Acaba 5 gün sonra okuluma dönebilir miyim.ağrı çok oluyor mu?
Belirtmeden geçmek istemedim.90 beden dediginiz olay sizin sırt genişliginizdir.Meme büyüklügünüz degil..Meme büyüklügü A,B,C,D,DD cup gibi sembollerle cup ölçüleriyle belirtilir.Hiç meme dokunuz yokssa büyük bir ihtimal A cup sınız.350cc ve üzeri bir protez kullanırsa doktorunuz istediginiz büyüklükte gögüsleriniz olur..Doktorunuz belirttimi acaba size kaç cc protezin olabilecegini??
Ameliyat yönteminize ve sizin agrı eşiginize göre degişiklik gösterebilen bir durumdur bu.Eser hanım genellikle kas zarı altı yöntemini tercih ediyor.Bu yöntemle ameliyat olursanız bir hafta sonra agrılarınız oldukça azalacaktır.Kolelki garip gelcek ama türbanlıyım larınızı çok kullanmamanız ve agır kaldırmamanız,çok dikkat etmeniz gerekiyor
Ben sadece asistanıyla görüştüm henüz memleketteyim asistanı beni arayıp meme mamografi çektireceğim tarihi söyliycek ve bir de bana son 1 hafta kala asla aspirin içmemem gerektiğini söyledi uçak biletlerimi almısım gün sayıyorum korkuyorumda istediğim gibi olmaz diye bir de 2 çocuğum var ikizler,yaramazlar ağrım olursa nasıl ilgileneceğim diye kara kara düşünüyorum esimde müdür akşama kadar yok okulda ben öğleye kadar okuldayım annem bakıyor sağolsun ancak okuldan geldikten sonra alıyorum eve gidiyoruz nasıl olcak bilmiyorum doğrusu
Canım evde sana yardımcı olabilecek birinin bulunması iyi olur.Ameliyattan sonraki ilk hafta yatıp kalkarken birinin sizin sırtınıza destek verip yardımcı olması gerek.Ev işleri,egilip kalkmak,uzanmak..Helede çocugunuz varsa bunlarla ilgilenecek birisi...Ameliyat olmak önemli degil,önemli olan ameliyat sonrası kendinize dikkat etmek,doktor uyarılarını dikkate almakHakkınızda hayırlısı olsun inşallah,biraz sıkıntılı bir süreci var ameliyat sonrası,bunu bilmeniz iyi olur..
Canım evde sana yardımcı olabilecek birinin bulunması iyi olur.Ameliyattan sonraki ilk hafta yatıp kalkarken birinin sizin sırtınıza destek verip yardımcı olması gerek.Ev işleri,egilip kalkmak,uzanmak..Helede çocugunuz varsa bunlarla ilgilenecek birisi...Ameliyat olmak önemli degil,önemli olan ameliyat sonrası kendinize dikkat etmek,doktor uyarılarını dikkate almakHakkınızda hayırlısı olsun inşallah,biraz sıkıntılı bir süreci var ameliyat sonrası,bunu bilmeniz iyi olur..
Bir şey daha sormak istedim profilinizde gelinlik giymiş bi bayan var iki eliyle göğüslerini tutmus o siz misiniz?Keşke benim göğüslerimde öyle olsa:)
Aboooouv cevabına cevap veriyim derkeeen cevabını bulamadımpek popülersin arzumcuğum ee o kadar güzel memeler olunca insan ister istemez soru yağmuruna tutabiliyor :) 3 ay sonra mı yüzebileceğim şimdi tüüüh haziran sonunda tatile çıkacaktık çok üzüldüm
kızlar nerdesiniz hiç kimse yok burda. yaa bu ameliyattan sonra üç ay güneşe çıkmama mevzusu çok kötü. şimdi ben mayısta ameliyat olsam ooo bekle eylülülü. bikiniyle arzı endam edemiyeceksek napalım dimi.. bu arada soalryum dışında mr yada tomagrafi filanda sorun oluyormu bilginizmi var mı arzumcum..
Valla ben yataktayım,yatıyorum.Cepten giriyorum nete..Ama hasta degilim,yani uyumak için yatıyorumEşim uyudu benim gözler faltaşı gibi,hemen telefona sarıldım
Canım,mayısta ameliyat olsan Temmuz,Agustos gibi gider girersin denize ama öyle yüzmek,ip bikiniler giyinmek yasak tabi.Mayo yada altı geniş bantlı bikiniler giyersin,bol bol güneş koruyucu sürersin,birde direk güneşte degilde şemsiye altında yatarsan sakıncası olmaz bence..O kadarda şımartırsın kendini yani
Biliyorsun omuzu kırdık.Mecburen mr çekildik,hiçbir sakıncası yok,röntgenimide çekildim.Yalnız bu tip çekimlerde gögsünüzde silikon oldugu bellu oluyor.Yani doktor filminize bakıyor sonra dönüp memişlerinize bakıyorBaşkada bir sorun yok.Solaryumda protezler aşırı ısınma yapıyir,sakıncalı olur yani.Şahsen ben birdaha girmem ....
Kızlar günaydın....Sayfamdaki ziyeretçiler,onlıne olupta gelin yahu sohbet edelim
GünaydııııınNabersinn? Nasıl oldun iyileştin mi
Sagol canım,daha iyiyim şükür.Ama kolumdaki agrı tam olarak geçmedi tabi,inşallah daha iyi olacakSen nasılsın bakalım,kedicigin ne yapıyor
Biran önce iyileşirsin inşallaaaah.. Benim tosibik oğlum iyi napsınn. Evde tek başına yiyip içip yatıyodur şimdi :) Fotoğraf makineni denedin miiii
Denedim fıstık ama çözmek zor,kursa başlıycam artık araştırıyorumAvatar fotomu ve albümdeki iki fotomu yeni foto makinem ile çektim..Biraz acemilik var,idare edin artık,ögrenicem inşallah bu işi [/
canım profesyonel makine mi aldın. fotoğrafcılığamı başlıyosun yoksa..
Denedim fıstık ama çözmek zor,kursa başlıycam artık araştırıyorumAvatar fotomu ve albümdeki iki fotomu yeni foto makinem ile çektim..Biraz acemilik var,idare edin artık,ögrenicem inşallah bu işi [/
canım profesyonel makine mi aldın. fotoğrafcılığamı başlıyosun yoksa..
Evet canım yaa,aldım ama birsürü ayarı var.Evde,dışarıda sürekli çekim yapıyorum.Artık çeke çeke ögrencez ama bir kursa başlamayı düşünüyorum fotograf makinasını kullanabilmek için sırf.İşi fotografçılıga dökemem zaten eşim çalışmama izin vermez...asla...Zaten bendende model güzel olur,benim fotolarımı çeksinler
Evet canım yaa,aldım ama birsürü ayarı var.Evde,dışarıda sürekli çekim yapıyorum.Artık çeke çeke ögrencez ama bir kursa başlamayı düşünüyorum fotograf makinasını kullanabilmek için sırf.İşi fotografçılıga dökemem zaten eşim çalışmama izin vermez...asla...Zaten bendende model güzel olur,benim fotolarımı çeksinler
modellik konusunda sana yüzde yüz katılıyorum. fotoğrafcılık derkn fotoğraf sanatı demek istedim. artık sergi filan açarsın bizde geliriz.
modellik konusunda sana yüzde yüz katılıyorum. fotoğrafcılık derkn fotoğraf sanatı demek istedim. artık sergi filan açarsın bizde geliriz.
Anam ben açsam açsam sergimi burada,profilimdeki albúm köşemde açarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?