arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

Acaba 5 gün sonra okuluma dönebilir miyim.ağrı çok oluyor mu?

Ameliyat yönteminize ve sizin agrı eşiginize göre degişiklik gösterebilen bir durumdur bu.Eser hanım genellikle kas zarı altı yöntemini tercih ediyor.Bu yöntemle ameliyat olursanız bir hafta sonra agrılarınız oldukça azalacaktır.Kollarınızı çok kullanmamanız ve agır kaldırmamanız,çok dikkat etmeniz gerekiyor

Ben sadece asistanıyla görüştüm henüz memleketteyim asistanı beni arayıp meme mamografi çektireceğim tarihi söyliycek ve bir de bana son 1 hafta kala asla aspirin içmemem gerektiğini söyledi uçak biletlerimi almısım gün sayıyorum korkuyorumda istediğim gibi olmaz diye bir de 2 çocuğum var ikizler,yaramazlar ağrım olursa nasıl ilgileneceğim diye kara kara düşünüyorum esimde müdür akşama kadar yok okulda ben öğleye kadar okuldayım annem bakıyor sağolsun ancak okuldan geldikten sonra alıyorum eve gidiyoruz nasıl olcak bilmiyorum doğrusu

Eser Hanım ı internetten buldum en çok da bayan olusundan dolayı tercih ettim ben erkekelrden çok çekiniyorum inanın doğumumda erkekti doktorum çekinmedim ama göğsüm h,ç yok ya erkeğin görmesini istemedim Ne biçim kadın,diye içinden geçirir diye çok utanıyorum göğüslerimden

Canım evde sana yardımcı olabilecek birinin bulunması iyi olur.Ameliyattan sonraki ilk hafta yatıp kalkarken birinin sizin sırtınıza destek verip yardımcı olması gerek.Ev işleri,egilip kalkmak,uzanmak..Helede çocugunuz varsa bunlarla ilgilenecek birisi...Ameliyat olmak önemli degil,önemli olan ameliyat sonrası kendinize dikkat etmek,doktor uyarılarını dikkate almak Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah,biraz sıkıntılı bir süreci var ameliyat sonrası,bunu bilmeniz iyi olur..

olmazsa raporumu uzatırım annemlerde kalırız çocuklarla yapcak bir sey yok bilgileriniz için çok sağolun bir de Eser Hanım iyi mi .acaba iyi bi tercih yapmıs mıyım?

Bir şey daha sormak istedim profilinizde gelinlik giymiş bi bayan var iki eliyle göğüslerini tutmus o siz misiniz?Keşke benim göğüslerimde öyle olsa:)

Bir şey daha sormak istedim profilinizde gelinlik giymiş bi bayan var iki eliyle göğüslerini tutmus o siz misiniz?Keşke benim göğüslerimde öyle olsa:)

Canım...o foto bana ait yalnız üzerimdeki gelinlik degil :)) Beyaz bustiyer var üzerimde canım Begendiysen çok sevinirim tabi,daha güzeller senin olsun inşallah.Özel mesaj gönderdim sana,mesaj kutunu kontrol et canım ...

Casnım profesyonel şekilde degilde nasıl diyim bunu yüzücüler Köpek Yüzüşü diyor.Yani kollarını uzatmadan,suyun içinde suya ellerini bastırarak..Bu şekilde yüzebilirsin,kendini kollarını zorlamadıgın sürece çokta tehlike arz etmez canım Daha Temmuz,Agustos ayı var yahu..Bu yaz uzun olsun lütfen kış çok bunlattı beni bu sene..Yaz gelsin artık...

kızlar nerdesiniz hiç kimse yok burda. yaa bu ameliyattan sonra üç ay güneşe çıkmama mevzusu çok kötü. şimdi ben mayısta ameliyat olsam ooo bekle eylülülü. bikiniyle arzı endam edemiyeceksek napalım dimi.. bu arada soalryum dışında mr yada tomagrafi filanda sorun oluyormu bilginizmi var mı arzumcum..

Valla ben yataktayım,yatıyorum.Cepten giriyorum nete..Ama hasta degilim,yani uyumak için yatıyorum Eşim uyudu benim gözler faltaşı gibi,hemen telefona sarıldım
Canım,mayısta ameliyat olsan Temmuz,Agustos gibi gider girersin denize ama öyle yüzmek,ip bikiniler giyinmek yasak tabi.Mayo yada altı geniş bantlı bikiniler giyersin,bol bol güneş koruyucu sürersin,birde direk güneşte degilde şemsiye altında yatarsan sakıncası olmaz bence..O kadarda şımartırsın kendini yani
Biliyorsun omuzu kırdık.Mecburen mr çekildik,hiçbir sakıncası yok,röntgenimide çekildim.Yalnız bu tip çekimlerde gögsünüzde silikon oldugu bellu oluyor.Yani doktor filminize bakıyor sonra dönüp memişlerinize bakıyor Başkada bir sorun yok.Solaryumda protezler aşırı ısınma yapıyir,sakıncalı olur yani.Şahsen ben birdaha girmem ....

İyi geceler tatlı uykular Canım :)) Sevgiler..

Sagol canım,daha iyiyim şükür.Ama kolumdaki agrı tam olarak geçmedi tabi,inşallah daha iyi olacak Sen nasılsın bakalım,kedicigin ne yapıyor

Biran önce iyileşirsin inşallaaaah.. Benim tosibik oğlum iyi napsınn. Evde tek başına yiyip içip yatıyodur şimdi :) Fotoğraf makineni denedin miiii

Biran önce iyileşirsin inşallaaaah.. Benim tosibik oğlum iyi napsınn. Evde tek başına yiyip içip yatıyodur şimdi :) Fotoğraf makineni denedin miiii

Denedim fıstık ama çözmek zor,kursa başlıycam artık araştırıyorum Avatar fotomu ve albümdeki iki fotomu yeni foto makinem ile çektim..Biraz acemilik var,idare edin artık,ögrenicem inşallah bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…