• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

arkadaşlık isteği gönderip bir iki ay sonra nedensiz yere arkadaşlıktan beni silenlerden ötürü bundan sonra kimsenin arkadaşlık isteğini kabul etmeyeceğim. Sorduğunuz ve soracağınız soruları yanıtlarım, o başka. Arzumcum senin sayfana takılan çok, o nedenle buraya yazdım, izninle... :17:

canım benim internetimde arıza var o yüzden nete giremiyorum 1 haftadır..anlayamadım ben seni silmedim hemen kontrol edicem ama öyleyse bile yanlışlıkla olmuştur şimdi bizim dükkandan girdim ve okudumda şok oldum..ne kadar inanırsın bilmem ama tüm samimiyetimle söylüyorum ben silmedim yani farkında bile değilim yanlişlık olmuştur eğer öyleyse bile...inan şaşırdım:53:

Denedim fıstık ama çözmek zor,kursa başlıycam artık araştırıyorum :9: Avatar fotomu ve albümdeki iki fotomu yeni foto makinem ile çektim..Biraz acemilik var,idare edin artık,ögrenicem inşallah bu işi :34:

Canım, çok beğeniyolar ama ben göremiyorum istek gönderdim arkadaşlık için sanırım görmedin:(

Kızlarrr..Yarın gece düzenlenecek dogumgünü organizasyonumda sizleride görmeyi çok isterim,davetlisiniz :62::66::64:..Mekan:Taksim Çınaraltı Clüb...:29::16::54:

iyiki doğdun tatlım :16: ailenle sevdiklerinle mutlu bir ömür diliyorum sana :38:
ben gelemicem ama bol bol foto çek en azından partiyi görelim :24: :34:

iyiki doğdun tatlım :16: ailenle sevdiklerinle mutlu bir ömür diliyorum sana :38:
ben gelemicem ama bol bol foto çek en azından partiyi görelim :24: :34:

Canım çok sagol... :16:Dogumgünüm 10 Nisan,ama hafta içine geldigi için partiyi öne çektik :34:
İnşallah bol bol foto çekilirim,eglenmekten foto düşünecek halim olursa çekilirim tabi.Mutlaka birkaç hatırası olması lazım degilmi :34: Albümede eklerim inşallah,bakarsınız :54:

Kızlarrr..Yarın gece düzenlenecek dogumgünü organizasyonumda sizleride görmeyi çok isterim,davetlisiniz :62::66::64:..Mekan:Taksim Çınaraltı Clüb...:29::16::54:

cnm benm şimdiden kutlamak istedim doğum gününü nice uzun sağlıklı ve mutlu yıllara diyorum sevdiklerinle inşallah..öptm:54:

canım sana bu gece iyi eğlenceler, yeni yaşında da sağlık ve bol mutluluklar diliyorum :16:

:70::71: Nice seneler canım...sağlıklı mutlu bir ömür bende diliyorum.

cnm benm şimdiden kutlamak istedim doğum gününü nice uzun sağlıklı ve mutlu yıllara diyorum sevdiklerinle inşallah..öptm:54:

canım sana bu gece iyi eğlenceler, yeni yaşında da sağlık ve bol mutluluklar diliyorum :16:

Teşekkür ederim arkadaşlar..Sagolun varolun..Eglencem yarın ama gerçek dogumgünüm 10 Nisanda :34: Hepimize saglıklı,uzun,mutlu yıllar diliyorum arkadaşlar :16:

harikaaaa, şimdiden doğum günün kutlu olsun tatlım, herşey istediğin gibi olsun, hep keyifli insanlar karşına çıksın, kimse canını sıkmasın, hep gül, hep gül,
davetin için kendi adıma çok teşekkürler, gelmeyi çok isterdim, bakarsın belki de gelirim, akşama kızımla olacağım için tereddüt ettim de o yüzden, senin kız gelmeyecek tabii dimi, bak o gelseydi bende getirirdim.
öpüyorum sevgiler,
:16::54:

harikaaaa, şimdiden doğum günün kutlu olsun tatlım, herşey istediğin gibi olsun, hep keyifli insanlar karşına çıksın, kimse canını sıkmasın, hep gül, hep gül,
davetin için kendi adıma çok teşekkürler, gelmeyi çok isterdim, bakarsın belki de gelirim, akşama kızımla olacağım için tereddüt ettim de o yüzden, senin kız gelmeyecek tabii dimi, bak o gelseydi bende getirirdim.
öpüyorum sevgiler,
:16::54:

Valla bak beklerim,gelmeni çok isterim :34: Benim kız gelemez,yaşı tutmuyor zaten.Sen kızı uyut ondan sonra atla gel şekerim :34: Valla bak gözlerim seni mekanda arayacak haberin olsun :34:

Çocuk hasta idi topiğe geç dediğinde de kustu tekrar dönemedim canım kusura kalma bu arada doğum günün kutlu olsun şimdiden her sey gönlünce olsun canım ayıptır sorması yaş kaç oldu????

Valla bak beklerim,gelmeni çok isterim :34: Benim kız gelemez,yaşı tutmuyor zaten.Sen kızı uyut ondan sonra atla gel şekerim :34: Valla bak gözlerim seni mekanda arayacak haberin olsun :34:

Arzum ameliyattan sonra diyolar kan pıhtılasmasını önlemek için küçük borular varmış doğru mu?

canim benim bende simdiden kutlayim dogum gununu.yuregi guzel insan nice mutlu yillara ailen sevdiklerinle beraber.:16:iyi eglenmeler.ha unutmadan sakin :34:masaya falanda cikayim deme

Bende kutlayayım Canım doğum gününü. Her şey o güzel gönlüne göre olsun. Hayat sana hep sağlık mutluluk ve güzellikler getirsin CAnım. Öpüyorum o güzel yanaklarından.. Sevgiler..

Kızlar bu gece ne giyinecegime karar veremiyorum..Siyah gögüs ve sırt dekoltesi olan mini siyah bir elbisemi,yoksa beyaz bustiyer alt tarafada kot pantolonmu?? yeni bir albüm yapıp acele foto çekildim ve ekledim.Yorumlarınızı bekliyorummm....

Back