• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

canım doğum günün kutlu olsun .. güzel bir yaş geçirmen dileğiyle. gerçi ben ayın 10da diye biliyordum. canım bence kesnilikle siyahı giy. süper seksi olmuş. ve sanada çok yakışmış..

Kızlar bu gece ne giyinecegime karar veremiyorum..Siyah gögüs ve sırt dekoltesi olan mini siyah bir elbisemi,yoksa beyaz bustiyer alt tarafada kot pantolonmu?? yeni bir albüm yapıp acele foto çekildim ve ekledim.Yorumlarınızı bekliyorummm....

canım doğum günün kutlu olsun.sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmen dileğiyle

cnm ben yorumlarımı yazdım gerisi sana kalmış :34:
Karamelimm...Baktım yorumlarınıza.Hepinize kocamannn teşekkürlerimi sunuyorum.Sagolun kızlar :16: Son denemelerimide yapıp eşimle beraber karar verecegiz,bakalım artık neye karar verecegiz :34: Foto ekleyecegim mutlaka :34:
canım doğum günün kutlu olsun .. güzel bir yaş geçirmen dileğiyle. gerçi ben ayın 10da diye biliyordum. canım bence kesnilikle siyahı giy. süper seksi olmuş. ve sanada çok yakışmış..
Evet canım..Ayın 10 unda dogumgünüm ama hafta içine denk geldigi için hafta sonu yapıyoruz kutlamayı :34: Siyah çok cesur,digeride şık fakat dogumgünüm oldugundan pantolon giyinmek istemiyorum.Bakalım artık son denemelerde belli olacak.Sagol tatlım.Öpüyorum kocaman..:54:
canım sen ve eşin mi yalnızca yoksa grupça mı gidiyorsunuz..
Canım arkadaşlarla,eşim ben gidiyoruz..:34:
canım doğum günün kutlu olsun.sağlıklı mutlu huzurlu yıllar geçirmen dileğiyle

Sagol birtanemm....:16::16:

Arzucuğum günaydın. Öncelikle doğum gününü tekrar kutlamak istiyorum. Umarım eğlenceli ve güzel bir gece geçirmişsindir. En son ne giydiğini merak ettim doğrusu, mesajı daha yeni gördüğüm için kıyafetlerine yorum yapma şansım olmadı malesef. Ama giydiğin her şey sana çok yakısıyor güzelim. Maşallah güzele ne yakışmaz ki .. Gece ile ilgili yorumlarını merakla bekliyorum, eminim ki benim dışımda buradaki arkaşlarda bekliyordur. Sevgiler canım..

Hayırlı olsun inş.
iki senedir bende düşünüyorum ve çok istiyorum ama ailem izin vermiyor malesef.Ben hem meme hemde burun düşünüyorum(burun estetik değil sağlık amaçlı)
Forumdaki akranım arkadaşların operasyon sonrası hallerini gördüm gerçekten çok başarılı, kıskandım açıkçası.Operasyon cesaretim ve maddi imkanım var ama ailemden izin çıkmasını bekliyorum, önceliğimiz burun operasyonu daha sonra arkadaşların tavsiye ettiği doktorlarla görüşüp kısmetse bende sexi göğüslere sahip olucam.:)

Hayırlı olsun inş.
iki senedir bende düşünüyorum ve çok istiyorum ama ailem izin vermiyor malesef.Ben hem meme hemde burun düşünüyorum(burun estetik değil sağlık amaçlı)
Forumdaki akranım arkadaşların operasyon sonrası hallerini gördüm gerçekten çok başarılı, kıskandım açıkçası.Operasyon cesaretim ve maddi imkanım var ama ailemden izin çıkmasını bekliyorum, önceliğimiz burun operasyonu daha sonra arkadaşların tavsiye ettiği doktorlarla görüşüp kısmetse bende sexi göğüslere sahip olucam.:)

Desene canım her şey hazır ama sadece iş bir evete kalmış bence onuda başarırsın.. Biraz daha ısrar gerekiyor galiba.. Hayırlısı olsun canım

Desene canım her şey hazır ama sadece iş bir evete kalmış bence onuda başarırsın.. Biraz daha ısrar gerekiyor galiba.. Hayırlısı olsun canım

Aslında ısrarlarım sonucu ne halin varsa gör diyolar ama ben gönülleri ile olsun istiyorum:)Artık fazla karışmıyorlar burundan sonra inşallah oda olucak.

slm arzucum gecmis dogum günün kutlu olsun biraz gec oldu mesaj atmam ama olsun unutulmadıgınıda bilmek acısına güzel bir duygu olsa gerek umarım yeni yasının güzelliginden eksik etmedigi içinde mutluluk huzur ve sansın bol olması temennimle nice ömürler dilerim

Arzum canımm doğum günün kutlu olsun:71: Ailen ve sevdiklerinle birlikte ve tabiiki memişlerinle birlikte :9: nice sağlıklı ve huzur dolu senelere:54::16:

Back