim.1 ya da 2 ay içerisinde inşallah olacağım.Sorularımla rahatszı ederim artık ben de:)

Hatta hemen bi soru sormak istiyorum.Marka olarak ben de mentor düşünüyorum ama kolaylıkla yumuşamadığını söylüyorlar.Sen memnun musun?

canım ben 2 ay önce ameliyat oldum, mentor silikonlarım, ameliyattan normal meme kıvamında çıktım. masaj falan da vermedi doktorum. eşim bile ilk parmağıyla bi dürttü, aaaa bunlar normal meme gibiymiş, kimseye söyleme silikon olduklarını dedi

yalnız şöyle bir durum var, benim eskiden epey iri göğüslerim vardı, cildim de o yüzden esnek olduğu için hiç gerginlik falan yaşamadım. hiç göğsü olmayanlarda ciltte gerginlik oluyor, başka marka silikonların da ameliyat sonrası taş gibi oldukarını, sonradan yumuşadığını arkadaşlarımdan biliyorum.

bence bu konuda kararı sen değil doktorun vermeli. doktorlar vücut yapımıza en uygun ameliyat tekniği ve silikon çeşidini uyguluyorlar. sen doktoruna karar ver, bu gibi detaylarla kadanı yorma

Hatta hemen bi soru sormak istiyorum.Marka olarak ben de mentor düşünüyorum ama kolaylıkla yumuşamadığını söylüyorlar.Sen memnun musun?

Teşekkür ederim cevabın için.Haklısın galiba bir kaç doktorun daha fikrini almam lazım bu konuda

Hoşgeldin aramıza tatlım Aklına düştüyse bu ameliyatı olursun sen İnşallah sana uygun en iyi doktoru bulursun en kıssa zamanda ve ameliyat olursun bebegim.Malum yaz geliyor,hazır olmak lazım Sorularınla beni rahatsız etmezsin,aşkolsun sor tabi.Burada yardım için varız
Mentor marka sanıldıgı gibi sert bir protez degil.Alexus arkadaşımız çok güzel açıklamış bu konuyu.Hiç meme dokusu olmayan bir bayana birazda büyük bir protez takılırsa gerginlik olacaktır haliyle.Ameliyattan sonra yapılan masajlarla ve zamanla vücut proteze adapte olacak ve yumuşayacak.Her protezin sertlik derecesi vardır.Genelliklede en yumuşak olan 1 derece protezi tercih eder doktorlarımız.Bu konuda endişe etme.Burada herkes kendi protez markasını över Ben protezlerimden,kıvamından,duruşundan çok ama çok memnunum

Herşeyin bir cevabı burada:)Aslında çok zor ikna oluyorum ama hemen rahatlatıyorsunuz valla.Sende mentor varsa bir bildiğin vardır diyerekten sana güveniyorum:)

Herşeyin bir cevabı burada:)Aslında çok zor ikna oluyorum ama hemen rahatlatıyorsunuz valla.Sende mentor varsa bir bildiğin vardır diyerekten sana güveniyorum:)

Sagol canım Ben doktoruma o kadar güvendimki ona bıraktım zaten Daha önce gidip görüştügüm doktorlarda Mentor marka protezi önermişlerdi zaten.Birkaç doktor hariç..Bazen doktorlar tek bir marka protezle çalışıyorlar.Yani bu aslında doktorun firmayla yaptıgı bir anlaşma.Firma doktora geliyor benim markayı kullan diyor,fiyatı düşürüyor.İki protez al üçüncüsü bedava felan Doktorda o protezi sana tavsiye ediyor Senin seçecegin doktorlada alakalı bir durum sonuçta.Burada Pıp marka protezi olanlar sorun yaşadılar.Bütün pıp marka protezi olanlar geri seslendi,ameliyatla protezleri çıkarıldı.Kötü bir durum sonuçta.Mentor,arıon,nagor gibi protezlerde bir sorun çıkmadı.İnşallahta çıkmaz..Senin vücuduna,gögüs yapına uygun bir protezin seçilmesi önemli sonuçta canım Doktorunu bulduktan sonra herşey güzel olur

Caním benim,aşkolsun bakmışsınya oraya yorum yazmasanda burada belirtmende yeterli benim için Dogumgünü partim harika geçti,ayrıca dün gecede ordaydık yine harikaydı...Korkuyorm bagımlılık yaptı herhalde :))Yeşil bikini dedign gibi kapattı şaheserleri :)) Almayı düşünmüyorum zaten ama yazın beach partilerinde dans ederken harika olur diye düşünüyorum,püsküllüya Keşke üçgen kesim olsaydı,ama daha yazın başındayız acele etmiycem zaten.Mutlaka istedigim virşeyler bulurum Yeni yeni ortaya çıkıyor bikiniler,acelesi yok deniz sezonunu açmadık nasılsa :)) Fístık özledim seni,görüşelim müsait zamanında Hasan beyin muayenesinde

Resme baktıkça 400 cc nasıl bu kadar doğal durabilir diye hayretlere düşüyorum:)maşallah diyelim

Canım,sen mesaj sayını doldurda albümde fotolarıda gör bak nasıl dogallar...Yuvarlak protezin oluşturdugu MUHTEŞEMMMM dekoltesi ve duruşu,dogallıgı tescillenmiş onaylanmıştır ) Ben iki çocuk emzirdim,gögüs dokum esmemişti,o yüzden rahatlıkla 400 cc yi aldı gögsüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…