arkadaşlık isteği gönderip bir iki ay sonra nedensiz yere arkadaşlıktan beni silenlerden ötürü bundan sonra kimsenin arkadaşlık isteğini kabul etmeyeceğim. Sorduğunuz ve soracağınız soruları yanıtlarım, o başka. Arzumcum senin sayfana takılan çok, o nedenle buraya yazdım, izninle...
Denedim fıstık ama çözmek zor,kursa başlıycam artık araştırıyorumAvatar fotomu ve albümdeki iki fotomu yeni foto makinem ile çektim..Biraz acemilik var,idare edin artık,ögrenicem inşallah bu işi
Canım, çok beğeniyolar ama ben göremiyorum istek gönderdim arkadaşlık için sanırım görmedin
Kızlarrr..Yarın gece düzenlenecek dogumgünü organizasyonumda sizleride görmeyi çok isterim,davetlisiniz..Mekan:Taksim Çınaraltı Clüb...
iyiki doğdun tatlımailenle sevdiklerinle mutlu bir ömür diliyorum sana
ben gelemicem ama bol bol foto çek en azından partiyi görelim
iyiki doğdun tatlımailenle sevdiklerinle mutlu bir ömür diliyorum sana
ben gelemicem ama bol bol foto çek en azından partiyi görelim
Kızlarrr..Yarın gece düzenlenecek dogumgünü organizasyonumda sizleride görmeyi çok isterim,davetlisiniz..Mekan:Taksim Çınaraltı Clüb...
Nice seneler canım...sağlıklı mutlu bir ömür bende diliyorum.
cnm benm şimdiden kutlamak istedim doğum gününü nice uzun sağlıklı ve mutlu yıllara diyorum sevdiklerinle inşallah..öptm
canım sana bu gece iyi eğlenceler, yeni yaşında da sağlık ve bol mutluluklar diliyorum
harikaaaa, şimdiden doğum günün kutlu olsun tatlım, herşey istediğin gibi olsun, hep keyifli insanlar karşına çıksın, kimse canını sıkmasın, hep gül, hep gül,
davetin için kendi adıma çok teşekkürler, gelmeyi çok isterdim, bakarsın belki de gelirim, akşama kızımla olacağım için tereddüt ettim de o yüzden, senin kız gelmeyecek tabii dimi, bak o gelseydi bende getirirdim.
öpüyorum sevgiler,
Valla bak beklerim,gelmeni çok isterimBenim kız gelemez,yaşı tutmuyor zaten.Sen kızı uyut ondan sonra atla gel şekerim Valla bak gözlerim seni mekanda arayacak haberin olsun
Arzum ameliyattan sonra diyolar kan pıhtılasmasını önlemek için küçük borular varmış doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?