- 22 Mart 2012
- 129
- 20
- 318
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarrr..Yarın gece düzenlenecek dogumgünü organizasyonumda sizleride görmeyi çok isterim,davetlisiniz ..Mekan:Taksim Çınaraltı Clüb...
Kızlar bu gece ne giyinecegime karar veremiyorum..Siyah gögüs ve sırt dekoltesi olan mini siyah bir elbisemi,yoksa beyaz bustiyer alt tarafada kot pantolonmu?? yeni bir albüm yapıp acele foto çekildim ve ekledim.Yorumlarınızı bekliyorummm....
Karamelimm...Baktım yorumlarınıza.Hepinize kocamannn teşekkürlerimi sunuyorum.Sagolun kızlar Son denemelerimide yapıp eşimle beraber karar verecegiz,bakalım artık neye karar verecegiz Foto ekleyecegim mutlakacnm ben yorumlarımı yazdım gerisi sana kalmış
Evet canım..Ayın 10 unda dogumgünüm ama hafta içine denk geldigi için hafta sonu yapıyoruz kutlamayı Siyah çok cesur,digeride şık fakat dogumgünüm oldugundan pantolon giyinmek istemiyorum.Bakalım artık son denemelerde belli olacak.Sagol tatlım.Öpüyorum kocaman..canım doğum günün kutlu olsun .. güzel bir yaş geçirmen dileğiyle. gerçi ben ayın 10da diye biliyordum. canım bence kesnilikle siyahı giy. süper seksi olmuş. ve sanada çok yakışmış..
Canım arkadaşlarla,eşim ben gidiyoruz..canım sen ve eşin mi yalnızca yoksa grupça mı gidiyorsunuz..
canım doğum günün kutlu olsun.sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmen dileğiyle
Canım ekledim..bakabilirsin
Kızlarrr..Yarın gece düzenlenecek dogumgünü organizasyonumda sizleride görmeyi çok isterim,davetlisiniz ..Mekan:Taksim Çınaraltı Clüb...
Hayırlı olsun inş.
iki senedir bende düşünüyorum ve çok istiyorum ama ailem izin vermiyor malesef.Ben hem meme hemde burun düşünüyorum(burun estetik değil sağlık amaçlı)
Forumdaki akranım arkadaşların operasyon sonrası hallerini gördüm gerçekten çok başarılı, kıskandım açıkçası.Operasyon cesaretim ve maddi imkanım var ama ailemden izin çıkmasını bekliyorum, önceliğimiz burun operasyonu daha sonra arkadaşların tavsiye ettiği doktorlarla görüşüp kısmetse bende sexi göğüslere sahip olucam.:)
Desene canım her şey hazır ama sadece iş bir evete kalmış bence onuda başarırsın.. Biraz daha ısrar gerekiyor galiba.. Hayırlısı olsun canım
Arzuuuum nerelerdesiin:2:
arzum akşamdan kalma, henüz kendine gelemedi herhalde
40 gün 40 gece sürmesin bu kutlama