Canım ameliyattan sonra ilk 3 ay yüzmek,zorlu aktiviteler,agır yük kaldırmak,üst beden egzersizi yapmak doktor tarafından yasaklanırAyrıca ameliyattan sonra 1 yıl dolmadan güneşlenmek izlerinizin koyu kahverengi olmasına yol açar.Mümkün oldugunca dikiş yerlerinizi güneş ışıgından koruyun ve bir yıl dolana kadar iz bölgesine en az 30 SPF güneş koruyucusuyla koruyun...
Ayrıca önemli bir mevzu kızlar.Fotoma yorum yapan bir arkadaşımız sormuştu,aklıma geldi buradanda paylaşmak istedim.Malum yaz geliyor,yazı bembeyaz bir tenle karşılamak istemeyiz öyle degilmi?? Solaryuma giden arkadaşlarımız mutlaka vardır.Solaryumdaki yüksek ısıdan dolayı gögüslerimizdeki silikonlar çok aşırı ısınma yapıyormuş ve en çok geç ve zor sogurlarmış..Aman dikkat,zarar verebilir.Düşünsenize gögüslerimizin içinde alev alev yanan jel silikonlarTavsiye etmiyorum,uyarmak istedim...
arkadaşlık isteği gönderip bir iki ay sonra nedensiz yere arkadaşlıktan beni silenlerden ötürü bundan sonra kimsenin arkadaşlık isteğini kabul etmeyeceğim. sorduğunuz ve soracağınız soruları yanıtlarım, o başka. arzumcum senin sayfana takılan çok, o nedenle buraya yazdım, izninle...
Vlla bende ögrenince şok olmuştum..Ellerim gögüslerimde gezdim birkaç gün,ben sizlere ne yaptım dedim durdum..
3 Ay dolmadan güneşlenmek...Hmm..Sen bana sormadan neden hareket ediyorsun bakalım.. haa...Koy bakalım izlerinin fotosunu artık,yorum yapacagız,başka çare yok.. Direk güneş ışıgına mahzur kalmamıştır inşallah.Bu sene ameliyat olanlar,altı bantlı bikinilerle izlerinizi çok rahatlıkla kamufle edebilirsiniz.. Güneş koruyucularınızı unutmayın ama,bol bol sürün 3 tane bikini örnegide gösterebilirim,bilginiz olsun Eki Görüntüle 380138 Eki Görüntüle 380139 Eki Görüntüle 380140
Canımm....Gerçektenmii... Çok sevindim hadi geçmiş olsuunn..Ayy ne kadar güzel bir burnun olmuştur şimdii... Keşke benimde öyle bir şansım olsa ama Neyse yaa,olsun zaten o kadar kötü bir burnum yok benim Çokta pozitifimdir,mükemmelliyetçi oldugum kadar
Ben iki ameliyatıda oldum.Bana göre burun ameliyatı daha zor bir ameliyat..Burundan üstelik iki sefer ameliyat oldum yani.Gögüz ameliyatından sonra ilk hafta yatıp kalkarken zorluk yaşıyorsun,kollarını fazla kullanamıyorsun fakat öyle çok kötü,birisine muhtaç olmuyorsun yani.Ama birinin yanında olup sana destek yardımcı oması gerekiyor yani.Burunda tamponlar,şişlik,morluk,agrı düzeyini daha çok yaşadım ben.Kişiden kişiye degişiklik gösterebilecek bir durumdur tabi ama burun ameliyatın kolay geçtiyse meme ameliyatın daha rahat geçer diye düşünüyorum,şahsen,ben..
Evet canım,kolum daha iyi şükür.Omuz başında kırıklık varmış megerse.Çok agrı yaşadım ama şu an iyiyim şükür..Zamanla dahada iyi olacagım inşallah,dikkat ediyorum kendime
Evet avatar fotomu arada degiştiriyorum,albümede ekledim,oradanda bakabilirsin fıstık...Öpüyorum çok,seninde fotolarını bekliyorum ama.Ayrıca kontrole gidecegin bir günü ayarlayalımda aynı gün ve saate getirelim.Emre beyle Hasan beyin muayenehaneleri çok yakın,biliyorsundur belki Tanışıp bizzat burnunu görmeyi çok isterim... bende belki Emre beye burnuşumu gösterir fikir alırım..
Hmm...:44: Tamam yazabilirsin tabi..Nedensiz hiçkimse silinmez,silindiysede beni neden sildin diye sorulmaz.Eklerken teşekkür etmeyenler bile oluyor.Sürekli arkadaşlık teklifi gönderenler,bu konuyla alakası bile olmayan kişiler..Lütfen..Bizler teşhircilik yapmıyoruz.Meme ameliyatı düşünen arkadaşlara ve ameliyat olan arkadaşlara fikir olması açıdan foto ekliyoruz.Kabul edince iyi,silince kötü olmasın.Gören görmüştür,bilgi sahibi olmuştur zaten..Sürekli hergün açıpta bakmak yersiz.Yeter,artık görmeni istemiyorumdur,belki sık sık konuştugum biri degilsindir.Yada meme topiginden uzak birisindir seni silmişimdir..Lütfen saygı duyalım.Neden eklemedin,neden sildin diye yargılamayalım..( Bazen yanlışlıkla sildiklerim oluyor,özelden yazarsanız geri dönerim yada eklerim arkadaşlar,bu farklı bir konudur)
fotolara bakmakla ne alakası var arzum? bahsettiğim kişi senmişsin gibi yazmışsın. ben o arkadaşıma özelden mesaj bile gönderemedim. nedenini merak edip soracaktım. ameliyatını takip ettiğim diefee idi hatta. o da benim gibi ameliyatı bekleyenlerdendi bir süredir. 30 nisanda olacaktı ve bir baktım ki silinmişim bile. beni sadece bir kişi yanlış anladı kk da. diefee ile birlikte toplam 3 kişi de sildi listesinden. yarın öbürgün, ameliyat olup ben de silsem eklediklerimi acaba ne hissederler?
benim yazdıklarım belli, hangi konulara yazıyorum, mesaj sayım, hangi doktora ameliyat olacağım... her şey belli. buna rağmen sen de bunları söylersen daha ne diyeyim..
beni arkadaş olarak ekleyenleri kabul etmeyeceğim. kimseye kastım yok asla da olamaz. ben kırıldım hiç tanımadığım insanlar bile olsa bu kişiler, lütfen eklemediklerim bana kırılmasınlar....
arzum tatlım,
bu yazdıkların bizi, yani meme ucu kesisi ile ameliyat olmuşları kapsamıyor, dimi,
hasan beye biiiirrrr birrrrrr söylemezmiyim,
Canım açıkliyim o zaman...Arkadaşlık teklifleri fotolara bakmak için gönderiliyor genellikle.Yani sen foto ekledim arkadaşlar diye bir yorum yazdıgında bak bakalım ne kadar arkadaşlık teklifi geliyor sanaBen bahsettigin kişi benim diye üzerime alınmadım,yanlış anlaşılma olmasın...Seninle bir sorunumuz olmadı,zaten arkadaş listemdede duruyorsun hala.Yani bir sorunum yok seninle..Ama sende ameliyat olup foto ekledigin zaman arkadaş listeni kontrol edersin tahminimce..Senin ameliyat aşamanı,seçtigin doktoru tabiki biliyorum ve takip ediyorum.Ben yaşanan olaylardan dolayı kendi sayfamda açıklama yapıp duygu düşüncelerimi yazmak,belirtmek istedim sadece.Zira bu konu başka konulardada uzadı,kimse topiginin,açtıgı klonunun kirlenmesini istemiyor..
Neden bu kadar kırıldın,tepki verdin anlamadım :44:Sana söyledigim,bir şey yok öyle anlama canım..O.k.
bence arada böyle mesajlar da olmalı ki yeni üyeler dikkat etsinler kendilerine. bu yazılanlarla topik kirlenmez aksine dediğim gibi bir uyarı olacağı için yeni arkadaşlara, iyi olur. tamam bu son mesaj olsun zaten özelden de yazdım sana az önce.
bir iki üç tıp...
Canım ameliyattan sonra ilk 3 ay yüzmek,zorlu aktiviteler,agır yük kaldırmak,üst beden egzersizi yapmak doktor tarafından yasaklanırAyrıca ameliyattan sonra 1 yıl dolmadan güneşlenmek izlerinizin koyu kahverengi olmasına yol açar.Mümkün oldugunca dikiş yerlerinizi güneş ışıgından koruyun ve bir yıl dolana kadar iz bölgesine en az 30 SPF güneş koruyucusuyla koruyun...
Ayrıca önemli bir mevzu kızlar.Fotoma yorum yapan bir arkadaşımız sormuştu,aklıma geldi buradanda paylaşmak istedim.Malum yaz geliyor,yazı bembeyaz bir tenle karşılamak istemeyiz öyle degilmi?? Solaryuma giden arkadaşlarımız mutlaka vardır.Solaryumdaki yüksek ısıdan dolayı gögüslerimizdeki silikonlar çok aşırı ısınma yapıyormuş ve en çok geç ve zor sogurlarmış..Aman dikkat,zarar verebilir.Düşünsenize gögüslerimizin içinde alev alev yanan jel silikonlarTavsiye etmiyorum,uyarmak istedim...
Aboooouv cevabına cevap veriyim derkeeen cevabını bulamadımpek popülersin arzumcuğum ee o kadar güzel memeler olunca insan ister istemez soru yağmuruna tutabiliyor :) 3 ay sonra mı yüzebileceğim şimdi tüüüh haziran sonunda tatile çıkacaktık çok üzüldüm
Canım solaryum konusundaki tehlike bizim içinde tehlikeli tabi.Ama izlerin güneş ışıgından korumak kısmına gelince tabi üzerimizde bikini olacak,direk güneş ışıgına maruz kalmıyor fakat yinede gögüs uçlarına,iz yerlerine yüksek faktörlü güneş kremi kullanmanın bir zararı olmaz
merhabalar ben de haziran 12 de DR.Eser Aydoğdu Hanıma silikon olcsm insallah benim göğüslerim hiç yok ama ben diyorum ki şöyle dantelli ,desteksiz 90 beden sütyeni doldursun hatta biraz da tassın :==acaba hiç göğsü olmayana 90 yaparlar mı bilginiz var mı?
merhabalar ben de haziran 12 de DR.Eser Aydoğdu Hanıma silikon olcsm insallah benim göğüslerim hiç yok ama ben diyorum ki şöyle dantelli ,desteksiz 90 beden sütyeni doldursun hatta biraz da tassın :==acaba hiç göğsü olmayana 90 yaparlar mı bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?