• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

yok yok bu arzumda kesin bir iş var. yoksa şimdiye kesin gelir bir cevap filan yazardı. umarım kötü birşey yoktur..

Oyy oyy...Merak etmişler beni, canlarımm...arkadaşlarımm....:16: Kızlar çok iyiyim,Allahıma şükür kötü birşey yok..C tesi günü Taksimde Çınaraltı Clüpte müthiş eglenceli saatler geçirdikten sonra eve dönmek için arabaya bindik.Baktım araba başka bir yöne gidiyor,sordum nereye gidiyoruz diye?? meger bana ikinci bir süpriz hazırlamışlar eşim ve çok samimi arkadaşlarımız.Yalova Thermaliyum Hotelde 2 Gecelik tatil yaptık..Telefonumun şarjı yanımda olmadıgı için sizlere bilgi veremedim kızlar...Affedin...Harika günler geçirdim,bütün yorgunlugumu stresimi kaplıca suyu,masaj,spa,hamam,cilt bakımlarıyla attım geldim...:31: İşte yine aranızdayım..Sizleri seviyorum..Bu gün benim gerçek dogumgünüm oldugu için akşamda hafta sonu ve tatilde yanımda olmayan arkadaşlarımla beraber kutlama yapacagız.Tabi evde biraz işim var ama hemmen size bilgi veriyim,öyle ev işlerine başliyim dedim..Ara ara girer yazarım yine :34: Öpüyorum sizlerii..Hoşcakalınn.. :62::66::64:

Oyy oyy...Merak etmişler beni, canlarımm...arkadaşlarımm....:16: Kızlar çok iyiyim,Allahıma şükür kötü birşey yok..C tesi günü Taksimde Çınaraltı Clüpte müthiş eglenceli saatler geçirdikten sonra eve dönmek için arabaya bindik.Baktım araba başka bir yöne gidiyor,sordum nereye gidiyoruz diye?? meger bana ikinci bir süpriz hazırlamışlar eşim ve çok samimi arkadaşlarımız.Yalova Thermaliyum Hotelde 2 Gecelik tatil yaptık..Telefonumun şarjı yanımda olmadıgı için sizlere bilgi veremedim kızlar...Affedin...Harika günler geçirdim,bütün yorgunlugumu stresimi kaplıca suyu,masaj,spa,hamam,cilt bakımlarıyla attım geldim...:31: İşte yine aranızdayım..Sizleri seviyorum..Bu gün benim gerçek dogumgünüm oldugu için akşamda hafta sonu ve tatilde yanımda olmayan arkadaşlarımla beraber kutlama yapacagız.Tabi evde biraz işim var ama hemmen size bilgi veriyim,öyle ev işlerine başliyim dedim..Ara ara girer yazarım yine :34: Öpüyorum sizlerii..Hoşcakalınn.. :62::66::64:

Canım o zaman tekrar mutlu yıllar dileyeyim. Yeni yaşın sana sağlık ve mutluluk getirsin. Maşallah çok mutlu ve huzurlu gözüküyorsun. Allah bozmasın Canım.. Bu arada ne giydin bakalım Cumartesi gecesi.. :)))

canım hış geldin ya. özlettin kendini valla. en kısa sürede doğum gününün ayrıntılarını beklyirouz. öpüyorum kocaman..

ohhh değme keyfine o zaman dogum günü çoçuğu eğlen bakalım:54:

slm herkese tebrık edıyorum sızlerı. ben 1 cocuk annesı evlı bır bayanım goguslerım 80.85 takmıslıgım var hamısken emzırme kılo al ver gögusler sarkık. arzum sana hayran oldum canım ne güzel insanın kendıen bakması. ilk meme buyuklugunu bılmıyorum cnm ama benım tek sıkıntım sarkmaları . belkı bende bırgun bı operasyon gecırırım

Ailen ve sevdiklerinle mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ömür geçirmen dileğiyle,doğum günün kutlu olsun canım.:38:
:54::54:

Tekrardan doğum günün kutlu olsuuun Arzumcuuum :) mutlu, sağlıklı , yüzünde gülücüklerin hiiç eksilmeyeceği güzel seneler diliyorum. Her şey gönlünce olsuun:34:

Selam,
Öncelikle yeni yaşınızı kutlarım, nice senelere.Resimlerinize bakmak için ark. talebi yolladım geldi mi acaba?

arzumm bebeğim doğum günün kutlu olsunnn sevdiklerinle bir ömür boyu...cokk öpüyorum bebekim:54::54:

slm herkese tebrık edıyorum sızlerı. ben 1 cocuk annesı evlı bır bayanım goguslerım 80.85 takmıslıgım var hamısken emzırme kılo al ver gögusler sarkık. arzum sana hayran oldum canım ne güzel insanın kendıen bakması. ilk meme buyuklugunu bılmıyorum cnm ama benım tek sıkıntım sarkmaları . belkı bende bırgun bı operasyon gecırırım

Selam canım..Evli olan bayanın halinden yine evli olan bayanlar anlıyor dimi??... Bende iki çocuk emzirdim.Ameliyat öncesi 75-80B cup sütyen kullanıyordum.Emzirme öncesinde gögüslerim harika duruyordu tabi ama emzirdikten sonra üst lobum boşaldı,altta dokum vardı.Sanki sarkık bir görüntü teşgil ediyordu,hiçte hoş olmayan bir görüntüydü bu tabi..Bu ameliyatı olmak benim aklımın ucundan geçmezdi.Ne zamanki arkadaşım meme küçültme,dikleştirme ameliyatı oldu işte o zaman benim kafada ışıklar çaktı :28: Tüm cesaretimi topalayıp arkadaşımı kontrole gelen doktora durumumu anlattım,hatta tuvalete girip gögüslerimi gösterdim.Bana sizin gögüsleriniz sarkık degil,uygun bir protezle gögüsleriniz eskisinden daha güzel,dik,sexy olur diyince ameliyat olma fikri kafama yattı.Ondan sonra araştırmalara ve eşimi ikna çabalarına giriştim tabi..Yine araştırma sırasında Kadınlar Kulübünü keşfettim.Baktımki bu sorun sadece bende yokmuş,Türkiyenin birçok yerinden bayanlar toplanmış birbirine yardım ediyor,fikir veriyor.Bende dahil oldum tabi.Ameliyattan önceki son yaz tatilimizde artık yeter dedim,ben seneye yaz tatilimi memişli girecegim ve ne gerekiyorsa yapacagım diye kendi kendime söz verdim zaten..Sonuçta ne yaptık ne ettik olduk bu ameliyatı işte..Kendime elimden geldigince bakarım,bakımlı olmaya çalışırım.Bu ameliyattan sonra tabi herşey dahada çok degiştiÇünkü kendine bakmak tamam ama özgüven sorunu varsa ne olursa olsun içinde birşeyler eksik oluyor.yani nasıl anlatiyim..Bir elbise alıyorsun,içine dolgulu sütyen giyiniyorsun.Herşey harika görünüyor..Gece bitiyor,eve dönüyorsun,eşine berabersin,eşin gecenin devamını bekliyor.Soyunman gerek...:ssz: İşte bütün o büyü bitiyor,gerçekler ve sen başbaşa kalıyorsun...
Konu uzarrr giderr,yaşayan yaşayanın halinden anlar..Yinede birkaç şey yazmak ister kendini daha iyi ifade edebilmek adına..Arkadaşım..Gerekliyse bu ameliyatı olman,imkanın varsa(yoksada mutlaka bir imkan yaratabilirsin bunu unutma) hiç durma,mutluluk o kadar yakınındaki,erteleme derim ben..Ben çok mutluyum,bütün hayatım degişti..İnşallah seninde birgün burada mutlu haberlerini paylaşırız canım benim..Teşekkür ediyorum.Beni öncelere götürdün getirdin.Herşey gönlünce olsun inşallah..Sevgiler...

Back