arzum77 Meme Estetiği Ameliyatı

güle güle kullan yeni cicilerini...:)

Çok sagol canım... Daha iyiyim şükür.. Çok sevindim,ameliyat olmuşsun.Kas altı 350cc..Bence çok güzel olmuştur canım Şekillerinin ilk zamanda farklı olması çok normal.Çünkü kas altı yönteminde ödem çok fazla olur.Ödemden kaynaklı şekil bozuklukları görülebilir,geçicidir bu durum.Zamanla herşey düzelecek canım.. Masajla yumuşama sürecini daha çabuk öne alırsın,masaj yapmaktan kokma,doktorun nasıl gösterdiyse aynen öyle yap canım...Sana cesaret verdigime sevindim,inşallah çok mutlu güzel bir yaz geçireceksin..Ziraz bu ameliyatın tadını en çok yaz mevsiminde çıkarıyoruz Sende kendine çok iyi bak,gelişmeler paylaş bizimle olurmu,artık sık sık bekliyoruz foruma seni...

Aman maşallah sen hep iyi ol Arzucum buraya çoooook lazımsın.Nazara geliyosun sen bence.Gözü olanın gözü çıksın.

İnşallah canım :) bütün gelişmeleri buraya yazacağım :) umarıım sende en kısa zamanda karar verirsn

canım benim ben kararı verdim de iş doktora kaldı.. ama sana çok sevindim. özellikle ailenin seni bu kadar desteklemesi ön ayak olması ne kadar hoş bişey. herşey istediğin gibi olur inşallah..

Sagol canım benim,çok iyiyim bugün.İçim kıpır kıpır,dans edip kopasım var bugün.Keşke hafta sonu olsaydıda gece çıksaydım eşimle beraber gecelere aksaydım......

ohh baby. kolun iyileşti tabi yarım bıraktığın yerden devam hayata.. fıtık msnde filan yazşıyormusnuz diğer kızlarla hiç..

ohh baby. kolun iyileşti tabi yarım bıraktığın yerden devam hayata.. fıtık msnde filan yazşıyormusnuz diğer kızlarla hiç..

Evet biraz daha iyi tabi.Ama zamana ihtiyacım var daha tabide.Yok artık,çok doldum.Bu kadar dinlenmek bile çok geldi bana biran önce deşarj olmam lazım,gecelere akmaca yapmak lazım artık Dogumgünüm geliyor,sıkı bir parti hazırlıkları içindeyim.Harika olacak harika
Msn den yazışıyoruz tabikide.İstersen özelden veriyim adresimi tatlım..

sorulurmu tatlım.. hemen ver bende geleyim aranıza..

bende niye çevrimdışısın sen bakimmmmm çabık görünür ol valla basarım orayı

canım benim ben kararı verdim de iş doktora kaldı.. ama sana çok sevindim. özellikle ailenin seni bu kadar desteklemesi ön ayak olması ne kadar hoş bişey. herşey istediğin gibi olur inşallah..

İnşallaah :) bende mi sorun var bilmiyorm ama ağrı umrumda değil yeterki güzel olsun diyorum.. Sende artık doktor araştırmaya başla kkya güzel memişli kızlar olarak geleliim ben artık gün sayıyorum canım.. Umarım sende en kısa zmanda karar verirsin de senin de günlerini beraber sayarız :)

inşallah bebeğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…