- 15 Ekim 2010
- 16.011
- 8.835
- 498
Hayırlı olsun inş.
iki senedir bende düşünüyorum ve çok istiyorum ama ailem izin vermiyor malesef.Ben hem meme hemde burun düşünüyorum(burun estetik değil sağlık amaçlı)
Forumdaki akranım arkadaşların operasyon sonrası hallerini gördüm gerçekten çok başarılı, kıskandım açıkçası.Operasyon cesaretim ve maddi imkanım var ama ailemden izin çıkmasını bekliyorum, önceliğimiz burun operasyonu daha sonra arkadaşların tavsiye ettiği doktorlarla görüşüp kısmetse bende sexi göğüslere sahip olucam.:)
Selam,
Öncelikle yeni yaşınızı kutlarım, nice senelere.Resimlerinize bakmak için ark. talebi yolladım geldi mi acaba?
Selam canım..Bende daha önceden burun ameliyatı olmuştum.Saglık açısından ameliyat oldum bende.Nefes alma sorunum vardı,et,kemik derken ufakta olsun estetik girdi işin içine.Sonuç istedigim gibi olmasada olsun artık,takmıyorum.Yani takmamaya çalışıyorum Gögüs ameliyatım süper oldu tabi.Sonuç tam istedigim gibi.. Başka bir doktora ameliyat olsaydım asla bu kadar başarılı bir sonuç alamazdım kesinlikle.Bu kadar iddalı konuşuyorum yani İnşallah sende istedigin görünüme kavuşursun.Eger gerçekten bu ameliyatı olmayı istiyorsan başarırsın bence,buna eminim Arkadaşlık talebiniz geldi,fakat yeni üye oldugunuzdan dolayı daha ilerki dönemlerde teklifinizi kabul etmeyi uygun görüyorum.Anlayışla karşılayacagınızı umuyorum....Sevgiler..
Son düzenleme: