Kızlar açıyorum msn yi hazır olun
Ehuu ehuuuhehh...Msn de şenlik var..........
gunaydin sekerdogum gunu hazirlaklarini ne yaptin
arzum basinin belasi yine geldi:)))durup durup aklima yeni bisey geliyor,simdi ben yazin amaliyat olmayi düsünüyorum ya nekadar süre sonra günese cikabiliyorum havuz ve denize girebilyiorum.durup durup aklima bisey geliyor yaa delirecegim:))))
Arzum emre ilhana burun ameliyatimi oldum. Allaha şükür atlattık bunuda. Duyduguma göre gögüse silikon ameliyati burundan daha cok zormus, ikisinide yapmış biri olarak sana sorayım dedim, gercekten cok daha mı kötü? Yani agrıların cok oluyormuş gögüste, öylemi? Bu arada nasıl oldun, düşmüstün ya, agrıların varmı daha? Profil foton yine yakıyo ortalıgı..
Aşkolsun ne demek baş belası..Sizler benim başımın tacısınız,tacııı...
Şimdi ameliyattan sonra güneşe çıkma konusu degişiktir.Yani şöyleki meme ucundan ameliyat olursan dikiş yerlerin güneş görmeyecegi için sıkıntı yaratmaz pek.Ama yinede ameliyattan sonra gögsünde morluklar,şişlikler olabileceginden bikini giyipte rahatlıkla güneşlenebilecegini sanmıyorum.Ameliyattan sonra bir ay biraz sıkıntılı geçiyor tabi,yöntemine baglı olarak bu süre degişebilir.Yatıp kalkmandaki zorluk,kollarını kullanmadaki süre...Yani birçok faktör var..Yanlış bir bilgi vermek istemem tabi.Genelde izlerin güneş görüpte kalıcı olamamsı nedeniyle güneş ışıgı,bronzlaşmak yasak oluyor.Tabi dikiş yerlerinin mikrop kapmaması içinde deniz suyu yasak :44: Zaten kollarını yüzmek için pek kullanamazsın.Sanırım bu yazı biraz havuzdan,denizden uzak geçireceksin gibi gözüküyor..Yinede ameliyattan sonra durumuna ve doktorunun dediklerine göre hareket edip karar verirsin canım..Umarım yardımcı olabilmişimdir..
cok sagol canim,yaz icin ne hayallerim vardi ne yapalim ben de gece gezerim:)))
Arzuuum ben ameliyattan kaç ay sonra yüzmeye başlayabilirim ? Malum kas altı olcak. 2 aya başlayabilirmiyiiiim ?
Canım gündüzde gezersin,gezmeye sınır yok tabiOlsun,seneye yaza artık tadını doya doya çıkarırsın inşallah.Allahım uzun ve saglıklı ömürler versin yeterki O da olur,herşey olur..
bide beni erçekden niye sildinarzucum ben sana bişey sorucaktım kaçgündür kafama takılıyo doktor bi problem yok dedi ama tabi mayısta muayne olucam telden anladımı onuda bilmiyorum senle kesi yerimiz aynı olduğu için sen bilirsin benim sağ göğsümün dikiş yerinle beraber altıda hemen biraz sertlik var sanli içerde bi beze var gibi sertlik gibi göğsüm iyice yumuşadı sağ göğsüm masajı çok ddüzenli yapıyorum baya bi yumuşak acaba senin iyleşme sürecinde böyle bişey varmıydı dikiş yerinde sertlik falan alt kısmında beze gibi solda yok sanki ama orda daha büyük protez var biraz daha sert sağa göre kapsüllenme değildir sanırım çünkü göğüs yumşuyo bi problem yok sanki içerde yara gibi oalbilirmi böyle bişey aydınlatırssan beni çok sevinirim
Canım ameliyattan sonra ilk 3 ay yüzmek,zorlu aktiviteler,agır yük kaldırmak,üst beden egzersizi yapmak doktor tarafından yasaklanırAyrıca ameliyattan sonra 1 yıl dolmadan güneşlenmek izlerinizin koyu kahverengi olmasına yol açar.Mümkün oldugunca dikiş yerlerinizi güneş ışıgından koruyun ve bir yıl dolana kadar iz bölgesine en az 30 SPF güneş koruyucusuyla koruyun...
Ayrıca önemli bir mevzu kızlar.Fotoma yorum yapan bir arkadaşımız sormuştu,aklıma geldi buradanda paylaşmak istedim.Malum yaz geliyor,yazı bembeyaz bir tenle karşılamak istemeyiz öyle degilmi?? Solaryuma giden arkadaşlarımız mutlaka vardır.Solaryumdaki yüksek ısıdan dolayı gögüslerimizdeki silikonlar çok aşırı ısınma yapıyormuş ve en çok geç ve zor sogurlarmış..Aman dikkat,zarar verebilir.Düşünsenize gögüslerimizin içinde alev alev yanan jel silikonlarTavsiye etmiyorum,uyarmak istedim...
neyyyyy
gitti desene plajdan önce solaryum hayalleri
bu arada ben 3 ay dolmadan güneşlenmiştim :44: en yakın zamanda izlerin resminide koyarım bakalım ne diyeceksiniz benimle aynı zamanda ameliyat olanların izleriyle karşılaştırması iyi olucak
ben henüz güneşe çıkmadım ama tam 3. ayda tatile çıkıyorum
ama ben normalde de hiç güneş altında yatmam öyle, illa ki şemsiye altı. hele ki solaryum asla.
sonra o caaaanım memelerin dekoltesi eşek derisi gibi oluyor yaş ilerledikçe, ıyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?