Valla ne belgeseli olduguna baglı aslında..Saglık belgeselimi,hayvan belgeselimi.....
Sağlık belgeseli tabiki Hayvan nereden çıktı anlamadım Canım.. !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ne belgeseli olduguna baglı aslında..Saglık belgeselimi,hayvan belgeselimi.....
Tabiki sağlık belgeseli Canım. Hayvan nereden çıktı anlamadım !!!
Çeşitli belgeseller varya,ondan Belgesel çeşidini belirtmedigin için sordum
Ayy Allah korusun kızlar,böyle düşününce çok ürkütücü geliyor degilmi? Yani ameliyat bu,kimbilir o anlarda neler oluyor,hiçbirşeye tepki vermiyormuyuz acaba.Mesela agzımızdan o hortum sokulunca ögürmüyormuyuz...:26: Gaz felan çıkarıyormuyuz acaba,malum çok soguk ameliyathane Ne biliyim işte,keşke videoya alınsa ameliyatımız,sonrada izlesek...
korkutucu doğru. hiç öğürmüyorsun arzucum zaten sana say diyorlar 5 4 3 diyorsun sen 2 demeden uyumaya başlıyorsun. sonra ilacın dozunu artırıyorlar. solunumun duruyor. o anda tüp takıyorlar ağzından içeri ve hemen makinaya bağlıyorlar. aslında bi nevi diğer tarafa beş kala modu. düşünsene az geç kalsalar hayatın elinden gider. öğürme filan yok bırak onu göz kapakların bile açık oluyor onları bantlıyorlar gözlerin kurmasın diye.
şimdi kimseyi perk korkutmayayım ama bazen uyutucu gazla, kas gevşetici gazın dozu doğru ayarlanmazsa; hasta ameliyat ortasında uyanabiliyor. tabi kas gevşeticinin etkisi devam ettiği ve hiçbir kasını hareket ettiremediği için ben uyandım diyemiyor.bu sırada kendisine yapılan tüm işlemlerin acısını hissedip, konuşulan herşeyi duyuyor. korku filmi gibi oldu.
Arzucuğumun yorumlarına katılıyorum. Yeter ki sen ne istediğini doktora anlat.. Ve onunla aklına gelen her şeyi konuş her soruyu sor. Sonradan pişmalık duyma canım.. Sevgiler..
korkutucu doğru. hiç öğürmüyorsun arzucum zaten sana say diyorlar 5 4 3 diyorsun sen 2 demeden uyumaya başlıyorsun. sonra ilacın dozunu artırıyorlar. solunumun duruyor. o anda tüp takıyorlar ağzından içeri ve hemen makinaya bağlıyorlar. aslında bi nevi diğer tarafa beş kala modu. düşünsene az geç kalsalar hayatın elinden gider. öğürme filan yok bırak onu göz kapakların bile açık oluyor onları bantlıyorlar gözlerin kurmasın diye.
şimdi kimseyi perk korkutmayayım ama bazen uyutucu gazla, kas gevşetici gazın dozu doğru ayarlanmazsa; hasta ameliyat ortasında uyanabiliyor. tabi kas gevşeticinin etkisi devam ettiği ve hiçbir kasını hareket ettiremediği için ben uyandım diyemiyor.bu sırada kendisine yapılan tüm işlemlerin acısını hissedip, konuşulan herşeyi duyuyor. korku filmi gibi oldu.
Canım forumda lokal sedasyon yöntemi ile ameliyat olan Gülezel arkadaşımız var.Ama bahsettigin şekilde yani uyanık degildi,asansörden sonrasını hatırlamadıgından bahsetmişti.En iyi şekilde sana kendisi açıklar ama senin bahsettigin bi biçimde olabilmesi için,yani seninde uyanık olup görebilmen,doktorunla beraber búyüklüge karar verebilmeniz için ya gögsúnünün uyuşturulması yada boyundan aşşagı uyuşturulman gerekki bu mümkün degil sanırım...Belden aşşagısı uyuşturuluyor ama digerlerini hiç duymadım.Büyük ihtimal sana uygulanacak yöntem lokal sedasyon olacaktır.Seninde uyanık olup tepki yada fikir vermen imkansız geliyor,bilemiyorum.En iyisi doktoruna sor tabi,neden çekiniyorsun yahu soracaksın tabi
Her meme büyütme ameliyatında protezlerin bütün büyüklükleri hazır bulundurulur ve denenir.Hangisi senin istedigin görünümú,büyüklügü verirse ona karar verilir ve hiç açılmamış,yeni kutusunda olan protez takılır...Sen yeterki istedigin,hayal ettigin gögsü doktoruna iyice anlat canım benim.Doktorun en iyisine ve güzeline karar verecektir...Öpüyorum...
arkadaşlar sedasyondan kasıt ameliyat sırasında entübe edilmemektir. yani şöyle anlatayım sadece uyursunuz. ama normalde sizi hem uyuturlar üstüne solunum kaslarınız geçici felç ederek ağzınızdan solunum tüpü takarlar makineye bağlı şekilde uyuturlar. çok fikrim yok ama işler kötü gidecek olursa ki bu bi ameliyat ve ne olacağı belli olmaz tamamen uyuyor olmanız avantaj olabilir. lokal anestezi ile bu işlerim yapılabilme ihtimali olduğunu sanmıyorum.
konuya tam vakıf olamadım da merak ettim bi arkadaş bi ameliyattan bahsetmiş korku filmi gibi falan demiş umarım göğüs estetiği ameeliyatı değildir bahsettiği.
saglık olurdu tabiki de