arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

aaaa solaryum bu kadar etkiliymiş demek ha yazın işlerim çok yoğun olduğundan dolayı tatile geç çıkabilirim ancak. Ben de solaryuma girerim diyordum kötü oldu şimdi valla açıkçası araştırmak bile aklıma gelmemişti. Uyarın için teşekkürler arkadaşım Bu arada avatar resmin süper yine hele o eldivenler, memişlere birşey yazmama gerek yok zaten

arkadaşlık isteği gönderip bir iki ay sonra nedensiz yere arkadaşlıktan beni silenlerden ötürü bundan sonra kimsenin arkadaşlık isteğini kabul etmeyeceğim. sorduğunuz ve soracağınız soruları yanıtlarım, o başka. arzumcum senin sayfana takılan çok, o nedenle buraya yazdım, izninle...

Hmm...:44: Tamam yazabilirsin tabi..Nedensiz hiçkimse silinmez,silindiysede beni neden sildin diye sorulmaz.Eklerken teşekkür etmeyenler bile oluyor.Sürekli arkadaşlık teklifi gönderenler,bu konuyla alakası bile olmayan kişiler..Lütfen..Bizler teşhircilik yapmıyoruz.Meme ameliyatı düşünen arkadaşlara ve ameliyat olan arkadaşlara fikir olması açıdan foto ekliyoruz.Kabul edince iyi,silince kötü olmasın.Gören görmüştür,bilgi sahibi olmuştur zaten..Sürekli hergün açıpta bakmak yersiz.Yeter,artık görmeni istemiyorumdur,belki sık sık konuştugum biri degilsindir.Yada meme topiginden uzak birisindir seni silmişimdir..Lütfen saygı duyalım.Neden eklemedin,neden sildin diye yargılamayalım..( Bazen yanlışlıkla sildiklerim oluyor,özelden yazarsanız geri dönerim yada eklerim arkadaşlar,bu farklı bir konudur)

arzum tatlım,
bu yazdıkların bizi, yani meme ucu kesisi ile ameliyat olmuşları kapsamıyor, dimi,

hasan beye biiiirrrr birrrrrr söylemezmiyim,

arzum mrb bende ameliyat olmak istyrm ama korkularım var açıkçası çokta bilgiye sahip değilim,eklesem kabul edeblrmsn ve ankarada ameliyat olan arkadaşlara yönlendireblrmsn bni doktor ve fiyatlar hakkında bilgi almak istyrm

fotolara bakmakla ne alakası var arzum? bahsettiğim kişi senmişsin gibi yazmışsın. ben o arkadaşıma özelden mesaj bile gönderemedim. nedenini merak edip soracaktım. ameliyatını takip ettiğim diefee idi hatta. o da benim gibi ameliyatı bekleyenlerdendi bir süredir. 30 nisanda olacaktı ve bir baktım ki silinmişim bile. beni sadece bir kişi yanlış anladı kk da. diefee ile birlikte toplam 3 kişi de sildi listesinden. yarın öbürgün, ameliyat olup ben de silsem eklediklerimi acaba ne hissederler?
benim yazdıklarım belli, hangi konulara yazıyorum, mesaj sayım, hangi doktora ameliyat olacağım... her şey belli. buna rağmen sen de bunları söylersen daha ne diyeyim..
beni arkadaş olarak ekleyenleri kabul etmeyeceğim. kimseye kastım yok asla da olamaz. ben kırıldım hiç tanımadığım insanlar bile olsa bu kişiler, lütfen eklemediklerim bana kırılmasınlar....

Canım açıkliyim o zaman...Arkadaşlık teklifleri fotolara bakmak için gönderiliyor genellikle.Yani sen foto ekledim arkadaşlar diye bir yorum yazdıgında bak bakalım ne kadar arkadaşlık teklifi geliyor sana Ben bahsettigin kişi benim diye üzerime alınmadım,yanlış anlaşılma olmasın...Seninle bir sorunumuz olmadı,zaten arkadaş listemdede duruyorsun hala.Yani bir sorunum yok seninle..Ama sende ameliyat olup foto ekledigin zaman arkadaş listeni kontrol edersin tahminimce..Senin ameliyat aşamanı,seçtigin doktoru tabiki biliyorum ve takip ediyorum.Ben yaşanan olaylardan dolayı kendi sayfamda açıklama yapıp duygu düşüncelerimi yazmak,belirtmek istedim sadece.Zira bu konu başka konulardada uzadı,kimse topiginin,açtıgı klonunun kirlenmesini istemiyor..
Neden bu kadar kırıldın,tepki verdin anlamadım :44:Sana söyledigim,bir şey yok öyle anlama canım..O.k.

arzum tatlım,
bu yazdıkların bizi, yani meme ucu kesisi ile ameliyat olmuşları kapsamıyor, dimi,

Canım solaryum konusundaki tehlike bizim içinde tehlikeli tabi.Ama izlerin güneş ışıgından korumak kısmına gelince tabi üzerimizde bikini olacak,direk güneş ışıgına maruz kalmıyor fakat yinede gögüs uçlarına,iz yerlerine yüksek faktörlü güneş kremi kullanmanın bir zararı olmaz

hasan beye biiiirrrr birrrrrr söylemezmiyim,

:26::26::26: Yahu ne yapiyim,Hasan beye burun konusunu açınca ne yaptıgını sende gördün işte.. Zaten cesaret edemem,merak etme sadece görüşüp fikir almak iyidir yani.Hasan beyin onaylamadıgı bir şeye asla kalkışmam..Aslaa... Aramızda şşşştt... Çaktırma...

bence arada böyle mesajlar da olmalı ki yeni üyeler dikkat etsinler kendilerine. bu yazılanlarla topik kirlenmez aksine dediğim gibi bir uyarı olacağı için yeni arkadaşlara, iyi olur. tamam bu son mesaj olsun zaten özelden de yazdım sana az önce.
bir iki üç tıp...

Canım tabiki yazılacak,belirtecegiz rahatsız oldugumuz şeyleri.Benimkonuma rahatlıkla yazılabilir böyle uyarılar..Sende yazabilirsin,arkadaşlarım,herkes yazabilir.Benim için bir mahzuru yok.Fakat bazı arkadaşlar rahatsız oldugu için kendi konuma yazdım tekrardan,onların konusunu onların degimiyle kirletmek istemedim... Ama sende yanlış anlaşılma olmuş sanırım,üzüldüm.Mesajını dışarda telefonda nete girerek okudum.Telefonda yorum yazmak zor oluyor,yanlış harflere basabiliyorsun,net kopuyor ne biliyim yanımdaki arkadaşlar rahatsız oluyor ne yapıyorsun bırak telefonu elinden gibi...O yüzden eve gelir gelmez hemmenn sana yadım. Böyle uyarıları arada yapmak lazım,çünkü gerilerde kalıyor aynı konu,aynı rahatsızlık tekrarlanabiliyor canım..Arkadaşlar uyarılara açık benim topigim rahat olun... Özel mesajını okuyorum hemen..sevgiler...

Aboooouv cevabına cevap veriyim derkeeen cevabını bulamadım pek popülersin arzumcuğum ee o kadar güzel memeler olunca insan ister istemez soru yağmuruna tutabiliyor :) 3 ay sonra mı yüzebileceğim şimdi tüüüh haziran sonunda tatile çıkacaktık çok üzüldüm

Son düzenleme:

merhabalar ben de haziran 12 de DR.Eser Aydoğdu Hanıma silikon olcsm insallah benim göğüslerim hiç yok ama ben diyorum ki şöyle dantelli ,desteksiz 90 beden sütyeni doldursun hatta biraz da tassın :==acaba hiç göğsü olmayana 90 yaparlar mı bilginiz var mı?

Arzu Hanım ben az önce bi soru sormustum size heralde görmediniz.

Canım net olarak gögüs yapınızı bilemedigimiz için yorum yapmak zor olur tabi.En iyisi büyük gösterişli bir gögüs istedigini doktoruna iyice anlatıp ,belirtmeniz.Ameliyatta doktorunuz birçok protez büyüklügünü deneyecek ve size yakışan ve istediginiz görünümde olan büyüklügü tercih edecektir inşallah

Ben 12Haziranda DR.Eser Aydoğdu ya ameliyat olcam 11 nde de görüşüp kararverecek ne boyutta takacağına benim hiç göğsüm yok dantelli,desteksiz 90beden sütyenden tassın istiyorum acaba hiç göğsü olmayanın olur mu ki?Bi fikriniz var mı?

Belirtmeden geçmek istemedim.90 beden dediginiz olay sizin sırt genişliginizdir.Meme büyüklügünüz degil..Meme büyüklügü A,B,C,D,DD cup gibi sembollerle cup ölçüleriyle belirtilir.Hiç meme dokunuz yokssa büyük bir ihtimal A cup sınız.350cc ve üzeri bir protez kullanırsa doktorunuz istediginiz büyüklükte gögüsleriniz olur..Doktorunuz belirttimi acaba size kaç cc protezin olabilecegini??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…