Canım ameliyattan sonra ilk 3 ay yüzmek,zorlu aktiviteler,agır yük kaldırmak,üst beden egzersizi yapmak doktor tarafından yasaklanır Ayrıca ameliyattan sonra 1 yıl dolmadan güneşlenmek izlerinizin koyu kahverengi olmasına yol açar.Mümkün oldugunca dikiş yerlerinizi güneş ışıgından koruyun ve bir yıl dolana kadar iz bölgesine en az 30 SPF güneş koruyucusuyla koruyun...
Ayrıca önemli bir mevzu kızlar.Fotoma yorum yapan bir arkadaşımız sormuştu,aklıma geldi buradanda paylaşmak istedim.Malum yaz geliyor,yazı bembeyaz bir tenle karşılamak istemeyiz öyle degilmi?? Solaryuma giden arkadaşlarımız mutlaka vardır.Solaryumdaki yüksek ısıdan dolayı gögüslerimizdeki silikonlar çok aşırı ısınma yapıyormuş ve en çok geç ve zor sogurlarmış..Aman dikkat,zarar verebilir.Düşünsenize gögüslerimizin içinde alev alev yanan jel silikonlar Tavsiye etmiyorum,uyarmak istedim...
aaaa solaryum bu kadar etkiliymiş demek ha yazın işlerim çok yoğun olduğundan dolayı tatile geç çıkabilirim ancak. Ben de solaryuma girerim diyordum kötü oldu şimdi valla açıkçası araştırmak bile aklıma gelmemişti. Uyarın için teşekkürler arkadaşım Bu arada avatar resmin süper yine hele o eldivenler, memişlere birşey yazmama gerek yok zaten